[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 1 no 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • »
    nevaru izlemt
    waiculisDatums: Svētdiena, 26.10.2008, 11:27:32 | Ziņojums # 1
    Grupa: Dzēstās

Nu jau pēc ziemas domāju likt tiesības. Protams, skatijos arī kādu pirkšu pirmo mašīnu. šausmīgi ir ipetikusies honda prelude. Man personīgi vairāk patīk IV. Tas ko es gribu dzirdēt no jums ir salīdzinājumu starp IV un V preludi un būtu labi ja vēl 320 BMW 1992 - 94 gadam. Katrai savus + un -. cerams, ka sapratāt...

PITBULLSDatums: Svētdiena, 26.10.2008, 13:11:24 | Ziņojums # 2

Reāla gaumes lieta / es , personīgi BMZ nekad neņemtu / Lude - tā ir cita lieta ... IV , vai V - domā nu pats afro ... Man , personīgi , labāk tīk IV !

waiculisDatums: Svētdiena, 26.10.2008, 14:04:26 | Ziņojums # 3

Nu man jau arī labāk patīk IV, vienīgais mīnus ir tās salons, man ne īpaši. Pirmo mašīnu es domāju pirkt ~ 1700ls.
    Skatoties no cita viedokļa tie bembji ir katram otrajam, bet prelude ir tāda pareta mašīna, kautkas tāds īpašs.

Cik es te lasiju, tad prelude ar 2.2 ir daudz labāka par 2.0, bet 2.2 maksā pārāk dārgi, tad atkal rodas jautājums vai bmw coupe 320 vai 318 varēs izlikt preludi 2.0.

lai nu cik stulbi tas neskanētu, bet draugus taču gribas kautkā pārspēt... wink

PITBULLSDatums: Svētdiena, 26.10.2008, 16:50:10 | Ziņojums # 4

Par tādu naudiņu nopērkami BMZ atpūšas :))) !@

waiculisDatums: Svētdiena, 26.10.2008, 17:01:32 | Ziņojums # 5

sorry, nesapratu...?

dev_hddDatums: Svētdiena, 26.10.2008, 18:32:06 | Ziņojums # 6

No tehniska viedoklja IV un V gen preludes atskiras diezgan minimimali, dzineji ka vienai paaudzei ta otrai ir ari vieni un tiepasi. Tava gadijuma es domaju ka svarigakais bus vizualais faktors. Es ari esu IV gen piekritejs jo V gen ir tapati III gen preludes modifikacija. BMW sini gadijuma sini foruma neiederesies, jo tavs uzraditais modelits salidzinajuma ar Preludi ir impotents. biggrin

waiculisDatums: Svētdiena, 26.10.2008, 18:51:27 | Ziņojums # 7

Skaidrs, paldies, kautcik jau apgaismojāt.

Bet skatoties, tā, no tehniskā viedokļa starp IV preludēm 2.0 un 2.2v cik liela ir tā atšķirība ātruma uzrāviena ziņā. Tā apmēram cik sekundēs līdz 100 var uzraut katrs motora tips...

edy333Datums: Svētdiena, 26.10.2008, 19:08:16 | Ziņojums # 8

Normāla 2.0 4gen prelude jau pietiekami labi iet lai saliktu to bmweeeeeēēē tā, ka no stres...vienīgi baigi jāskatās kur tu viņu pērc un kādā stadijā...es ar savu ludi 1 ātrumā varu līdz 70 uzstiept... tas jau ir dažas sek tad ieliek otrajā un 120...tā, ka... bet nejau pēc sekundēm vērtē autiņu...man patīk Ludes izskats ...un tieši tāpēc, ka viņa ir tik reta kā jau minēji...tad nebūs tā kā ar bmweee daļām, ka katrā piemājas stūrī mētājas teiksim lukturi kapots vai tml...tā lūk...ceru, ka saprati domu...

