[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 2 no 2
    • «
    • 1
    • 2
    Mana pieredze un novērojumi.
    Mc_RolandsDatums: Svētdiena, 16.03.2014, 00:33:42 | Ziņojums # 16
    Colonel
    Grupa: Checked
    Ziņojumu skaits: 151
    Statuss: Offline
    Ar trešo preludi, kurai bija 4WS, esmu izgazis tik vienrei (sausā laika) cik atceros vadijās labi, ļoti labi varēja saprast ko mašīna taisās darīt braucot līkumā, līdz ar to varēja izvēlēties maksimāli pieļaujamo ātrumu lai purns neizslīd par daudz.
    Bet arī 4 un 5 prelūde (sausā laikā) žmiedzot līkumā, uzvedas ļoti labi. Tā pat kā trešā, arī šie modeļi šoferim sniedz daudz informācijas par to kas notiek ar saķeri.
    4 un 5 prelūdēm galīgi nepatīk slapja trase, par trešo nemāku spriest, jo slapjā laikā neesmu braucis, man šķiet ka ar citiem FWD vāģiem slapjā laikā līkumus varētu izņemt pat ātrāk!

Pirmajai un otrajai preludēm nekad neesmu sēdējis pie stūres, tādēļ viedokļa par šiem aparātiem man nav.

Cik zinu 5 preludei svara izvietojums ir 63/37%. kas pec idejas ir ne pārāk labi vadāmībai, bet kā paši japškas saka piektajai prelūdei ir viss stingrākais kuzavs, un tas atkal uzlabojot vadāmību. Un ķipa ar piekto trasi varot izbraukt ātrāk nekā ar ceturto.

Cik man zināms vadāmībai līkumos diferenciālim arī ir liela nozīme!

Pievienots (15.03.2014, 21:55:20)
    ---------------------------------------------
    Vakar braucot no darba viens špicbuks ar Opel astra izdomāja ka grib skrieties ar mani! HA HA HA! biggrin

Pievienots (15.03.2014, 23:14:43)
    Tumsa, Klau man te viens balodītis pačukstēja ka tev varētu būt ceturtās preludes antena, cik tur tās taisnības?

Pievienots (15.03.2014, 23:33:42)
    Tumsa, Cik naudiņas patr to gribēsi?

Kas ir?

ManderiinsDatums: Svētdiena, 16.03.2014, 01:08:22 | Ziņojums # 17
    Major general
    Grupa: KLUBA BIEDRS
    Ziņojumu skaits: 264
    JurisKrums, Daudz kas atkarīgs no riepām! biggrin
    Kad es nopirku preludi, pārdevējs bija uzmontējis jaunas WANLI riepas. Ja meklēsi atsauksmes par riepām, varu ieekonomēt Tavu laiku un teikt, ka aptaujas rezultāti bija 100% pie opcijas - TERRIBLE! biggrin

Riepas tiešām bija mēsli un saķere sausā laikā ar 5 preludi bija tā kā ar slikiem brauktu pa sniegu! biggrin
    Tagad, kad ir labas riepas, saķerei un vadāmībai nav ne vainas! Man patīk! smile

Dzer, Brauc, Pievienojies! :D

Mc_RolandsDatums: Piektdiena, 21.03.2014, 11:40:32 | Ziņojums # 18
    Colonel
    Grupa: Checked
    Ziņojumu skaits: 151
    Un daudz kas atkarīgs no blīves starp sūri un sēdekli! biggrin
    Runājot par riepām Manās acīs Mishelin bija vis labakās, baigie lipekļi, bet viltīgi!

Nemaz nebiju dzirdējis tādu nosaukumu Wanli biggrin
    Kad ieķērām sābu Opis no kura pirkām bija uzlicis riepas no ražotāja Super sport F1.

Pievienots (21.03.2014, 10:23:21)
    Uzliku savai darling Momo competition stūrīti ar standarta pāreju. Jāsaka tā ka šāda veida stūrītei priekš konfortablākas braukšanas vajag, vai nu pareju ar Quick releacer, jo pāreja uz sporta stūri sanāk garāka, vai izvirpot pārejai papildus pagarinājumu. trešais variants deep dish tipa stūre.

Pievienots (21.03.2014, 10:40:32)
    Uzliku savai darling Momo competition stūrīti ar standarta pāreju. Jāsaka tā ka šāda veida stūrītei priekš konfortablākas braukšanas vajag, vai nu pareju ar Quick releacer, jo pāreja uz sporta stūri sanāk garāka, vai izvirpot pārejai papildus pagarinājumu. trešais variants deep dish tipa stūre.

Kas ir?

• Lappuse 2 no 2
    • «
    • 1
    • 2
    Meklēšana: