[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 1 no 2
    • 1
    • 2
    • »
    Probleema ar aatrumkaarbas nonjemshanu 1992 gada ludei
    WhiteAngelDatums: Ceturtdiena, 21.05.2009, 11:28:28 | Ziņojums # 1
    Grupa: Dzēstās

Nu sveiki. Esmu tas pats WhiteAngel tikai epasts pazudis man.
    Probleema sekojosja - man ir jaanomaina sajuuga disks taadelj celju nost aatrumkaarbu. Viss jau buutu labi, ja arii vinju pa apakshu vareetu dabuut aaraa. Vakar pa naktu kjeeros klaat aardiishanai. VIsu smuki atskruuveeju, vilku nost kaarbu un paliku shokeets.. Respektiivi karba iespruust starp tiltu un otraa pusee arii.. uz augshu vinjai vieta knapi 2 cm. Kaarba turas uz sajuuga asi. Nu protams tagad atbalstiita.. Respektiivi kur ir kaads gudrais kas saka ka kaarbu var nonjemt neizceljot motoru? Man kkaa nesanaak. Varbuut ir kaada fiicha vai vel kkas.. Buushu pateiciigs.

Ziņojumu laboja WhiteAngelLiepaja - Ceturtdiena, 21.05.2009, 11:29:30

screwyDatums: Ceturtdiena, 21.05.2009, 13:08:51 | Ziņojums # 2

Quote (WhiteAngelLiepaja)
    Nu sveiki. Esmu tas pats WhiteAngel tikai epasts pazudis man.
    Probleema sekojosja - man ir jaanomaina sajuuga disks taadelj celju nost aatrumkaarbu. Viss jau buutu labi, ja arii vinju pa apakshu vareetu dabuut aaraa. Vakar pa naktu kjeeros klaat aardiishanai. VIsu smuki atskruuveeju, vilku nost kaarbu un paliku shokeets.. Respektiivi karba iespruust starp tiltu un otraa pusee arii.. uz augshu vinjai vieta knapi 2 cm. Kaarba turas uz sajuuga asi. Nu protams tagad atbalstiita.. Respektiivi kur ir kaads gudrais kas saka ka kaarbu var nonjemt neizceljot motoru? Man kkaa nesanaak. Varbuut ir kaada fiicha vai vel kkas.. Buushu pateiciigs.

Ie

Nu un ja motoru ar kkaadu lielu lomiku pacelj uz augshu tas nepaliidz?

WhiteAngelDatums: Ceturtdiena, 21.05.2009, 13:15:39 | Ziņojums # 3

Kur to motoru uz augshu ar lomiku tu celsi? es tak teicu ka uz augshu tikai 2 cm..

HariiicDatums: Ceturtdiena, 21.05.2009, 13:15:59 | Ziņojums # 4

par cik es neesmu njemis vinju nost, bet man liekas ka tev vajadzetu tiltu nonjemt, un iekarinat motoru vincha, un tad lenam kautka jalaiz zeme kamer var nonjemt karbu :)

WhiteAngelDatums: Ceturtdiena, 21.05.2009, 13:31:53 | Ziņojums # 5

Bet vakar skruuveejot es neatskruuveeju vienu interesantu stieniiti... piemetiishu bildi .. Varbuut deelj taa man taa kaarba nost nenaak? (stieniitis iekraasots sarkans ) Pieboldiihsu ka shii ir mana pirmaa kaarba ko kjemu nost pats wink
    Pievienotie faili: 7744884.png (210.9 Kb)

Ziņojumu laboja WhiteAngelLiepaja - Ceturtdiena, 21.05.2009, 13:35:56

MeriksDatums: Ceturtdiena, 21.05.2009, 14:00:23 | Ziņojums # 6

tas stieniitis ir pusass?ja taa tad tev vinja jaanjem nost tik taa praatiigi jo kaarbaa vinja naak uz taadiem incantiem spaarniem uz kuriem ir roteejoshie gultni. 6tad veel jaanjem nost sptabilizaatora stienis vai jaatbriivo... vispaar viens cilveeks to nevar izdariit tur vajag 2vus... kaarba nav taa lieta kuru var nonjemt un pielikt 1ns cilveeks...
    atceries ar pussasiim praatiigi.
    lai vieglaak dabuutu nost kaarbu vari nonjemt motoru no paduskaam.. bet tas laikam nebija obligaati.. vairs neeatceros kaa to dariiju.. sad bet man liekas ka tur viss bija diezgan elementaari.. smile

