Problemas ar elektrību
|
|
mazais23 | Datums: Ceturtdiena, 18.09.2014, 20:37:26 | Ziņojums # 1 |
Sergeant
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 25
Statuss: Offline
| kā jau iepriekš rakstiju, man pazuda panelim visa strāva, kas nozīmē ka man neko panelī nerāda, biju pie elekrtiķi, viņš pus dienu meklēja, un nevarēja saprast kas pa vainu, deva strāvu iekšā papildus panelim, un visu kaut ko mēģināja, un nekā nesanāca, vai kādam nav kāds padoms kur to vainu meklēt, un vai kāds nezin kur var redzēt vai atrast visu elektro shēmu 4 gen ludei ? būtu dikti pateicīgs, jo netieku savādāk ne uz noslēgumu ne uz vienu pasākumu hondām
|
|
| |
Tumsa | Datums: Ceturtdiena, 18.09.2014, 20:51:35 | Ziņojums # 2 |
In the project..
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 1240
| Kas tas par elektrikji tadaa jautajumaa?
|
|
| |
kilobaits | Datums: Ceturtdiena, 18.09.2014, 20:51:42 | Ziņojums # 3 |
Sergeant
Ziņojumu skaits: 33
| Quote mazais23 ( ) kā jau iepriekš rakstiju, man pazuda panelim visa strāva, kas nozīmē ka man neko panelī nerāda, biju pie elekrtiķi, viņš pus dienu meklēja, un nevarēja saprast kas pa vainu, deva strāvu iekšā papildus panelim, un visu kaut ko mēģināja, un nekā nesanāca, vai kādam nav kāds padoms kur to vainu meklēt, un vai kāds nezin kur var redzēt vai atrast visu elektro shēmu 4 gen ludei ? būtu dikti pateicīgs, jo netieku savādāk ne uz noslēgumu ne uz vienu pasākumu hondām Atrodi iinternetā service manual priekš 4gen, vajadzētu būt shēmai, īsti nezinu.
Honda Prelude 1999.g. F20A4
Ziņojumu laboja kilobaits - Ceturtdiena, 18.09.2014, 20:52:11 |
|
| |
Gulbis | Datums: Ceturtdiena, 18.09.2014, 21:16:25 | Ziņojums # 4 |
Lieutenant
Ziņojumu skaits: 63
| Rītā ieiesu darbā datorā kurā ir visadas auto programmas - megināšu atrast
Stay Luding
|
|
| |
mazais23 | Datums: Ceturtdiena, 18.09.2014, 21:25:47 | Ziņojums # 5 |
Sergeant
Ziņojumu skaits: 25
| Gulbis, būtu baigi feini ja kkas būtu, savādāk neredzu cik es braucu un cik km ir nobraukti Pievienots (18.09.2014, 20:25:47) --------------------------------------------- Tumsa, tas elektriķis samērā ir stiprs savā jomā, bet viņš nav ar retām hondām strādājis, esmu viens no retajiem Talsos kam ir 4 gen lude daudz te nav, vismaz tgd neviena nebraukā un nav manīta
|
|
| |
as-latgalits | Datums: Ceturtdiena, 18.09.2014, 22:57:40 | Ziņojums # 6 |
Sergeant
Ziņojumu skaits: 39
| mazais23, sevice manual var apskatīties šajā lapā: http://prelude.openbarr.com/manuals/4th_gen/ lejuplādēt vari mēģināt caur šo, kā to dariju es, tākā ir tikai viens Seeders būs diezgan ilgi http://pirateproxy.bz/torrent....y_Honda
|
|
| |
Gulbis | Datums: Piektdiena, 19.09.2014, 15:28:11 | Ziņojums # 7 |
Lieutenant
Ziņojumu skaits: 63
| as-latgalits, paldies par manual manpat nodereja
Stay Luding
|
|