[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

Ko un kas jaskata?
    KaroteDatums: Ceturtdiena, 04.12.2008, 19:35:01 | Ziņojums # 1
    Grupa: Dzēstās

Varbut kads gudraks par mani var pateikt kam japieversh uzmanibu perkot IV paaudzes Preludi? Ir doma pirkt 6dien 06.12.2008 tapec vajadzetu padomus ieteikumus un iespejams nelielus aprakstus preciizaak kaa motoru parbaudiit kaa ritosho dalu parbaudiit utt! Ceru ka saprataat un cerams kad kaads atsauksies liidz 6dienai! Jo pats neesmu saskaaries ar Preludi bet laikam beidzot ir laiks!

wooDatums: Ceturtdiena, 04.12.2008, 22:29:00 | Ziņojums # 2

galvenais lai kkur ir JDM vai MUGEN, tad zini mašīna ies zvērā biggrin
    bet ja nopietni, kā Tu iedomājies nopirkt mašīnu ja par to neko nezini, pārdevējs tak Tev pilnas ausis ar batoniem piespraudīs

KaroteDatums: Ceturtdiena, 04.12.2008, 22:32:03 | Ziņojums # 3

Tadel es jau esmu padomaajis un mekleeju kaadu kas brauks liidz un noveertees kas un kaa bet sliktaakajaa gadiijumaa buus jaaveertee peec savas pieredzes esmu auto atsleedznieks bet tikai pa ritosho dalu a mashiinai ta ir veel motors!!!

wooDatums: Ceturtdiena, 04.12.2008, 23:15:48 | Ziņojums # 4

ja jau esi autoatslēdznieks tad jau no mašīnām vajadzētu kautko tomēr sajēgt, nu ko var pastāstīt par motoru, 1. apskaties visus šķidrumus vai ir līmenī, tad skaties vai nav nosulojusi eļļa gar motoru, saļņikiem, stūres reikai utt... pārējo jau tāpat jebkurš saprātīgs cilvēks visu nomainīs pie iegādes (zobsiksnas, eļļu, filtrus, sveces) kas to lai zin kad iepriekšējais ir kautko mainijis, ja ir servisa grāmata ar visām atskaitēm kad kas ir mainīts tas ir liels + var pašķirstit paskatīt vai viss ir laikā mainīts, padarbini ilgāk vai radiatora ventilatori ieslēdzas un vai temperatūra motoram nekāpj pārāk augstu, pie uzsildītas mašīnas skaties vai nepeld apgriezieni, vislabākais variants ir aizdzīt uz kādu servisu kur Tev noteiks pilnu diognozi, pieslēgs pie kompja utt izmaksā ~30ls

edy333Datums: Ceturtdiena, 04.12.2008, 23:22:37 | Ziņojums # 5

pēc savas pieredzes.-saku-atver kapotu.parausti gaazes trosiiti (piedarbinaatam) un paskaties vai radiatora trubas neuzpuushas.! es to neizdariju un galaa diagnoze-galvaa 2 plaisas! tikliidz uzgaazeeju taa trubas nost no visiem sawienojumiem...

arturs001Datums: Ceturtdiena, 04.12.2008, 23:38:04 | Ziņojums # 6

Tas jau ir tada gadijuma ja galigi ir pizd... !Vislabak taisit diagnozi!Vel var ieteikt SM!Tur čali zina vissvairak!

evolutionDatums: Piektdiena, 05.12.2008, 09:14:19 | Ziņojums # 7

+1

galvenais arī ir pamēģināt kā auksta lec ar pirmo reizi cool
    un vai pēc ~4k apgriezieniem negriezaass melais maakonis

dev_hddDatums: Piektdiena, 05.12.2008, 10:50:17 | Ziņojums # 8

Prelūde ir tieši tāda pati mašīna kā visas pārējās, uz Latvijas ceļiem lūzt un izbeidzas tieši taspats kas visiem pārējiem. Par pārbaudēm, skatoties kāds dzinējs. Ja 2.0 tad parasti viņi visi ir noputējuši, bet normālā stāvoklī, ja 2.3 tad ir ļoti kārtīgi jāskatās, lai neigrābtos, kādā puskautā eksemplārā, ja 2.2 (janu paveiksies) tad būtībā taspats, kas 2.3 tikai vēlams pārbaudīt braucot un iedot mizā līdz VTEC atvēršanai. Apskaties vai netek ēļas no karbas, un gar dzinēja blīvēm, stures pastūzim, dzesēšanas šķidrums no radiatora, eļa no sajūga sistēmas utt. Protams, ja ņemsi versiju ar 4WS iesaku arī pārbaudīt kā darbojas pakaļējo riteņu stūrēšana, gan pilsētas režīmā, gan šosejas režīmā. Iteicams pārbaudīt protams bukses, šaras, gultņus, saļņikus, piļņikus utt. Nu un ja viss iepriekšminētaisir OK vai apmierinoši, tad profilakses pēc vajag izložņāt bundžu un paskatīt, kas notiekas ar pakaļējām arkām un sliekšņiem. Isumā tas ir arī viss, priekš šāda gadagājuma autiņa. Vēl arī apskaties kā kopumā vizuāli izskatās auto salonā un no ārpuses.

P.S. Pēc iegādes obligāti atzīmēties pie mums biggrin :D biggrin

Ziņojumu laboja dev_hdd - Piektdiena, 05.12.2008, 10:52:38

wooDatums: Piektdiena, 05.12.2008, 11:54:18 | Ziņojums # 9

Quote (dev_hdd)
    P.S. Pēc iegādes obligāti atzīmēties pie mums biggrin biggrin biggrin

aha ar 4 polšiem
    P.S. gaidam ļoti smile

KaroteDatums: Piektdiena, 05.12.2008, 16:21:35 | Ziņojums # 10

Taa nav probleema tagad probleema ir atrast finanses jo mashiina ir 93 gada a inserviss grupa dod tikai no 94 a no 94 gada eksemplaari gruuti atrast latvijaa! Bet ja sanaaks tad tik sakat kur un polshu apsolu!

wooDatums: Piektdiena, 05.12.2008, 16:29:29 | Ziņojums # 11

es Tev pārdošu savu 98 gada 2.2 Vtec par 2800 latviešu naudiņām smile

KaroteDatums: Piektdiena, 05.12.2008, 16:30:42 | Ziņojums # 12

man interesee 4 paaudzes nevis 5!

PITBULLSDatums: Piektdiena, 05.12.2008, 22:41:08 | Ziņojums # 13

Pareizi - KAROTE - nav skaistākas par IV ......................................

KaroteDatums: Piektdiena, 05.12.2008, 23:14:49 | Ziņojums # 14

5 man nepatiik prieksha ceru ka citi neapvainosies bet prieksheejaas lampas izskataas nedaudz nepierasti!

arturs001Datums: Piektdiena, 05.12.2008, 23:42:53 | Ziņojums # 15

tiesi manas domas!Un salons ari labaks neka 5 gen!Ta protams ir gaumes lieta! cool

Meklēšana: