Problēmas :D
|
|
Bigal | Datums: Otrdiena, 28.08.2012, 21:11:50 | Ziņojums # 1 |
Colonel general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 935
Statuss: Offline
| Takā visi te aktivizējas ar jautājumiem, tad man ar viens. Pāris dienas atpakaļ pamanīju, ka man "iebremzē" tahometrs. Tikai ar pirmo ātrumu un tikai kad iemin grīdā, tahometrs pie 4k takā "iebremzē" uz sek. simtdaļu un tad aizlec tālāk uz 5.5/6K..... To ir ļoti grūti pamanīt un nezinu vai iepriekš vnk nebiju pamanījis, vai tā nebija, kā arī tas nenotiek katru reizi, kad ieminu grīdā! Ir idejas? Vai arī tahometrs vnk sprūst un neņemt galvā?
Ride or Die
|
|
| |
Emag | Datums: Otrdiena, 28.08.2012, 21:33:00 | Ziņojums # 2 |
Major
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 85
| nennem galvaa,jaamin tik
Peec efekta naak defekts :D
|
|
| |
Delux | Datums: Otrdiena, 28.08.2012, 22:22:01 | Ziņojums # 3 |
Major general
Ziņojumu skaits: 388
| Nu gan tev problēmas
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
|
| |
Bigal | Datums: Otrdiena, 28.08.2012, 22:47:45 | Ziņojums # 4 |
Colonel general
| Delux, A ko darīt, ja nekas cits nav Ā nu vienīgi man aķītis sāk beigties nost. Tikai nezinu, vai kārtīgi jāuzlādē, vai toč beigts
Ride or Die
|
|
| |
Delux | Datums: Trešdiena, 29.08.2012, 08:30:25 | Ziņojums # 5 |
Major general
| Bigal, Jāņem lomiks un jābrauc ciemos, a to tev garlaicīgi
A moš ģeņģeris iet uz beigām
|
|
| |
devil_666 | Datums: Trešdiena, 29.08.2012, 08:48:23 | Ziņojums # 6 |
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| Bigal, ja vajag āķi dod ziņu
|
|
| |
Bigal | Datums: Trešdiena, 05.09.2012, 07:11:07 | Ziņojums # 7 |
Colonel general
| Tagad nopietni! Jautājums, tas motorītis, kas darbina logtīrītāja šķidruma padošanu ir tas pats, kas darbina pašas slotiņas???
Vakar gribēju nomazgāt logu, laižu šķidrumu, un ne pilītes nenāk ārā (šķidrums ir, jo uz aizmugurējā loga viss ok), un logtīrītāji pie kādas 3 reizes vnk "nogura" un palika loga vidū. Domāju, ka tas ir no tā, ka sauss, apstājos aplēju logu "manuāli" - ščotkas nekustās. Pēc minūtes sāk atkal darboties. Taustīju šķidruma trubas, tās mīkstas (cik saprotu, tajās nav spiediena). Ko darīt? Un jā, kas ir beigts?
Priekš Tumsas, lai nebūtu jautājumi, piecu postu garumā Prelude, IVGen, 2.0l, leju iekšā parastāko maximās nopērkamo šķidrumu. Nobraukums ap 260štukām. Riepas-vissezonas.
Ride or Die
Ziņojumu laboja Bigal - Trešdiena, 05.09.2012, 07:11:46 |
|
| |
Delux | Datums: Trešdiena, 05.09.2012, 07:51:58 | Ziņojums # 8 |
Major general
| Bigal, Nop šķidrumam ir savi motorīši viens priekšai otrs aizmugurei. Es varu iedomāties trīs lietas. 1. Nobeidzies motorītis. abi motorīši atrodas šķidruma bačukam apakšā, pārbaudīt tu vari vienkārši noskrūvējot bamperi un pārliekot šļauciņas no viena motorīša uz otru vai arī ja to veic svaigā gaisā var arī vienkārši noņemt šļauciņas un aplaistīt kaimiņu puķes. 2. ir aizdambējusies šļauciņa. Te nu ieteikt kko ir pagrūti, es laikam mēģinātu garu, garu drāti iestumt cik dziļi vien lien 3. Un protams pārbaudi drošinātāju kasti vai kāds korķis nav izsists
|
|
| |
Bigal | Datums: Trešdiena, 05.09.2012, 07:57:02 | Ziņojums # 9 |
Colonel general
| Delux, Nopietni? Bamperis jāskrūvē, lai tiktu klāt??? Tie motoriņi ir kkādi universāli, vienādi? Vai katrai mašinai savs? Būs vēl tas jāmeklē Ievākšu vēl info un tad brīvdienā skatīšos, ko es varu tur salauzt..
Ride or Die
|
|
| |
snobs | Datums: Trešdiena, 05.09.2012, 09:56:48 | Ziņojums # 10 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 171
| atceros kad skrūvēju nost bamperi un ņēmu nost lukturus, biju pie viena noskruvējis arī to bačoku, viņš ir diezgan paliels ap 5L tur ieiet un labi noslepies zem bampera, redzamā daļa ir tikai maza daļiņa no tā bačoka, lainukā bet neatceros nekādus motoriņus bačokam apakšā ://
|
|
| |
Delux | Datums: Trešdiena, 05.09.2012, 10:32:50 | Ziņojums # 11 |
Major general
| Diemžēl neatradu bildi kā tas izskatās uz mašīnas, tas melnais ir viens motoriņš kā jau rakstīju mums ir divi tādi.
Bigal, Bamperi noskrūvēt ir 10min. pirmoreiz skrūvējot max 20min. Nav nekā sarežģīta tikai nevajag plēst ar varu
Motoriņi es domāju, ka vienādi varētu būt tikai starp hondām, bet negalvoju. Bet tu vispirms pārbaudi, visdrīzāk jau, ka tie darbojas.
Ziņojumu laboja Delux - Trešdiena, 05.09.2012, 10:36:09 |
|
| |
Tumsa | Datums: Trešdiena, 05.09.2012, 11:11:27 | Ziņojums # 12 |
In the project..
Ziņojumu skaits: 1240
| Bigal visi viņi vienādi... Es savai Celicai biju licis no Probes, bet man bija arī kaut kas nokūpejis kontaktgrupā, tādejādi dabūju villkt atsevišķu slēdzi uz motoriņu...
Par logu tīrītājiem - paskat drošinātājus. mos kontakts vienk. pazudis.
Pārbaudi esošo motoriņu +/- klemme, divi vadi... ja nerūc, tad nomiris aiz vecuma... ja rūc problēma dziļāka.
|
|
| |
edy333 | Datums: Sestdiena, 08.09.2012, 23:54:28 | Ziņojums # 13 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| nav jāskrūvē bampers. noņem paspārni un tiksi klāt ļoti vienkārši
|
|
| |
Foxa | Datums: Otrdiena, 11.09.2012, 10:28:26 | Ziņojums # 14 |
Grupa: Dzēstās
| a man otrādi,uz priekšējo logu ok,bet aizmugurē ne pilītes tātad problēma tā pati,tik logi mainīti vietām?un risinājums ar tāds pats,bamperis jāņem nost? tātad iespējams,ka šļauciņa aizsērējusi?
|
|
| |
Bigal | Datums: Otrdiena, 11.09.2012, 10:44:09 | Ziņojums # 15 |
Colonel general
| motorinsh ruuc, kad laid shkjidrumu? (to var dzirdeet, pat no salona) Man izradas tikai truba ciet bija.
Ride or Die
|
|
| |