evolutionDatums: Svētdiena, 26.10.2008, 21:45:01 | Ziņojums # 9

2.0 ir nemotors ikdienai, tb lētāks nekā 2.2, bet ja gribi lai 10sekunžu vietā ir ~6,5 līdz 100, tad ir vērts uzupurēties:D

PITBULLSDatums: Svētdiena, 26.10.2008, 21:52:26 | Ziņojums # 10

NEMOTORS - nu Tu , evo , smorozil ... Sāksim ar to , ka pa pilsētu jāmāk braukt ... Būdams losjons , vari arī palikt d**** ar visām 6,5 sek ... !!!

dev_hddDatums: Svētdiena, 26.10.2008, 22:13:16 | Ziņojums # 11

labi ja njemam un salidzinam 2.0 un 2.2 un 2.3 visiem trim dzinejiem ir pilnigi vienads paterins 2.3 un 2.2 ravieni ir lidzvertigi lidz bridim kad 2.2 atveras VTEC. Tad ari mes iegustam tas mazas sekundites lidz 100km/h. Japiebilst ka 2.2 (vismaz Eiropas modeli) dajebkada stavokli Latvija dabut ir loti gruti, jo tie kam tas ir ipasi nesteidzas kratities no vina vala, jo aparats ir loti labs. Tie kas brauka ar 2.3 VTEC hibridiem un 2.2 JDM VTECiem vispar nedoma par nost tirgosanu (spriezu pec sevis). Taka javien neesi stingri nolemis iegadat 2.0 ar kuriem ir pilns ss.lv tad skaties arpus LV robezam. Otrs bonus varetu but ari tas ka 2.2 un 2.3 modeliem ir dazadi papildus labumi ka nekad nav bijis 2.0 modeliem. Atgadinu ari par to ka uzturesanas izmaksas IV preludei tev bus apmeram tadaspasas ka teiksim vismaz 10 gadus jaunakai masinai un rezervesdalu pieejamiba ir diezgan ierobezota.

Pirms perc padoma vai busi spejigs uzturet, vai ari merkis ir nopirkt, nojat un pardot talak kadam kas vainu meginas visu saglabt vai istadit koka un atdot Tolmeta.

waiculisDatums: Pirmdiena, 27.10.2008, 18:50:48 | Ziņojums # 12

Nojāt mašīnu es nekādā ziņā negribu. Tas kas mani šai mašīnā piesaista ir viņas izskats, tāds leģēndārs. Tākā esmu topošais celtnieks un ar naudu protu rīkoties ļoti prātīgi, domāju, ka šo mašīnu būšu spējīgs uzturēt.

Ja kādam nav noslēpums, pasakiet kādas ārzemju mājaslapas, līdzīgas ss.lv, mobile.de u.tt.

dev_hddDatums: Pirmdiena, 27.10.2008, 19:11:39 | Ziņojums # 13

domajams ka vistuvak butu http://auto.plius.lt/lt-lt vai jau tavs pieminetais mobile.de vel var meginat kada no eiropas Ebay.

P.S. Prieks ka paradas kolektiva cilveki kas tiesam mil sito autinju biggrin

waiculisDatums: Pirmdiena, 27.10.2008, 19:49:22 | Ziņojums # 14

Paldies, bet šajā http://auto.plius.lt/lt-lt lapā es kautkā neievēroju mašīnām motora tilpumu, tā tur ir, vai kautkur atsevisķi jāskatās?

AdmiralsDatums: Pirmdiena, 27.10.2008, 19:56:55 | Ziņojums # 15

Quote (waiculis)
    Paldies, bet šajā http://auto.plius.lt/lt-lt lapā es kautkā neievēroju mašīnām motora tilpumu, tā tur ir, vai kautkur atsevisķi jāskatās?

Skaties kubikcentimetrus!!!!!
    2000cm3 - 2.3 l
    2200cm3 - 2.2 l
    2300cm3 - 2.3 l

• Lappuse 1 no 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • »
    Meklēšana: