Skaļruņi
|
|
Devil_666 | Datums: Trešdiena, 21.04.2010, 09:48:30 | Ziņojums # 1 |
Grupa: Dzēstās
| Sveiki kanareiki mna ir jautajums apr skaljruniem priekšejam un aimugurejam vai ir iespejams atrast tada pasa izmera un jaudas skaļrunus, nepartaisot neko gan priekša gan aizmuguree!!??? vai vienalga bus jačākarejas ?
|
|
| |
haribo_lacic | Datums: Trešdiena, 21.04.2010, 11:09:57 | Ziņojums # 2 |
| tāda paša tas ir kā?kā orģinālie?kas ir jāčakarējas?apšivkaas un paneli noņemt? izņem skaļruņis domēri diametru un 'dziļumu', un simt punkti atradīisi,gana labākus un jaudīgākus kā orģiin. padsmit gadus atpakal razotus! p.s.manuprāt neko jēdzīgu un jaunu,šadu jautājumu uzdodot neuzzināsi
|
|
| |
edy333 | Datums: Trešdiena, 21.04.2010, 16:17:30 | Ziņojums # 3 |
| Man pašam preludes priekšējās durvīs stāv alpine S-type midbas skaļruņi bez pīkstuļiem...nom jauda viņiem norādīta 100 w un max kkādi tur 150w smieklīgi, bet skan labi! aizmugurē arī alpine S-Type midbasu skaļruņi bez jebkādiem pīkstuļiem! ja tās tumbas laiž tikai caur maģi bez pastūža tad skaņa nav nekāda dižā... un nemaz nejūt, ka ir normālas tumbas... vienu dien pamēģināju... pieslēdzu pastūzi pie aizmugurējiem skaļruņiem un starpība ir milzum liela! jānopērk kāds vadu kunkšķis un jāpieslēdz arī priekša... tad varēšu nodemonstrēt... tā doma ir tāda, ka tikai pīkstuļus laidīšu caur maģi tā lūk ;;)
|
|
| |
Meriks | Datums: Trešdiena, 21.04.2010, 17:49:09 | Ziņojums # 4 |
| edy tev krosoveri nav? pievieno tos.. tad uz pikstuljiem vareesi laist caur pastuuzi..
|
|
| |
ONKYO | Datums: Trešdiena, 21.04.2010, 18:16:30 | Ziņojums # 5 |
| Ja labs maģis, tad pietiek ,ka visas tumbas trīsjoslu un pēc izmēriem tādas pašas kā oriģinālās. jebkurā gadījumā ar skaļruņiem vien panākt lielus basus nevarēs (ja tāds ir tavs mērķis).
|
|
| |
edy333 | Datums: Trešdiena, 21.04.2010, 18:36:35 | Ziņojums # 6 |
| Quote (Meriks) edy tev krosoveri nav? pievieno tos.. tad uz pikstuljiem vareesi laist caur pastuuzi.. wink es nez, man pilnībā pietiek ar to ko dod maģis ārā priekš pīkstuļiem, bet filtri man ir, jā, mājās plauktā stāv ... es nez... nav vajadzības ja godīgi...:) jo pastūzī ir EQ kuru es priekš midbasiem uzgriežu tā, lai uz nepieciešamo MAX nepļarkst...un subi ar tāpat..pēc vajadzības.P.S. subim jau pastūzī ir filtra režīms...
|
|
| |
Meriks | Datums: Trešdiena, 21.04.2010, 21:02:31 | Ziņojums # 7 |
| nee nu uz pikstuli jau vaig krosoveru lai buutu labaaka kvalitaate enyway var arii tapat beet var nosvilinaat
|
|
| |
edy333 | Datums: Trešdiena, 21.04.2010, 21:15:12 | Ziņojums # 8 |
| es mājās jau pie lielā pastūža notestēju tā pīkstuļa izturību jāsaka, ka salīdzinājumā ar kkādiem citiem diezgan lielu slodzi tur un ilgu laiku protams beigās izģērbās... par ko pastiprinātājs jau brīdināja pirms tas notika domāju, ka kad vilkšu vadus uz to priekšu, tad ielikšu arī filtrus priekš pīkstuļiem....
