Problēmas :D
|
|
Bigal | Datums: Ceturtdiena, 27.12.2012, 21:03:44 | Ziņojums # 31 |
Colonel general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 935
Statuss: Offline
| Delux, Paldies, 3 no 4 cilvēkiem tā pateica. Značit būs īstais. Kurš zin, cik tādam aptuveni izmaksā restaurācija? Nu ja viņš man tur mazliet laiž garām puņķus Vēl jau strādā...
Ride or Die
|
|
| |
Delux | Datums: Ceturtdiena, 27.12.2012, 22:30:28 | Ziņojums # 32 |
Major general
Ziņojumu skaits: 388
| Bigal, Kurā vietā tev tieši laiž garām kko?
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
|
| |
Bigal | Datums: Piektdiena, 28.12.2012, 02:20:31 | Ziņojums # 33 |
Colonel general
| Delux, Viņam nāk takā savienojuma vieta (domāju, ka tur varētu būt blīve) un nu viņš vnk nopuņķojies no tās vietas. Man uzradās mazliet lieka naudiņa izdomāju, ka iegrūdīšu šādos tādos sīkumos(sveces, vārstu vāka blīve, uc. ne pārāk dārgi prieki
Ride or Die
|
|
| |
Delux | Datums: Piektdiena, 28.12.2012, 09:28:57 | Ziņojums # 34 |
Major general
| Bigal, njā kā kuram.. man vārstu vāka blīve viena pati 20ls
|
|
| |
edy333 | Datums: Pirmdiena, 07.01.2013, 22:41:29 | Ziņojums # 35 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| ko jūs te īdat, nopērk tūbiņu ar hermētiķi pa 3 ls un brauc kamēr nelabi metas
|
|
| |
Bigal | Datums: Piektdiena, 25.01.2013, 22:35:59 | Ziņojums # 36 |
Colonel general
| Man ir jauna nestandarta problēma.
Kaut kas priekšā KRAKŠĶ, takā granāta, pat skaļāk un TIKAI tad, kad mašīna aukstumā pastāvējusi kādu laiku un braucot TAISNI!. Un tikai pie uzsākšanas/ātruma uzņemšanas un mazliet klusāk un ne tik izteikti uz kādas bedres. Man radās doma, ka tas ir amītis. Biju tikko servisā palūdzu pacelt, paskatīt. Neko neatrada,pat nevienu beigtu buksi.... teica, ka ja tas būtu amītis viņš attiecīgi būtu arī "nopuņķojies"... Kādam ir ideja, kas tas varētu būt?
Ride or Die
|
|
| |
ONKYO | Datums: Piektdiena, 25.01.2013, 23:24:30 | Ziņojums # 37 |
Lieutenant
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 53
| Sagaidi siltu laiku un, ja kaite nepāriet, tad meklē vainu! Iespējams gumijas aukstas un stīvas. Pusass krakšķēšana vairāk izteikta pie pagriezieniem!
NONSENSS
|
|
| |
Bigal | Datums: Trešdiena, 30.01.2013, 01:27:53 | Ziņojums # 38 |
Colonel general
| Vakar sniedzu mazliet nepareizu info. Tātad, krakšķis tomēr ir pie stūres griešanas- pareizāk taisnošanas. Bet tiklīdz temperatūra ir līdz vidum (motors ir silts) krakšķis pazūd. Es neesmu baigais specs, bet man šķiet, ka pusasij, tač motora temperatūra pie kājas...Pat ja viņa dabū kaut kādu siltumu no motora, tik ātri jau viņa ar neuzsilst? Vai tas varētu būt saistīts ar stūres pastiprinātāju?
Laikam atradu atbildi: Atbalsta gultnis!- Preludei tāda nav!!!!!!
Problēma joprojām aktuāla...Pievienots (30.01.2013, 00:27:53) --------------------------------------------- Lai cik dīvaini tas neliktos problēma bija beigtais lodbalsts!
Ride or Die
Ziņojumu laboja Bigal - Sestdiena, 26.01.2013, 18:17:19 |
|
| |
Delux | Datums: Trešdiena, 30.01.2013, 08:54:15 | Ziņojums # 39 |
Major general
| Man vienreiz pie pagriezieniem viens augšējais lodbalsts spiedza tā itkā trīs siksnas vienlaicīgi izslīdētu. Lūk tas ir dīvaini !
|
|
| |