prieksheja panela simboli
|
|
snobs | Datums: Pirmdiena, 14.11.2011, 14:27:17 | Ziņojums # 1 |
Colonel
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 171
Statuss: Offline
| Sveiki, ta kaa esmu jauns auto ipasnieks, man ir dazhi jautaajumi par gen 4 prieksheeja panela simboliem, saakshu ar pirmo jautaajumu, kad iedarbina auto iedegaas BRAKE LAMP lampina un vina nenodziest lidz nenospiezh bremzes, tam taa vajadzeetu buut??? Vai ir kadas probleemas ar bremzhu sistemu?? Ka ir arii otrs jautaajums, par benziina radiitaju panelii, kad nodziest visi stabini, tad reali baaka ir tuksha vai vel var braukt un ja var tad cik daudz km vel var, esmu pamanijis ka blakus ABS lampinai ir lampina ar benzitanka simbolu, vai varbuut taa ir taa magiskaa lampina kura simbolizee degvielas beigshanos??
|
|
| |
Asgard | Datums: Pirmdiena, 14.11.2011, 14:33:09 | Ziņojums # 2 |
Private
Ziņojumu skaits: 19
| 1) Jā, tā tam ir jābūt. Bremžu pārbaude. Nospied pedāli - viss nodziest - viss kārtībā. 2) Kad nodziest visi stabiņi Tu vari vēl droši braukt un braukt. Tad kādā brīdī iedegsies degvielas lampiņa, tad Tu vari vēl aizstūrēt līdz benzīntankam. Iz manas pieredzes - kad beidzas visi stabiņi var nobraukt ~ 60km tad pēc ~20km iedegas benzīna lampiņa, un var nobraukt vēl kādus 40km.
|
|
| |
Tumsa | Datums: Pirmdiena, 14.11.2011, 14:42:14 | Ziņojums # 3 |
In the project..
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 1240
| Quote (snobs) BRAKE LAMP lampina un vina nenodziest lidz nenospiezh bremzes, tam taa vajadzeetu buut??? Jā tieši tā. Quote (snobs) Ka ir arii otrs jautaajums, par benziina radiitaju panelii, kad nodziest visi stabini, tad reali baaka ir tuksha vai vel var braukt un ja var tad cik daudz km vel var, Var bet nav ieteicams, rauj sistēmā visādus sūdus no bākas nogulsnēm... Testējis neesmu cik ilgi.. arī negribu, un tev neiesaku. Quote (snobs) lampina ar benzitanka simbolu, vai varbuut taa ir taa magiskaa lampina kura simbolizee degvielas beigshanos?? Kad iedegās lampiņa ar tanku - brauc uzpildies - parasti 2 strīpiņas līdz tukšai bākai... ~5-6 litri.
|
|
| |
ontop | Datums: Pirmdiena, 14.11.2011, 16:22:45 | Ziņojums # 4 |
Major
Ziņojumu skaits: 88
| es bez nevienas stripinas esmu nozmiedzis kadus 40 Km Bet parasti tankojos ka palika viena stripa jo ka neka cura saka jau raustit Neesmu vel palicis cela mala bet gribejas notestet gan cik tad var zmiegt ar tuksu baku
|
|
| |
toni | Datums: Pirmdiena, 14.11.2011, 18:05:22 | Ziņojums # 5 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 196
| Kad izdziest pēdējā svītriņa var norulēt apmēram 70-80km, godīgi sakot gandrīz vislaik tā vizin;ajos ka nedeg neviena svītriņa, es uz ceļa nekad nebiju palicis, parasti bija tā ja kkur noslāpē kad jau iet uz beigām, tad tur arī paliec, pielaist vairs nevar, bet uz ceļa neesmu nekad apstājies P.S degvielas lampiņa man nemaz nekad nedega, īstenība nevienai no 6 preludem kas man ir bijušas nav degusi tā lampiņa.. :P
|
|
| |
ontop | Datums: Pirmdiena, 14.11.2011, 19:35:02 | Ziņojums # 6 |
Major
Ziņojumu skaits: 88
| Man gan sad tad iedegas pat kad bija 4 svitras Kad divas tad tocn sledzas iekshaa un nonstopaaa turejas
|
|
| |
sparky | Datums: Pirmdiena, 14.11.2011, 21:06:21 | Ziņojums # 7 |
Major general
Ziņojumu skaits: 296
| man nosakuma dega kad nebij ne vienas stripas bet bejgas lajkam bij pardegusi :) jo braukaju ar gazzzzzzii :D
Ziņojumu laboja sparky - Pirmdiena, 14.11.2011, 21:06:55 |
|
| |
edy333 | Datums: Ceturtdiena, 17.11.2011, 19:00:07 | Ziņojums # 8 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| man citreiz pie divaam striipinaam uzplaiksniija.... un tad tikliidz beidzaas peedeejaa sviitra taa iedegaas oranzaaa.. un nobraukt ar oranzo vareeju labi ja 10 km. Liec gaazi un aizmirsti taas sviitras
|
|
| |
snobs | Datums: Piektdiena, 18.11.2011, 16:58:00 | Ziņojums # 9 |
Colonel
| Paldies par atbildeem, tieshaam paliidzeejat, ir vel viens jautaajums kur atrodaas udens suuknis, iisti nevaru atrast un man tanii user manuala arii neko nevar saprast, pil mashiinai antifriiz kkur shofera pusee pie kartera, bet nevar iisti saprast no kurienes tur vinsh pil, iespeejams ka ir plisusi kkur kkada shlaucina, labakajaa gadijumaa, bet to gruti taa iisti konstateet, jo mashiina ir zema un taa iisti nekur nevar no apakshas pieliist, negribaas braukt uz servisu
Ziņojumu laboja snobs - Piektdiena, 18.11.2011, 21:46:22 |
|
| |
Tumsa | Datums: Piektdiena, 18.11.2011, 17:06:00 | Ziņojums # 10 |
In the project..
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 1240
| snobs, kads motors?
|
|
| |
snobs | Datums: Piektdiena, 18.11.2011, 17:15:34 | Ziņojums # 11 |
Colonel
| 2.0 93g
|
|
| |
edy333 | Datums: Piektdiena, 18.11.2011, 18:50:19 | Ziņojums # 12 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| uudenssuuknis zobsiksnas pusee zem plastmasiem.
|
|
| |