|
|
| |
Devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 22.04.2010, 10:43:09 | Ziņojums # 9 |
| pipeccc :))))) es jaut tikaj pajautaaju :))))))))) es daudz skaljrunus mekleeju uz aizmuguri un neder vienalga,priekšejos gan jau atradisu bet ja aizmugure njem citus vinji neder ne pa diametru ne pa biezumu jo,man tur bagažnieka atveršanas mehanisms traucee :PP basus man nevajaga man ir SUBIS 1KW ta kaa vajag tikaj skaljrunus Pievienots (22.04.2010, 10:43:09) --------------------------------------------- haribo_lacic es neko dizu un jaunu zinaat negribu,gribu tikaj uzzinaat kapeec man nesaanaak uzlikt neoriginaalaas :)))
|
|
| |
ONKYO | Datums: Ceturtdiena, 22.04.2010, 10:44:52 | Ziņojums # 10 |
| Quote (Devil_666) pipeccc :))))) es jaut tikaj pajautaaju :))))))))) es daudz skaljrunus mekleeju uz aizmuguri un neder vienalga,priekšejos gan jau atradisu bet ja aizmugure njem citus vinji neder ne pa diametru ne pa biezumu jo,man tur bagažnieka atveršanas mehanisms traucee :PP basus man nevajaga man ir SUBIS 1KW ta kaa vajag tikaj skaljrunus smile pameklē kārtīgāk!!! http://www.salidzini.lv/search.php?q=dls+slimline&cn=&cl=
|
|
| |
edy333 | Datums: Ceturtdiena, 22.04.2010, 13:08:25 | Ziņojums # 11 |
| ja tev ir orģinālie tie tumbu plastmasi aizmugurē, tad viņos smuki var ielikt attiecīgā izmēra skaļruņus... un nav bēdu vai ja nav tad jāliek paplākšņi apakšā tik daudz lai netraucē tām atsperēm...!un visa bēda
|
|
| |
haribo_lacic | Datums: Ceturtdiena, 22.04.2010, 17:39:45 | Ziņojums # 12 |
| njā man sākumā ludei stāvēja kkādi 'noname'3joslu skaļruņi,un viss pij pipeecc- plaukts sazāģēts,un bagāna 'stieņi'izrauti..Tik pēc 1,5 gada tiku pie tādas extras kā bagāna stieņi un orģinālais plaukts ar kkādām 'pioņerkām'.. ja nemaldos aizmugurē nāca 13cm diametrā, bet labāk pats visu samēri un miers
|
|
| |
ferocious | Datums: Ceturtdiena, 22.04.2010, 18:01:30 | Ziņojums # 13 |
| ja kadam vajag, man palika tie plastmasas vaaki prieks originaaliem skalruniem. taa pat atdosu
|
|
| |
Devil_666 | Datums: Trešdiena, 28.04.2010, 10:49:17 | Ziņojums # 14 |
| jau atradu pioneer :P no Mitsuka Eclipse G1 dabuju jaunus :PPPP Pievienots (28.04.2010, 10:49:17) --------------------------------------------- kads ir izmers priekšejiem skaljruniem kas durviis atrodaas???lenj njemt nsot obsivku un skatities :)))))
|
|
| |
haribo_lacic | Datums: Trešdiena, 28.04.2010, 11:19:45 | Ziņojums # 15 |
| Quote (Devil_666) kads ir izmers priekšejiem skaljruniem kas durviis atrodaas???lenj njemt nsot obsivku un skatities :))))) kādreiz esi ņemis abšivkas nost? ja esi,tad kaunies teikt,ka slikums,jo tur nekuj ko darīt?
|
|
| |