Gorsis prelude
|
|
gorsis2 | Datums: Piektdiena, 26.07.2013, 16:52:18 | Ziņojums # 1 |
Private
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 17
Statuss: Offline
| Pirms apmeram 5 menesiem tika iegadata si lude 2,0 1992gada ,Dramatiska stavokli .sapuvusi un nobraukta lidz pedejam,bet bija apnemiba un lidzekli lai visu savestu kartiba hadena praktiski visa jauna pie motora ari loti daudz kas apmainits parmetinata.ir palicis vairs tikai parkrasot un buus oga nu tad ievertejat.A ja un veel lielakus lietos prasas.
Biju opel fans bet prelude lika man iemileties
Ziņojumu laboja gorsis2 - Piektdiena, 26.07.2013, 16:54:40 |
|
| |
EUVIJS | Datums: Piektdiena, 26.07.2013, 20:03:32 | Ziņojums # 2 |
Private
Ziņojumu skaits: 13
| Uz tās haubes izskatās kāds pakritis ar fleksi, ja tas ir caurums
|
|
| |
gorsis2 | Datums: Piektdiena, 26.07.2013, 21:11:42 | Ziņojums # 3 |
Private
| Uz tās haubes izskatās kāds pakritis ar fleksi, ja tas ir caurums
Man tas cauruma izskats ipasi nekrata galvenais ir taisna gaisa ieplude filtraa
|
|
| |
Rudzins | Datums: Piektdiena, 26.07.2013, 21:32:03 | Ziņojums # 4 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 190
| Haubi miskastē!
|
|
| |
gorsis2 | Datums: Piektdiena, 26.07.2013, 21:46:19 | Ziņojums # 5 |
Private
| haube jau ir aizrunata tada pasa krasa VNK ar naudinju pagruti
|
|
| |
Rudzins | Datums: Piektdiena, 26.07.2013, 22:04:20 | Ziņojums # 6 |
Colonel
| Quote (gorsis2) haube jau ir aizrunata tada pasa krasa VNK ar naudinju pagruti Nav bilde ar diskiem ?
Ziņojumu laboja Rudzins - Piektdiena, 26.07.2013, 22:04:47 |
|
| |
gorsis2 | Datums: Piektdiena, 26.07.2013, 22:22:13 | Ziņojums # 7 |
Private
| Te vieniga daudz maz var redzet diskus
|
|
| |
gorsis2 | Datums: Piektdiena, 26.07.2013, 22:26:05 | Ziņojums # 8 |
Private
| Atrums+Zemes cels+Platas riepas=Gravis ;(
|
|
| |
Bigal | Datums: Piektdiena, 26.07.2013, 22:37:14 | Ziņojums # 9 |
Colonel general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 935
| Pēc sejas izteiksmes izskatās, ka nav traki:) Cerams ka buus labi;)
Ride or Die
|
|
| |
gorsis2 | Datums: Piektdiena, 26.07.2013, 22:47:06 | Ziņojums # 10 |
Private
| Quote (Bigal) Pēc sejas izteiksmes izskatās, ka nav traki:) Cerams ka buus labi;) Nu jaa es esmu parsteikts cik vinja ir izturiga uz kautkadi 120 pa gravi kokus skaldija,bet vienigais kas pazuda ir prieksaa Hondas ziimiite
|
|
| |
EUVIJS | Datums: Piektdiena, 26.07.2013, 23:04:19 | Ziņojums # 11 |
Private
| ja tiešām bijis tāds ātrums... visu cieņu.. visi veseli un pat viss vesels! Savulaik ar 5gen ludi uz skrundas taisni uz 130 nopļāvu trīs kokus, lude lupatās, paldies visu akstajam ka visi dzīvi! Bija vāks vēl!
P.S. šīm ludēm man baigi simpatizē priekša, tās garanveida lukturi! Kādi plāni vispār turpmāk?
|
|
| |
Rudzins | Datums: Piektdiena, 26.07.2013, 23:14:59 | Ziņojums # 12 |
Colonel
| Bildē izsktās ka lude no gaisa vienkārši iekritusi grāvī, jo nav nekādu bremzēšanu pēdu. Un + ir jāmāk uz taisna ceļa grāvī iebraukt kurš katrs toč to nevar.
