[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 1 no 1
    • 1
    prelude h23
    NoSouLDatums: Svētdiena, 19.08.2012, 13:41:03 | Ziņojums # 1
    Private
    Grupa: Checked
    Ziņojumu skaits: 8
    Statuss: Offline
    Pašam ir prelude ar 2.3 motoru, braukāju jau 3gadus, nekas traks nav noticis, bet motors ir palicis krietni gurdenāks, nejiet vairs tik labi, kā gāja pirms 3 gadiem! V-tec izsti likt negribās, tāpēc gribu atdzīvināt šito pašu tāpēc mainisu šāles, gredzenus, blīves, blīvslēgus, bet gribās arī uzlabot nedaudz motora jaudu tāpēc gribētu dzirdēt, ko jūss ieteiktu darīt - pats personīgi domāju likt iekšā taisno izplūdi, remus pēdējo bunduli, konisko filtru, zirnekli! Vai atvieglinato spararatu uz h23 arī var nopirkt, nezinat, cik apmēram ar šādu komplektāciju es vārētu dābūt zirgus?

BigalDatums: Svētdiena, 19.08.2012, 15:19:12 | Ziņojums # 2
    Colonel general
    Grupa: Administrators
    Ziņojumu skaits: 935
    Izklausās, ka V-tec būs lētāk un jauda +/- vienāda... tīri manas domas..

Ride or Die

snobsDatums: Svētdiena, 19.08.2012, 16:54:48 | Ziņojums # 3
    Colonel
    Ziņojumu skaits: 171
    Liels pluss ir tas kad h23 vajadzēs daudz mazāk modifikācijas veikt pie swaposhanas uz h22, salīdzinoshi ar 2.0 preludi, jo pravodka +/- vienāda un vel daudz detaļas sader
    nezinu, ja tu tās visas detaļas ko uzskaitiji vari dabūt pa sviestmaizes cenu, tad varbūt ir verts, bet pat tad tu nedabusi vairāk par 20zs klāt(bez spararata, jo tas maksās ĻOTI dārgi)
    labāk tad nedaudz naudiņas piemest un nopirkt veteku, varbūt nevajah uzreiz H22A, letāks būs kkads h22a5

devil_666Datums: Pirmdiena, 20.08.2012, 09:55:46 | Ziņojums # 4
    Lieutenant general
    Ziņojumu skaits: 788
    h23 ir labs,bet tikai tada gadijuma ja tu taisi kapitalku ik pa briidim jo 2.3 neizdevies ka dzinejs.ja tu gribi vinju atstaat tad sac taisiit kapitalku,bet tas bus tas pats ka nopirkt H22,vienigais kas man patika ka 2.3 uz trases ed vismazaak par 2.0 un 2.2 jo tam ir gara karba, un uz maziem apgriezieniem tas gaja ka traks smile

Pievienots (20.08.2012, 08:55:46)
    ---------------------------------------------
    Tunēt 2.3 nu nezinu,palasi Krievijas forumos, tie tur en tikai 2.3 tunē bet arī 2.0 smile

NoSouLDatums: Pirmdiena, 20.08.2012, 13:33:54 | Ziņojums # 5
    Private
    Ziņojumu skaits: 8
    taisno izpludi esmu dabujis, konisko ari, tagad vajag bunduli vel, Jums kadam nav zirnekla pardosana, cik apmeram tads maksa, vai man ar taisno izpludi, konisko, zirnekli ir h23 kompis ari japrogramme?

kadam saja foruma ir bijis h23/h22 hibrids? Ja ir varbut varat padalities pieredze, kas konkreti ir vajadzigs, lai tadu uzbuvetu, jo metajas ari man h22 galva

• Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana: