kaa gaaze ietekmee dzineju??
|
|
Devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 19.08.2010, 14:54:06 | Ziņojums # 1 |
Grupa: Dzēstās
| ss.lv atradu vienu preludi ar gazes iekartu un tagad domaju vai verts pirk jo vinja ir ar gazi!
|
|
| |
edy333 | Datums: Ceturtdiena, 19.08.2010, 20:11:03 | Ziņojums # 2 |
| gāze nekā neietekmē motoru, ne tā darbību ne arī mūža ilgumu, tas viss ir tikai mīts un skaudības izrādīšana no to cilvēku puses, kuriem nesanāk braukt pa lēto ja prelude visādi citādi ir laba, tad iesakuņemt, jo braukšana toč ir vairāk kā uz pusi lētāka, un nekad nebūs problēmu tehniskajā, jo gāzei nav vispār atgāze utml...
|
|
| |
Devil_666 | Datums: Piektdiena, 20.08.2010, 21:49:37 | Ziņojums # 3 |
| tiesi so es ari gribeju dzirdet.tad janjem ciet!!Paldies Edy
|
|
| |
Draugs | Datums: Piektdiena, 20.08.2010, 21:58:09 | Ziņojums # 4 |
| Cik man apkārtējo cilvēku pieredze rāda, tad gāze dzinējam gan neko labu nedara. Protams, tas noteikti ir atkarīgs no dzinēja stāvokļa, gāzes iekārtas un veiksmes Bet ir vairāki draugi, kuriem pēc gāzes iekārtas uzstādīšanas ir noklapējis dzinējs un sākušās dažādas problēmas
|
|
| |
edy333 | Datums: Sestdiena, 21.08.2010, 12:01:46 | Ziņojums # 5 |
| Man rados gadu desmitiem visi ar gāzi brauc, nevienam nev nekādas motoru problēmas- viss atkarīgs no braucēja- motoru var nokaut arī ar jebkuru citu degvielu braucot...Un ja Tu pats personīgi varētu braukt 100 km pa 3 ls, tad ticu, ka tavas domas mainiitos..
|
|
| |
Devil_666 | Datums: Sestdiena, 21.08.2010, 12:52:36 | Ziņojums # 6 |
| šodien braukšu aplukot autiņu tuvāk domaju ka pirmdien bušu jau uz ritiņiem!
|
|
| |
Draugs | Datums: Sestdiena, 21.08.2010, 14:06:22 | Ziņojums # 7 |
| Pirms gadu desmitiem visi vēl ar zirgiem jāja Nu jebkurā gadijumā saku tik ko esmu dzirdējis, domāju ka ja tai sistēmais viss ir ok nekāda vaina ps. 3 ls man aiziet kad piedarbinu auto
|
|
| |
edy333 | Datums: Sestdiena, 21.08.2010, 15:52:34 | Ziņojums # 8 |
| Quote (Draugs) Pirms gadu desmitiem visi vēl ar zirgiem jāja Nu jebkurā gadijumā saku tik ko esmu dzirdējis, domāju ka ja tai sistēmais viss ir ok nekāda vaina ps. 3 ls man aiziet kad piedarbinu auto nu tas jau būtu baigi interesants skats, ja tavam nissanam būtu gāze Es ar laiku plānoju pāriet uz inžektora gāzes sistēmu, kas nozīmē to, ka nav nekādu jaudas zudumu, bet būs nedaudz dārgāka braukšana, nu teiksim 3.50 uz 100
|
|
| |
Janis_Prelude | Datums: Sestdiena, 21.08.2010, 16:09:52 | Ziņojums # 9 |
| kādās cenās tagad ir gāzes iekārtas? Un lietotu arī varbūt var uzstādīt? Es jūtu, ka ar savu 3 gen automātu drīz bankrotēšu...baigi rij...
|
|
| |
edy333 | Datums: Sestdiena, 21.08.2010, 18:04:01 | Ziņojums # 10 |
| nu viss ir ļoti atkarīgs no tā kāds tev tur tas motors, ja tev karborators, tad tur jaaliek reduktors, citu iespeeju nemaz nav.. bet ja tev kkaada šprice vai kas tml, tad jau var skatiities uz inžektoru- iepluudes kolektoora ieurbj sprauslaam vietas un viss notiek... maksā pasākums ap 300 ls, bet ja Tu pērc lietotu iekārtu un tev ir pilniigi viss, tad maksaa tikai darbs, bet tur jārunā ar licēju
|
|
| |
sparky | Datums: Piektdiena, 27.08.2010, 08:34:18 | Ziņojums # 11 |
| jau 3 gadus braucu ar preludi ar gazi nekadu problemu.
|
|
| |
Biezais333 | Datums: Piektdiena, 31.12.2010, 19:19:43 | Ziņojums # 12 |
Private
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 1
Statuss: Offline
| Es arī ļoti sāku interesētie par gāzes iekārtu bet īsti nevaru saprast kur es to gāzes balonu ielikšu. Varbūt kads kuram 4 gen ir gāzes iekarta var pakonsultēt vai ieteikt kas ir labāk? Un kur varētu dabūt kādu lietotu vai jaunu pēc iespējas lētāk bet kvalitatīvu... Man ir 4 gen ar 2.0i motoru.
|
|
| |
themarco | Datums: Piektdiena, 31.12.2010, 19:26:09 | Ziņojums # 13 |
| lasiiju edyy333 staastaa ka vinjam ir, pajauta vinam vrb?
|
|
| |
melnais | Datums: Sestdiena, 01.01.2011, 12:32:14 | Ziņojums # 14 |
Lieutenant
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 45
| gaazes iekaarta piesmeeree motoru,nenokaus vinju bet pabrauksi kaadu laiku,nonemsi iepluude kolektoru un tur ieksaa buus viss melns
|
|
| |
edy333 | Datums: Sestdiena, 01.01.2011, 14:55:53 | Ziņojums # 15 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| Quote (melnais) gaazes iekaarta piesmeeree motoru,nenokaus vinju bet pabrauksi kaadu laiku,nonemsi iepluude kolektoru un tur ieksaa buus viss melns tongue tas melnais zaņķis rodas neatkarīgi no tā ar kādu degvielu tu brauc. tās ir motora atgāzes, kuras ieplūst atpakaļ ieplūdes kolektorā. tāda lieta vistrakāk novērojama traki nobrauktiem motorīšiem.tiem kas brauc ar gāzi atgāzes tikpatkā nav nekādas. un to jau var redzēt aukstam motoram attaisi vaļā eļļas koŗki un paskaties, sit dūmu ārā tur vai nē?
|
|
| |