|
šaize
|
|
| sīkais | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 20:48:14 | Ziņojums # 1 |
|
Grupa: Dzēstās
| nu tad sākšu stāstīt.... braucu mieīgi (160km/h) makšķerēt... priekšā mersis G klases.... daudz nedomādams pedāli grīdā un eju garām... tiku jau līdz pusei te pēkšņi mašīnu sāka strauji vilkt uz labo pusi (knapi stūri noturēju)... pabeidzu manevru un sāku bremzēt... mersis arī apstājās... domāju riepa nolaida... mersis apstājas un prasa "kas ir?".. saku riepa nolaida... šis prasa "man?".. es saku "nē man!"... šis atkal prasa: "a ko tad apdzen?"... :D un aizbrauc, bet stāsts ne par to... sāku skatīties ka viss vietās... lieku robā bet sāk krakšķēt un ne uz priekšu ne atpakaļ... domāju ka pusass vai arī kārba nobruka... kādam ir tā gadījies?.. varbūt ir ko ieteikt... kas tur varētu īsti būt un cik tas prieks maksā...
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 20:51:13 | Ziņojums # 2 |
|
| Uzzvani MAYDAY un izstāsti šaizi. Noteikti būs iespēja apskatīties un savest kārtībā!
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 20:53:44 | Ziņojums # 3 |
|
| wecais staasts ar gultnjiem? man bmw reiz taaads gadijums bija...
|
| |
|
|
| sīkais | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 20:56:10 | Ziņojums # 4 |
|
| jau atradu šaizi... mironis nomira... galvenais ka nesen saliku jaunus... jābrauc skaidroties.... maksā 26Ls bet principa pēc...
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 20:59:53 | Ziņojums # 5 |
|
| tak skaidrs ka brauc un sadod pa ausīm. Un maksāt tev par atkārtotu remontu un jaunām detaļām nevajadzētu!
|
| |
|
|
| sīkais | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 21:03:18 | Ziņojums # 6 |
|
| nevienam pa ausīm nedošu j pie drauga taisīju.... viņš labs meistars... visu mūžu ar mašīnām ņemās.... gribu noskaidrot kapēc tā notika jo knapi mašīnu savācu... ātrums nebija mazs...
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 21:06:55 | Ziņojums # 7 |
|
| es pat varu iedomāties, kur tu taisīji...
|
| |
|
|
| sīkais | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 21:10:34 | Ziņojums # 8 |
|
| pie Jankas... nevienu sliktu vārdu nevaru pateikt...
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 21:15:37 | Ziņojums # 9 |
|
| nu jaaa...reizeem wisaadas lietas notiek no cilweeka neatkariigu iemeslu deelj....bet tad kaapeec stuuri raawa? hmmm...kas iisti tur notika?padalies ar informaaciju- no kaa citiem uzmaniities...?
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 21:18:15 | Ziņojums # 10 |
|
| Quote (sīkais) pie Jankas... nevienu sliktu vārdu nevaru pateikt... es nezinu, kas ir Janka... Kur tas ir? Es citā vietā biju iedomājusies
|
| |
|
|
| sīkais | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 21:39:25 | Ziņojums # 11 |
|
| Klidziņš... netālu no Igora servisa... tu gan jau domāji ka Marteksā...  Added (16.06.2008, 21:39:25) --------------------------------------------- stūri rāva brīdī kad bortējās nost jo mainās savērsums bet pēctam kad nobortējās tad viss normāli... vienkārši nesaprotu kā varēja nobortēties jo uz taisna ceļa tas nav iespējams... ja šķērsām ārdītos tad var bet uz taisna nevar... paveicās ka noreaģēju un savācu jo tur ļoti šaurs ceļš.....
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 21:39:40 | Ziņojums # 12 |
|
| Quote (sīkais) Klidziņš... netālu no Igora servisa... tu gan jau domāji ka Marteksā... Nē, Martexā es kādreiz savējo remontēju es padomāju, ka Zadināna servisā. Tur tev ķipa šādi tādi pazīstami tak šancē... 
|
| |
|
|
| sīkais | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 21:41:35 | Ziņojums # 13 |
|
| Ir jau... sākot ar šefiem un beidzot ar meistariem... bet es tur dzenu tikai riepas mainīt jo mani bez rindas vienmēr ņem...
|
| |
|
|
| dev_hdd | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 23:06:12 | Ziņojums # 14 |
|
| Man patreiz ir kautkas lidzigs, tikai krakshkju nav, vienkarshi braucot sak vilkt uz kadu pusi, nav ne jausmas kas varetu but par vainu, biju palidis apaksa, izpurinaju, visu izkratiju, nekadu nepareizu skanju nav, vienkarshi velk un viss un pati lielaka shaize ir ta ka tas notiek shattad, pat nav vajadzigs konkrets atrums. Domaju ka savirze, bet riepas need.
|
| |
|
|
| sīkais | Datums: Otrdiena, 17.06.2008, 11:59:46 | Ziņojums # 15 |
|
| kāds tev riepu platums? iespējams ka no tā jo man parasti pa riseēm staigā...
|
| |
|
|