Ziņojumu laboja Rudzins - Piektdiena, 26.07.2013, 23:16:07 |
|
| |
gorsis2 | Datums: Piektdiena, 26.07.2013, 23:18:01 | Ziņojums # 13 |
Private
| Quote (EUVIJS) ja tiešām bijis tāds ātrums... visu cieņu.. visi veseli un pat viss vesels! Savulaik ar 5gen ludi uz skrundas taisni uz 130 nopļāvu trīs kokus, lude lupatās, paldies visu akstajam ka visi dzīvi! Bija vāks vēl!
P.S. šīm ludēm man baigi simpatizē priekša, tās garanveida lukturi! Kādi plāni vispār turpmāk? Plani ir dabut plakus sedetaja durvis ir sasistas jau no pirksanas laika,jaunu haubi,visadus sikuminjus.Parkrasot un piemeklet diskus kadus 16 jo 17 musu celiem diemzel nau tie labakie,bet ta jau Par preludi nau ko sudzeties motors ed maz un iet zveeraa hadeni esmu varteikt visu jaunu sabazis,sajugs jauns sadalitajs jauns visas ellas filtri jauni sveces svecvadi jauni nu loti daudz esmu ieguldijis vinjaa.Kad panjemu domaju kad nu nekas traks nau ,bet kad pabraucu kadu laiku un saku liist dzilak tad bij tuudi lieli,bet nu jau esmu uz finisa taisnes un nedomaju padoties bij jau uznakusi momenti kad gribeju atkratities no vinjas,bet tad atkal iekapu un izbraucu un parnema feinas izjutas ne ta ka ar piemeram BMW vizinaties tie ir katram otrajam ,bet ludes ir maz un taa feinaa sajuta kad uz tevi skatas visi un brauc veel preti kaada lude un sveicina tas ir vnk fantastiski domaju kad ari ja pardosu so mazuliti tad nemsu vieta vien tadu pasu Pievienots (26.07.2013, 22:16:39) ---------------------------------------------
Quote (Rudzins) Bildē izsktās ka lude no gaisa vienkārši iekritusi grāvī, jo nav nekādu bremzēšanu pēdu. Quote (Rudzins) Bildē izsktās ka lude no gaisa vienkārši iekritusi grāvī, jo nav nekādu bremzēšanu pēdu. Bremzesanas pedu nau tapec kad es labu gabalu pa gravi nobraucu un saja bilde vinja jau tika vilkta aaraa taa vinja guleja gandriiz uz saana. Pievienots (26.07.2013, 22:18:01) ---------------------------------------------
Quote (Rudzins) Un + ir jāmāk uz taisna ceļa grāvī iebraukt kurš katrs toč to nevar. Ja nezini neruna kad uz taisna cela tur talak ir liikums straujs ar platajam riepam aizgaja taisni devu mizaa bet nekaa.
|
|
| |
EUVIJS | Datums: Piektdiena, 26.07.2013, 23:51:31 | Ziņojums # 14 |
Private
| kritika vienmēr būs... galvenais lai izdodas ieceretais, lai pietiek līdzekļi visam.
varu piekrist par to ka teici ka iekāpjot ludē ir pavisam cits fīlings... tieši tapēc man patīk mana lude, ērta, lai arī veca, un vienīgā liepāja
Cīnies.
|
|
| |
gorsis2 | Datums: Trešdiena, 20.11.2013, 20:59:18 | Ziņojums # 15 |
Private
| Quote (EUVIJS) kritika vienmēr būs... galvenais lai izdodas ieceretais, lai pietiek līdzekļi visam.
varu piekrist par to ka teici ka iekāpjot ludē ir pavisam cits fīlings... tieši tapēc man patīk mana lude, ērta, lai arī veca, un vienīgā liepāja
Cīnies. TNXPievienots (30.07.2013, 14:04:06) --------------------------------------------- Beidzot sanemos un nokasīju Pļonku no aizmugureja loga pagaja kadas 5stundas ,bet bija tā vērts Jo ta kraasa kādā viņi bija notonēti šausmas.Vēl atnāca šodien aizmugurējās bukses un bremzu trubiņas beidzot varēšu iziet tehnisko Pievienots (20.11.2013, 19:59:18) --------------------------------------------- Pa seniem laikiem jauzraksta Kautkas Preludei uzlikts Sporta bundulītis.Skaņa kā jau visām VNK Super. Daudz maz piekrāsota,nu jau pēc mašīnas izskatās Skate Ar logā uz gadu Beidzot ar 3 reizi izdevās. Tā pa vakariem viss kas uzčubināts. Salikta Pionier Mūzikas sistēma bez subja,jo gribās jau kautko arī baganā ielikt. Bildes ielikšu vēlāk jūsu atdziņai.
|
|
| |