Ko un kas jaskata?
|
|
themarchello | Datums: Trešdiena, 07.01.2009, 13:09:56 | Ziņojums # 61 |
Grupa: Dzēstās
| peec taa ko redz bildes neko nevar pateikt.. ari mashiina nav redzeeta liidz shim.. bet par 2.3.. nju nez.. tad jau manupraat labaaks variants ir 2.0.. lai gan vari pakosulteeties ar MayDay.. Ivars --> 26576949 ...
|
|
| |
martins_mk | Datums: Trešdiena, 07.01.2009, 17:15:55 | Ziņojums # 62 |
| vai tad visi prelūdes motori neēd zupu apmēram vineādi?? man jau liekas, ka 2.0 pa maz. tēva omegai ir 2.0 ar 136Hp, nevarētu teikt ka baigie iet. calibrai laikam ir 150Hp bet nekaa neiet.. tapēc pat uz 2.0 neskatos, jo tādas aizdomas, ka neiet, varbūt jau ka maldos (neesmu nekas ne arvienu prelūdu braucis)
|
|
| |
edy333 | Datums: Trešdiena, 07.01.2009, 18:13:31 | Ziņojums # 63 |
| omega jau nu vsp iistaa mashiina ar kuru saliidzinaat... ja jau aiziet runa par ieshanu, tad jaapeerk 2.2V-TEC
|
|
| |
martins_mk | Datums: Trešdiena, 07.01.2009, 18:18:24 | Ziņojums # 64 |
| ja par omegu sapratu, nav ko salīdzināt, bet 133 hp man liekas pa maz.. 2.2 laikam latvija tadi isti labu nedabut..
|
|
| |
edis | Datums: Trešdiena, 07.01.2009, 18:33:58 | Ziņojums # 65 |
| Quote (edy333) omega jau nu vsp iistaa mashiina ar kuru saliidzinaat... biggrin biggrin biggrin ja jau aiziet runa par ieshanu, tad jaapeerk 2.2V-TEC VTEC
|
|
| |
edy333 | Datums: Trešdiena, 07.01.2009, 18:48:08 | Ziņojums # 66 |
| nu bet reāli ja gribi labu, tad jāpērk jauns autiņš. lietotam autiņam vienmēr ir iemesls dēļ kura tas tiek pārdots... tāpat jau neviens nepārdod bet visu ir iespējams salabot, tik kā zināms vajadzīga pacietība un $ nu teiksim man pat neprasās vairāk jaudas..pietiek ar 2l. es pārāk ne ar vienu neskrienos...vnk patīk kā prelude izskatās
|
|
| |
martins_mk | Datums: Trešdiena, 07.01.2009, 22:41:50 | Ziņojums # 67 |
| mani jau visvairāk satrauc tā apdzīšana, esmu braucis ar visādiem nemotoriem un motoriem, kaitinaa, ka iespiež un baigi gurdeni ceļ pāri 110km/h(atrāk nemēģinu braukt, bet ja jaapdzen tad vajag )
|
|
| |
TYPEeRni | Datums: Piektdiena, 09.01.2009, 14:32:25 | Ziņojums # 68 |
| Тоже подыскиваю себе ХОНДУ. Думаю или Прел или цырики 2/3 поколения....По поводу этой тоже узнавал... Даже просто послав СМС в ЦСДД - мжно легко узнать что пробег у неё вовсе не такой как в объявлении а 360000... И все техосмотры она проходила с трудом, и не с первого раза... И хозяев меняла не раз уже, за короткий срок... Я бы не брал, несмотря на стоимость... Думаю убитая очень... Неплохую Прелуде продаёт КАСПАР (Кикис)... Правда за другие деньги... Но её я смотрел - В очень неплохом состоянии. Человек за ней ухаживал, следил... Если деньги позволяют - лучше у него посмотри. Цесис не так далеко. Если какие-нибудь посмотришь - пиши... Можно в луичку, а можно и тему создать о промотренных машинах... Я сейчас в море, а когда вернусь - тоже посмотрю парочку - напишу в теме о результатах. Поможем друг-другу, или ещё может кому-нибудь выбрать для себя машину... В Балви, кстати, никто не знает хорошего сервиса? Ну или где-то поблизости? Надо там машину посмотреть будет... П.С. Извените что на русском. Не прогоняйте. В море совсем нет практики... Забыл совсем почти. Понимаю всё, а сам писать стесняюсь... Будет много ошибок... Пишите по латышски, я пойму... А, ну да... В-ТЭК всё-таки круче!!! Если есть выбор - то лучше брать 2,2 ВТЭК. Это правильно говорят!
|
|
| |
Edb | Datums: Otrdiena, 20.01.2009, 14:12:56 | Ziņojums # 69 |
| Quote (martins_mk) vai tad visi prelūdes motori neēd zupu apmēram vineādi?? man jau liekas, ka 2.0 pa maz. tēva omegai ir 2.0 ar 136Hp, nevarētu teikt ka baigie iet. calibrai laikam ir 150Hp bet nekaa neiet.. tapēc pat uz 2.0 neskatos, jo tādas aizdomas, ka neiet, varbūt jau ka maldos (neesmu nekas ne arvienu prelūdu braucis) Nu ja tu saliidzini hondu ar omegu vai calibru... tad iisti gudrs tu laikam neesi.... nopeerc sev bavaaru meeslu un driftee
|
|
| |
martins_mk | Datums: Trešdiena, 21.01.2009, 00:01:13 | Ziņojums # 70 |
| ko lecies, aizvainoju ka braukā ar 2.0 kāpēc nepirkt 2.3 vai pat 2.2 ja iet labāk par tavu 2.0 un vairāk extras. vieglāk vēlāk pārdod, izmaksas ar gandrīz tādas pašas. kurš runāja pa driftu? ko ta lai es daru ka esmu ar tādām mašīnām braucis, tas jau nenozīmē ka neesmu gudrs, bet tas liecina par tavu šaurpaurību un neandertālisko domāšanu. un ko tu vispār lecies?
|
|
| |
Edb | Datums: Trešdiena, 21.01.2009, 13:25:53 | Ziņojums # 71 |
| Es lecos jo 2.3 izēd manam 2.0... vienīgi 2.2 v-tec priekšā nolieku cepuri un starpcitu eiropas hp var būt kaut vai 300, bet ja nav grieze nav arī jaudas... un es vēl esmu neandertālietis
|
|
| |
edy333 | Datums: Trešdiena, 21.01.2009, 13:37:28 | Ziņojums # 72 |
| bezteemaa waru piemetinaat, ka ar savu 2.0 ellinieku esmu uzraavienaa salicis vairaakus bmw, kuru motora tilpums par 0.5l lielāks kā man...apmeeram liidz 70km/h esmu weel prieksaa...tad tie bmw laikam tik saak iet... :Dun vieniigais ko varu darit noskatiities kaa shie aiznesaaas... :d un taa arii ir ka peec 130 kmh 2.0 saak gurdeni celt, bet man jau nekur naw jaaskrien :P
|
|
| |
Edb | Datums: Trešdiena, 21.01.2009, 16:14:39 | Ziņojums # 73 |
| A man pēc 130 arī buumeewee purns spogulī rēgojas
|
|
| |
edis | Datums: Sestdiena, 24.01.2009, 13:00:23 | Ziņojums # 74 |
| tad jau tev mega 2litriigais,kuros sapnos tev vinjsh tik labi iet?
|
|
| |