HariiicDatums: Ceturtdiena, 21.05.2009, 14:30:02 | Ziņojums # 7

Ja ta ir smile bet viens cilveks gan var to izdarit, ja tikai vinjs ir njemis nost jau!! smile

MeriksDatums: Ceturtdiena, 21.05.2009, 14:32:07 | Ziņojums # 8

nu es domaaju ka gruuti ir pusasisn sabaast atpakal.. smile

edy333Datums: Ceturtdiena, 21.05.2009, 20:01:34 | Ziņojums # 9

pusasīm neko nav grūti sabāzt atpakaļ. pusass ir truba ar rieviņām abos vai vienā galā.... miroņgalva jau ir tas ko ''grūti salikt'' un arī prelude ir tas kam to nav grūti izdarīt, galvenais jaucot ārā pavērot kas uz kuru pusi lido biggrin Gunār....tev jāatskrūvē pusass stieņa kronšteins un jaizrauj pusass ārā no kārbas ...arī labās puses pusass jaizrauj.caurumus ar kko aizbāz.lai eļļa netek pārāk ārā un lai netīrumi neiet iekšā... noskrūvē kronšteinu no kārbas (saucamo spilvenu) un aizmet labi tālu... tad noskrūvē spilvenu kurš ir zobsiksnas pusē un atskrūvē priekš un aizmugures spilvenus. rezultātā motors padosies uz nepieciešamo pusi...tad mēģini noraut kārbu tālāk jau pats skaties, droši vien jāskrūvē apakšējā balka nost, tad tu tā pavisam viegli varēsi to kārbu nomest zemē :D.... bet viens jau ir tas, ka Tu sajūga disku izņemsi, bet atceries to, ka disks ir jāiecentrē kad tiks jaunais ielikts, citādi gribēdams neuzstellēsi kārbu atpakaļ. jo primārā ass neies šlicēs iekšā... neaizmirsti troses novienot no kārbas un pāris štekerus noplēst... :d

arturs001Datums: Ceturtdiena, 21.05.2009, 20:10:19 | Ziņojums # 10

cry wink cool

edy333Datums: Ceturtdiena, 21.05.2009, 20:10:59 | Ziņojums # 11

kas i artur? biggrin

screwyDatums: Ceturtdiena, 21.05.2009, 20:45:58 | Ziņojums # 12

nu man liekas ka pusasis vinsh tak ir noneemis, tas jau buutu biki dumji njemt kaarbu nost kad pusasis ir nenonjemtas biggrin

Pievienots (21.05.2009, 20:45:58)
    ---------------------------------------------
    nu man liekas ka pusasis vinsh tak ir noneemis, tas jau buutu biki dumji njemt kaarbu nost kad pusasis ir nenonjemtas biggrin

edy333Datums: Ceturtdiena, 21.05.2009, 21:14:50 | Ziņojums # 13

zinkaaa...visaadi gadaas biggrin

MeriksDatums: Ceturtdiena, 21.05.2009, 22:18:05 | Ziņojums # 14

ir gan ar taam pusasiim ko panjemties... kad pats njeemu man tie gultni negribeeja staaveet savaa vietaa.. rezultaataa bij paaris reizes gultnis jamaazgaa un jaasmeeree pa jaunu.. biggrin

edy333Datums: Ceturtdiena, 21.05.2009, 22:39:28 | Ziņojums # 15

hē, nu ir jau gan patiesībā, es sākumā kad jaucu ar čakarējos, jo īsti neatcerējos kā bija...bet tgd jau esmu gudrs... :d zinu daudz knifus par mironeni preludei biggrin

• Lappuse 1 no 2
    • 1
    • 2
    • »
    Meklēšana: