Meklēju 5gen ludi
|
|
urbietorbi | Datums: Otrdiena, 16.12.2014, 22:45:14 | Ziņojums # 1 |
Sergeant
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 20
Statuss: Offline
| Meklēju 5gen ludi, vtec, ar mehānisko ātrumkārbu, vēlams stoku. Ja ir ar ATTS vai 4WS noteikti nesūdzēšos un attiecīgi novērtēšu. Var būt ar gāzi, sista, bez apskates, ar defektiem utt. Vēlams sarkanā vai melnā krāsā. Lūdzu netērējiet savu un manu laiku piedāvājot 2. 0, automātu, izrūsējušu, pārtūnētu, pārkrāsotu vai nojātu. Nekur nesteidzos, gaidu savu īsto. Piedāvājumus sūtīt uz e-pastu.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/honda/prelude/hidoi.html?0.6166912810876966
Galvenais pārvarēt vēlmi bremzēt un tā vietā dot grīdā!
|
|
| |
Tumsa | Datums: Otrdiena, 16.12.2014, 23:08:32 | Ziņojums # 2 |
In the project..
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 1240
| Quote urbietorbi ( ) automātu, izrūsējušu, pārtūnētu, pārkrāsotu vai nojātu.
Koe?
Kadās summās meklē, tad verbūt spēsim ieteikt kaut ko!
|
|
| |
urbietorbi | Datums: Otrdiena, 16.12.2014, 23:38:56 | Ziņojums # 3 |
Sergeant
| Hei!
Paldies par ātru atbildi! Bija aizdomas ka kāds par to ierēks... Nepatīk ja autiņš pārkrāsots - bieži vien metas burbuļi un sazin vēl kas tur apakšā. Rūpnīcas krāsa tomēr ir the best quality Bet maybe tie ir tikai mani putni, kas runā
Grūti pateikt par cenu... Un īsti arī negribas ciparu pa priekšu teikt.. Ja pateiktu ka man ir 8000eur, tad gan jau arī stock lude par tādu cenu atrastos, bez iespējas nokaulēt Ceru, ka saproti ko domāju.. Ja tiešām ir H22A8 ar ATTS tad skaidrs kā diena, ka būs attiecīgi jāpiķo. Esmu gatavs izskatīt piedāvātos variantus.
|
|
| |
Manderiins | Datums: Trešdiena, 17.12.2014, 00:12:32 | Ziņojums # 4 |
Major general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 264
| urbietorbi, kā man stāstīja mans paziņa - krāsotājs, tad tik plānu krāsas kārtu, kādu uzklāj rūpnīcā, nav iespējams uzpūst ar roku. gan jau pie laba krāsotāja, kas ir kvalitatīvi un bez steigas sagatavojis pamatni, arī krāsojums būs labs un nekas nenāks nost.
Par cenas nosaukšanu - pilnīgi piekrītu. Tādēļ arī nepatīk pārdevēji, kas pārdodot preci nevis nosauc cenu bet saka - nu, cik dosi? Tad kad uz tik muļķīgu jautājumu atbildi ar vēl muļķīgāku atbildi - 1 EUR, tad redz apvainojas!
Dzer, Brauc, Pievienojies! :D
|
|
| |
FBR | Datums: Trešdiena, 17.12.2014, 00:28:00 | Ziņojums # 5 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 205
| Buus gruti. Veelu pacietibu.
|
|
| |
urbietorbi | Datums: Trešdiena, 17.12.2014, 00:36:48 | Ziņojums # 6 |
Sergeant
| Ar to rēķinos Jau kādus pāris gadus sapņoju par tieši šādu mazulīti un visu laiku sekoju līdzi izmaiņām.. Pagājušā gada pavasarī aizgāja gar degunu perfekts variants - melna, ar blieztu purnu par kapeikām.. Ar visu remontu ap 1600eur izskatījās. Un, protams, piķa nebija
|
|
| |
FBR | Datums: Trešdiena, 17.12.2014, 01:09:17 | Ziņojums # 7 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 205
| urbietorbi, bet kas ir arpus lv tirgus. Vai tad galigi neka nav cieniga prieks tevis?
|
|
| |
urbietorbi | Datums: Trešdiena, 17.12.2014, 11:55:16 | Ziņojums # 8 |
Sergeant
| Pagaidām jāpačeko kas šeit pat notiek.. Laiks ir.. Braukt pakaļ aparātam uz velns zin kurieni vai sūtīt lai kāds atdzen, tomēr ir puskaķis maisā Man kā newbijam ir viens jautājums speciem - Kas ir ar 4WS; Cik noderīgs ir tas tilts attiecībā pret remontu sadārdzināšanu? Patīk pa trasēm vai ledu pagāzēt, pat ļoti.. Bet pamātā jau tāpat būs ikdienā jāekspluatē.
