[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 1 no 1
    • 1
    Aimugurejaas arkas
    Devil_666Datums: Ceturtdiena, 11.03.2010, 10:36:33 | Ziņojums # 1
    Grupa: Dzēstās

Sveiki atkal tautinja biggrin es pagajusaja vasara taisijua rkas aizmugurejaas smile bet es skatos peec šis ziemas atkal rusa paradaas.ko lietas labaa var dariit.arkas man metinaja,nebija no kurienes izgriest citus:))aizšpakteleja un nokrasajo:) gaidu jusu predlozhenia smile

daanisDatums: Ceturtdiena, 11.03.2010, 10:51:14 | Ziņojums # 2

vajadzēja ar kādu smēri sasmērēt pēc tam kad biji sametinājis... wink es tā domāju...man ar būs jāķeras tām "slavenajām"arkām klāt... wink

Devil_666Datums: Ceturtdiena, 11.03.2010, 11:08:37 | Ziņojums # 3

smerejaam :))) un neka sad p.s. man preludi ir tada pasa izskata ka tava uz bidles ;)))

daanisDatums: Ceturtdiena, 11.03.2010, 13:21:40 | Ziņojums # 4

interesanti...čoms ar taisīja arkas nosmērēja un viss ok jau trešā ziema viņam...jāuzprasa ko viņš tur smērēja... wink

Devil_666Datums: Ceturtdiena, 11.03.2010, 13:32:00 | Ziņojums # 5

xmmm uzprasi uzprasi man ir interesanti un ka vinjw taisija vai grieza no citas luudes tas arkas:)

Pievienots (11.03.2010, 13:32:00)
    ---------------------------------------------
    lai pasaka tev ingridientus tam ko vinjw tur smereja smile

edy333Datums: Ceturtdiena, 11.03.2010, 14:27:31 | Ziņojums # 6

nu reaali vissvariigaak par visu ir nesmeereet smaakjus uz jau esoshas ruusas...tam vnk nav jeegas.... un visiem smaakjiem ir jaalauj kaartiigi nozhuut....paredzeetajaa temperatuuraa un arii noteiktu laiku....ja tas tiek ieveerots, tad parasti probleemu nav...nez....ir shis tas redzeets... pirms saak spahteleet...saakumaa nogruntee... tas arii daudzko dod... jaa, preludei arkas gruuti dabuut...tikai no donooora, bet taadu varenlabu donooru atrast arii nav viegli...

QwestsDatums: Otrdiena, 20.04.2010, 15:01:31 | Ziņojums # 7

Saprotu, kad shii ir reaala preluuzhu seerga, bet informaacijas ljoti maz :|

*bez donora ir kaadi citi sakariigi varianti ?

man arii ir ljoti aktuaala shii arku kaite - labi kad vel vienas.

edy333Datums: Otrdiena, 20.04.2010, 21:33:37 | Ziņojums # 8

vienkārši jāfleksē ārā gabals kurš sapuvis un jāgriež, jāloka, jāmetina jauns klāt smile siikumos tev pastāstīs Dzintars .. 29187966

MeriksDatums: Trešdiena, 21.04.2010, 17:44:27 | Ziņojums # 9

nuu varu padalities ar savu pieredzi... happy
    man kkas teica ka aizmugureejaas arkas ir lidziigas priekseejai pa diagonaali preteejai arkai.. nuu ok.. prieksheekjaas protams visiem ir labaakas taapeec es nodomaaju ka probleemu nebuus.. biggrin beeeeeeeett.. nuu kaa vienmeer kkas nebij ka vaig nesakrita arkas aizmugureejaa dalja... kuraa tas izliekums ir lielaaks... sad nuu to dalju naacaas taisiit no opel astras prieksheja kapota .. biggrin nuu sanaaca kkas lidziigs abaas pusees... beet par cik bampers un taisiishanas briidi nebij pieejams tad sanaaca bij auzas.. un kkadi paris mm izliekumaa zaudeeti tadejadi bij bik nepreciizi... beet domaaju ka ja ir bampers uz vietas tad var uztaisiit normaali... uz abaam puseem man sanaaca 2vas nedeeljas nogales (4dienas) tikai blekju darbi... + protams veel shpakteleeshana un talaakaa apstraade...
    secinaaju ka var no prieksheejaam arkaam uztaisiit aizmugureejaas.. tik tas ir darbietilpiigi.. smile
    lai izdodas.. smile

Gaspers21Datums: Pirmdiena, 24.05.2010, 20:01:13 | Ziņojums # 10

Kur var nopirkt jaunas aizmugutējās arkas!!??? Pa sakarīgu cenu???? wink

edy333Datums: Pirmdiena, 24.05.2010, 22:37:23 | Ziņojums # 11

Quote (Gaspers21)
    Kur var nopirkt jaunas aizmugutējās arkas!!??? Pa sakarīgu cenu????

nav iespējams nopirkt jaunas nekur.. wink jau ir izmeklēts... bet ja interesē varu iedot numuru... kur pa sakarīgām naudām tev viņas pārmetinās un nokrāsos...

• Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana: