Ziema
|
|
Kinders | Datums: Sestdiena, 08.12.2012, 20:13:37 | Ziņojums # 1 |
Colonel
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 170
Statuss: Offline
| Katru ritu(tikai tad kad auksts motors) ilgi jastarte auto kamer pielec, un kad pielec balts dumu makonis izsaujas lauka.ir te kada tema par so vai ir kads gudrs onkuls,kas varetu man paskaidrot, kas ta par nejedzibu,sajuta tada ka dizeli butu nopircis nesen tikai iegadajos so auto ponjas vel nekadas kas un ka.
Visu vajag ar mēru, izņemot Algu ! :)
|
|
| |
Manderiins | Datums: Sestdiena, 08.12.2012, 20:25:55 | Ziņojums # 2 |
Major general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 264
| skolaspuika, Vaina varētu būt svecēs. Dūmus izšauj, jo ir piepumpēta degviela, bet nešķiļās dēļ svecēm. Tas tā - manuprāt! Sveces gan jau nekad nav mainītas!
Dzer, Brauc, Pievienojies! :D
|
|
| |
Kinders | Datums: Sestdiena, 08.12.2012, 20:33:13 | Ziņojums # 3 |
Colonel
| paldies,nomainiisu
|
|
| |
snobs | Datums: Sestdiena, 08.12.2012, 20:41:45 | Ziņojums # 4 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 171
| Cik tas ir ilgi jastartē?? tas kad ziema pagriez 5-10sek ilgāk ir pilnīgi normāla parādība jebkuram aukstam motoram. Parasti uz ziemu samaina filtrus(eļļas, degvielas, gaisa), sveces, pārbauda akumulātoru, ja tas nav izdarīts, tad varētu meklēt iemeslu šeit Un kā tas ir "izšaujās" balti dūmi? Balti dūmu aukstam motoram, sala laikā arī ir normāla parādība, jo izpūtējā uzkrājās kondesāts, pa izplūdes cauruli iet silts gaiss, tadējādi arī ir tie baltie dūmi, viņi takš pazūd pec 10-15min braukšanas pareizi?
|
|
| |
Kinders | Datums: Sestdiena, 08.12.2012, 23:20:11 | Ziņojums # 5 |
Colonel
| filtri ir samainiti,akis pilnigi jauns ar garantiju,pie alfas vecais no sis problemas izladejas pa visam un nacas pirkt cenu klubaa jaunu :D,dumo vins ari pec tam tikai tad vairs nesmird pec benzina dumi,zinu tas laikam ka tosols ieklust motora,jastarte ir aptuveni ar partraukumiem apmeram 5 min.
|
|
| |
jancs1988 | Datums: Svētdiena, 09.12.2012, 03:12:39 | Ziņojums # 6 |
Major
Ziņojumu skaits: 95
| Uzskatu, ka caur forumu šādu problēmu neatrisināsi, uzvietas ir jāčeko un jātestē, kas varētu būt pie vainas, un balti dūmi... ko tas nozīmē? Ziemā, tak visiem nāk balti dūmi, tā saucamais kondencāts vai tvaiks.
Man ir ieteikums aizvest pie kāda normāla meistara (ja tāds ir pieejams) lai skatās, jo šitādā veidā tikai uz cūceni var paveikties, ka nomainīsi kautko un ķibele pāries... bet nu kājau iepriekš minēja, ļoti bieži tieši eletronika dara šādas neķītrības, tākā, sveces, vadi, filtri ar to jāsāk.
Ir viens labs meistars, kas ikdienā ņemās ar volvo jau gadus 15, bet domāju, ka arī varētu prelūdi mējģināt dzīt, vecis tiešām talantīgs un ķibeli meklē kamēr atrod un naudu prasa par vainīgo ķibeli, nevis kā parasti servisos nomaina visu pēc kārtas un tāpat neiet un nokāš kosmosu.
29256631, Sauc Aleksandrs, atrodās Mārupē, vari mējģināt uzzvanīt, uzjautāt ko viņš saka.
Braucu es savā jaunajā ferrari pa Rīgas ielām... un pēkšņi zvana modinātājs
|
|
| |
snobs | Datums: Svētdiena, 09.12.2012, 03:25:58 | Ziņojums # 7 |
Colonel
| ahh uz to cenukluba aķi neieteiktu paļauties kādā stāvoklī tev ģenerātors, varbūt dēļ viņa problēmas ar akumulātoru lai nu kā, sveces pie vainas visdrīzāk nebūs, simptomi diezgan dīvaini, pirms mīnusiem arī kas tāds bija? Man sivēnam vasarā bija līdzīgi, kad piedarbini, aukstam motoram pa izpūteju pilnīgi spļava benzīnu arā, nu ok pārspīleju, nespļāva, bet bija jūtama benzīna smaka un auksts motors tukšgaitā raustijās ahh un vel kad iedod ručkāā virs 5k rmp, bija tumši dūmi pa izpūtēju, izdomāju nomainīt vārstiem gumijas un tik tiešām, viņas bija pilnīgi piedegušas klāt vārstiem, man tas problēmu atrisināja
|
|
| |
Ķeburs | Datums: Svētdiena, 09.12.2012, 18:51:29 | Ziņojums # 8 |
Sergeant
Ziņojumu skaits: 30
| Varbuut kompresijas nav!! Tas taa mineejums!!
Ķeburs kā jau ķeburs!
|
|
| |
Kinders | Datums: Pirmdiena, 10.12.2012, 10:11:35 | Ziņojums # 9 |
Colonel
| divas dienas nebiju darbinajis auto,sorit pielaidu ar pirmo, wtf
|
|
| |
devil_666 | Datums: Pirmdiena, 10.12.2012, 13:16:13 | Ziņojums # 10 |
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| sadalitaja vaku apskaties ,ja kas patīri!!!
|
|
| |
Kinders | Datums: Otrdiena, 18.12.2012, 00:35:24 | Ziņojums # 11 |
Colonel
| sveiki biedri kas varetu aizmugurējam labajam ritenim grabet,skaņa tada ka mucā brauktu
|
|
| |
snobs | Datums: Otrdiena, 18.12.2012, 02:02:55 | Ziņojums # 12 |
Colonel
| Sveiks biedr!! Man bija tā ka tas, melnais bildē, izrūsēja un grabēja kā traks, tipa aizsargs bremzēm, noņēmu riepu, palociju to metāla gabalu turpu šurpu un dabūju nost nezinu kas par lietu bet man pop-up nestrādā un nevaru ielikt bildi, tāpēc vienk linku atstāšu http://i.ebayimg.com/t...._35.JPG
|
|
| |
_TakeR_ | Datums: Otrdiena, 18.12.2012, 03:16:59 | Ziņojums # 13 |
Lieutenant colonel
Ziņojumu skaits: 140
| Ja mēs runām par šo tematiku, ari jatuašu kaut-ko. Kad es startu dzinēju, man ir 2,5, vai tas ir normali preludei?
|
|
| |
snobs | Datums: Otrdiena, 18.12.2012, 07:34:44 | Ziņojums # 14 |
Colonel
| Quote (_TakeR_) Ja mēs runām par šo tematiku, ari jatuašu kaut-ko. Kad es startu dzinēju, man ir 2,5, vai tas ir normali preludei? Sveiks biedr, ja pareizi sapratu tu domāji augstus apgriezienus? Augsti apgriezieni, tikko piedarbinātai mašīnai ir normāla parādība un tas ir netikai prelūdei, kad motors uzsilst līdz darba temperatūrai tad ir aptuveni 0.8k RMP, pareizi? Pareizi!
|
|
| |
_TakeR_ | Datums: Otrdiena, 18.12.2012, 13:02:09 | Ziņojums # 15 |
Lieutenant colonel
Ziņojumu skaits: 140
| snobs, jā, es zinu, bet, manai cr-v, augsti pagriezieni ir 1,5 , es zinu kas BMW ir 1,2, tāpēc es nezinu vai tas normali vai ne 2,5)
|
|
| |