Ziņojumu laboja urbietorbi - Trešdiena, 17.12.2014, 12:00:02 |
|
| |
jankop | Datums: Trešdiena, 17.12.2014, 12:53:22 | Ziņojums # 9 |
Major
Ziņojumu skaits: 84
| urbietorbi, manupraat muusu aprinkjii h22a8 ir diezgan nereaali, bet kas zin..es tavaa vietaa ik pa laikam paskatiitos citu valstu tirgus, jo ir daudz lielaka iespeja ka izleks kaut kas labs un tavam velmeem jo Lv vinjas ir palikushas ljoti maz! Par 4ws 5gen- laba fishka es personiigi esmu ljoti apmierinaats! Ka teica viens chaliitis ja viss ir kartiiba tad taa sisteema darbojas kaa pulkstenis, es pilniibaa piekriitu!
Honda Prelude 2.2vtec
|
|
| |
Klick | Datums: Trešdiena, 17.12.2014, 14:21:52 | Ziņojums # 10 |
Lieutenant colonel
Ziņojumu skaits: 127
| Nevaru saprast tikai vienu lietu: kā auto var būt sists un tajā pašā laikā nebūtu pārkrāsots? Meklē Vācijā.
|
|
| |
urbietorbi | Datums: Trešdiena, 17.12.2014, 14:41:28 | Ziņojums # 11 |
Sergeant
| Lai nav vairs jautājumu par to krāsošanas daļu, te būs ideāls piemērs - pārmaksā dubultā par kaudzi lieku problēmu.. https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/honda/prelude/hhhcl.html
|
|
| |
Tumsa | Datums: Trešdiena, 17.12.2014, 14:58:29 | Ziņojums # 12 |
In the project..
Ziņojumu skaits: 1240
| Jāņem vērā ka 15 gadus vecam auto rūpnīcas karāsa būs sliktākā stāvoklī kā tikko pārkrāsotam. Zinot LV autoceļus ziemā, satiksmi un potenciālo pārdevēju vecumu - auto būs bijis sists. Nesistus auto kā ar uguni nesameklēs. Īsto auto var sajust ar to pabraucot, pačubinot. Ieteiktu meklēt ārpus LV, ir kantori kuri ar to nodarbojas un 3-6 mēnešu laikā atradīs, atvedīs. Komisija par šadu pakalpojumu grozās no 500- 1000 eiro. It īpaši ja meklē ar ATTS, latvijā ir pāris šadi eksemplāri.
Protams, tas sludinājums no ss ir tāds par kuru var pie sevis viegli pasmīnēt un novēlēt pārdevējam veiksmīgi atgūt ieguldītos līdzekļus.
Runājot par 4ws, viņam ļoti nepatīk sānslīdes, rocenes raustīšana. Bet pilsētā ļoti noderīga fīča. 5 GEN īpaši problemu ar šo mehānismu nav.
|
|
| |
urbietorbi | Datums: Trešdiena, 17.12.2014, 15:26:48 | Ziņojums # 13 |
Sergeant
| Paldies Tumsa par 4WS aprakstu - ļoti ātri sapratu, ka man viņu nevajag Ziemas periodā roceni mēdzu izmantot biežāk kā gaņģus Un slapjais ar mani kurina, sātans
Tas ka oriģinālā krāsa būs apdriskāta ir saprotams, bet ir uzreiz skaidrs, ka zem viņas viss ir čotka, un detaļas ar var trāpīties īstajā krāsā, ja nu sanāk kāda šaize. Par ATTS saprotu - ir ambiciozi, bet kas to lai zin, kas izlec, laika vēl diezgan līdz pavasarim..
Mobile.de jau labu laiku ir stipri augstākas cenas, tas kas LV iet pa 2200, mobilē ap 3000.. Nesaprotu, kādēļ tāda starpība.. Pieskaiti muitu un transportēšanu, galā sanāk kosmoss.. Vai kas tur ar to EU muitu tagad?
|
|
| |
Bigal | Datums: Trešdiena, 17.12.2014, 18:47:50 | Ziņojums # 14 |
Colonel general
Ziņojumu skaits: 935
| Muita no ES valstīm nav. Ir tikai auto reğistrācija LV reğistrā, nr. Salidzināšana un nodoklis preludei tas viss kopā ap 400-500euro... Autoscout24.com iesaku ik pa laikam pameklēt te. Latvijā, iesaku meklēt automātu un pārlikt manuālo kārbu (ap 200eur) jo tomātiem motoriem ir ierobežotāji, kas viņus neļauj nojāt (nojāt protams var arī tos, bet grūtāk) un arī lielāka iespēja, ka tas auto nebūs pabijis kāda tīņa rokās, kā pirmais auto...
Ride or Die
|
|
| |
Modzho | Datums: Trešdiena, 17.12.2014, 20:27:52 | Ziņojums # 15 |
Major general
Ziņojumu skaits: 327
| Bigal, Līdz cik apgriezieniem tad automāts ir ierobežots??
Drive it like you STOLE it!
|
|
| |