IV Prelude TA priekšējas lampas !
|
|
Qwests | Datums: Piektdiena, 17.09.2010, 11:14:31 | Ziņojums # 1 |
Grupa: Dzēstās
| Man neiziet skati ar lampām, kas šobrīd ir manam autiņam - stars vai kūlis nav tā kā tam vajadzētu būt un arī nebūs, jo tās ir amerikāņu. It kā labot to var - mainot reflektorus . Lampas es diemžēl pirku caur ebay.com gadus 2-3 atpakaļ... Pirmo skati ar viņām neizgāju un tad kaut kā bija paveicies iziet uz vajadzīgo cilvēku, kas par nedaudz naudiņām uz lampām kritiski neskatījās. Šogad tāds ”bonus” vairs nav iespējams … Skate autiņam beigsies 14. oktobrī . Varbūt kādam ir liekas < par ko dziļi šaubos vai arī varat man aizdot savas uz max. divām dienām < par atlīdzību, protams! staav shiis > Palīdzēt varat tikai Jūs PRELUDISTI !
Ziņojumu laboja Qwests - Piektdiena, 17.09.2010, 12:22:55 |
|
| |
edy333 | Datums: Piektdiena, 17.09.2010, 18:37:12 | Ziņojums # 2 |
| ja man būtu lieks lukturu pārītis, tad labprāt aizdotu...savukārt manējās ir pārāk grūti izķeksēt ārā no tā autiņa, jo tur viss ir pārāk orģināls, un nojaukšana vien prasa pusdienu, kuras man reāli nav...tā, ka cerēsim uz citu atsaucību... moš haribo bear var izlīdzēt?
|
|
| |
Qwests | Datums: Piektdiena, 17.09.2010, 20:31:47 | Ziņojums # 3 |
| es ljoti ceru, ka vismaz kaads atsauksies ... zinu visa taa padariishana ir kjeepiiga ... esmu jau tam gaajis cauri ar izpaliigu no Hondaclub... iznjemshu un ielikshu max akuraati. Buutu zinaajis, ka taa sanaaks saspringtu krietni aatraak ... visa ceriiba uz Jums, izpaliidziet .
|
|
| |
haribo_lacic | Datums: Piektdiena, 17.09.2010, 23:17:33 | Ziņojums # 4 |
| atkal es Edy? man pat skrūves nespēj ierūsēt na nemšanas nost un likšanas virsū nu varb varēs kko sadomāt,ja neatradīsies nekas tuvāk Tev dzīvesvietai PM ,protams,ja kas
|
|
| |
edy333 | Datums: Sestdiena, 18.09.2010, 20:52:09 | Ziņojums # 5 |
| Quote (haribo_lacic) atkal es Edy? man pat skrūves nespēj ierūsēt na nemšanas nost un likšanas virsū nu varb varēs kko sadomāt,ja neatradīsies nekas tuvāk Tev dzīvesvietai PM ,protams,ja kas kurš gan cits..
|
|
| |
haribo_lacic | Datums: Piektdiena, 08.10.2010, 06:01:30 | Ziņojums # 6 |
| Qwests, hei kā sokas ar gatavošanos TA?
|
|
| |
Qwests | Datums: Piektdiena, 08.10.2010, 10:38:49 | Ziņojums # 7 |
| Quote (haribo_lacic) Qwests, hei kā sokas ar gatavošanos TA? pamazaam :| kaa par spiiti manam mehaanikjim visi paceelaaji pilni, bet detaljinjas (vaarstu vaaku bliive, siksnas, stabilizaatoru atsaite) ir iegaadaatas... riit itkaa man solija to visu uzlikt tad naakam nedeelj atliek, tik savest kaartiibaa izpluudi ar ONKYO paliidziibu un vieniigaa ceriiba uz Tevi haribo_lacic -lampas. ir funktieris sakumaa iziet skati bez lampu mainjas, lai nesanaak taa ka esmu uzlicis lampas, bet skati kautkaada iemesla peec neizgaaju.. un ja viss droshi divnieks tik par lampaam ... mainam nost un logaa jauna novelcene - taads plaans ..
|
|
| |
haribo_lacic | Datums: Piektdiena, 08.10.2010, 13:25:26 | Ziņojums # 8 |
| ok! zvani
|
|
| |
qwests | Datums: Piektdiena, 22.10.2010, 11:33:44 | Ziņojums # 9 |
Private
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 6
Statuss: Offline
| Skate izieta ar visaam lampaam... tikai divi vieninieki (rūsa, un aizmugureejaas bremzes). *atliek tik izdomaat kaa atrisinaat aizmugureejo plauktu bukses mainju ... mainot amartizaatoru sapratu, ka plaukta gumijas vairs nepilda savu funkciju (sausas, sabirushas) sharniiru taa kaa arii gribeetos nomainiit ! Ir kaadam tas izdevies ??? soryy par of topiku - negribeejaas jaunu taisiit :)
|
|
| |
haribo_lacic | Datums: Sestdiena, 23.10.2010, 23:23:51 | Ziņojums # 10 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 156
| nu super nu lai veicas TA!
Wheel gap is like a vagina… The more fingers you can fit in there, the worse it is
|
|
| |
edy333 | Datums: Svētdiena, 24.10.2010, 00:09:47 | Ziņojums # 11 |
| priecaajies
|
|
| |
Janis_Prelude | Datums: Pirmdiena, 25.10.2010, 11:49:13 | Ziņojums # 12 |
Private
Ziņojumu skaits: 16
| Ir kāds pulējis stikla lukturus? Vai tomēr tas principā nav iespējams? Neizgāju apskati dēļ izplūduša gaismas stara. Acīmredzot jānopulē.
|
|
| |
qwests | Datums: Pirmdiena, 25.10.2010, 12:01:56 | Ziņojums # 13 |
Private
Ziņojumu skaits: 6
| stikla ! laikam bez variantiem pasham ... pa googlee gan jau kaads SIA ar to nodarbojaas ...
Ziņojumu laboja qwests - Pirmdiena, 25.10.2010, 12:11:40 |
|
| |
haribo_lacic | Datums: Otrdiena, 26.10.2010, 00:00:07 | Ziņojums # 14 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 156
| pēcāk pastāsti,ja kkur atrodi kur pulē! gribās kkad vējstiklu uzfrišināt
Wheel gap is like a vagina… The more fingers you can fit in there, the worse it is
|
|
| |
edy333 | Datums: Ceturtdiena, 28.10.2010, 21:24:19 | Ziņojums # 15 |
| tas pats kas ar plastmasu, tik speciālākas pastas un ātrāku drilli vajag... , bet jāni,paskaties vai lampiņa lukturī stāv pareizi iekšā... jo stikls nevar būt vainīgs pie izplūduša stara...to parasti samaitā vecs reflektors, vai kāda nepareizi ielikta ķīniešu lētā lampiņa...Quote (Janis_Prelude) Ir kāds pulējis stikla lukturus? Vai tomēr tas principā nav iespējams? Neizgāju apskati dēļ izplūduša gaismas stara. Acīmredzot jānopulē.
|
|
| |