IV Prelude - par iegādi
|
|
marcipaans9 | Datums: Svētdiena, 23.01.2011, 23:03:41 | Ziņojums # 1 |
Sergeant
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 31
Statuss: Offline
| Labdien, Prelude fani, īpašnieki un entuziasti, vēlos jums pavaicāt, kam īpaši būtu jāpievērš uzmanība iegādājoties 4.paaudzes Preludi? Vai ir kādi īpašie, slēptie knifi, kuriem būtu jāpievērš īpaša uzmanība? Auto nav 4WS, ir 2.0L motorītis, 1993.gads. Paldies, jau iepriekš, un ja paveiksies, tad līdz Janvāra beigām, būs vēl viens kluba biedrs
|
|
| |
ferocious | Datums: Pirmdiena, 24.01.2011, 09:22:56 | Ziņojums # 2 |
Lieutenant
Ziņojumu skaits: 71
| Sveiks! es neesmu loti taads zinaatnieks, bet varu teikt, ka aizmugurejaam arkaam un slieksniem. tas ir kas attiecaas uz areejo izskatu. ar motoru pirmkaart ellu, lai netek nekur. ja vediisi uz servisu paarbaudei (maksaas kadi 5 Ls) tad vari visu piekari apskaatiit, padauziit sarniirus, bukses un tt... bet 2.0 ir labs motorins, laba izveele! gaidam ciemos!
augstaako liimeni es izveeleejos par normu
|
|
| |
themarchello | Datums: Pirmdiena, 24.01.2011, 09:30:52 | Ziņojums # 3 |
Generalissimo
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 608
| Quote (ferocious) Sveiks! es neesmu loti taads zinaatnieks, bet varu teikt, ka aizmugurejaam arkaam un slieksniem. tas ir kas attiecaas uz areejo izskatu. ar motoru pirmkaart ellu, lai netek nekur. ja vediisi uz servisu paarbaudei (maksaas kadi 5 Ls) tad vari visu piekari apskaatiit, padauziit sarniirus, bukses un tt... bet 2.0 ir labs motorins, laba izveele! wink gaidam ciemos! pilnīgi piekrītu! kada cena, ja nav noslēpums?
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
|
|
| |
ferocious | Datums: Pirmdiena, 24.01.2011, 09:41:16 | Ziņojums # 4 |
Lieutenant
| man liekas 1000 Ls. tur ss.lv staav viena smuka! tumsi sarkana.
|
|
| |
themarchello | Datums: Pirmdiena, 24.01.2011, 09:51:15 | Ziņojums # 5 |
Generalissimo
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 608
| viena Sarkanā tur tiešām simpātiska.. kkur redzēta, bet noteikti ne kluba tusiņos....
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
|
|
| |
marcipaans9 | Datums: Pirmdiena, 24.01.2011, 16:16:22 | Ziņojums # 6 |
Sergeant
| Quote (ferocious) man liekas 1000 Ls. tur ss.lv staav viena smuka! tumsi sarkana. Jā ir ir tā pati, es taisos viņu ņemt uz Maiņu. Man savējai tik jāiziet tehniskā un viss ok, nu protams, ja Preludes īpašniecei mans auto būs tīkams. Skaidrs, paldies par informāciju Varbūt vēl ir kas, kam būtu jāpievērš uzmanība, neskaitot to ko jau minējāt?
|
|
| |
haribo_lacic | Datums: Pirmdiena, 24.01.2011, 17:23:27 | Ziņojums # 7 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 156
| + - tas ko jau teica,nepuņķais lai ir dzineejs un ritoso servii lai apskata reķinie ka tas ir 18 gadiigs auto veel preludes nereti gadaas sistas,vari apskatiit vai priekseeja balka taisna,vai spraugas virsbuuveis vienadas vai viss ir simetrisks! un veel paskatiities der vai 'check engine' lampiņa ir! t.i. vai viņa nav iznemta,tip lai nedeg
Wheel gap is like a vagina… The more fingers you can fit in there, the worse it is
|
|
| |
marcipaans9 | Datums: Pirmdiena, 24.01.2011, 18:19:50 | Ziņojums # 8 |
Sergeant
| Quote (haribo_lacic) un veel paskatiities der vai 'check engine' lampiņa ir! t.i. vai viņa nav iznemta,tip lai nedeg um, kā to izdarīt, nejaucot paneli ārā? Nu servīī skatīt itkā nebija plānots, bet laikam vajadzēs. Spraugas - tas ir loģiski, ka tas jāizpēta kārtīgi. Galvenais lai motors neklab, negrab un netaisa dūmus, manuprāt.
|
|
| |
haribo_lacic | Datums: Pirmdiena, 24.01.2011, 18:42:04 | Ziņojums # 9 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 156
| pagriz aizdedzi kad iedegaas visas 'lampinas'uz piederumu paneļa,kas pec cekunes vai dibam nodziest! tur jabuut ari tai 'check engine' (CEL),piedarbinaatam autiņam viņai nav jaadeg
Wheel gap is like a vagina… The more fingers you can fit in there, the worse it is
|
|
| |
marcipaans9 | Datums: Pirmdiena, 24.01.2011, 19:07:22 | Ziņojums # 10 |
Sergeant
| Quote (haribo_lacic) pagriz aizdedzi kad iedegaas visas 'lampinas'uz piederumu paneļa,kas pec cekunes vai dibam nodziest! tur jabuut ari tai 'check engine' (CEL),piedarbinaatam autiņam viņai nav jaadeg kā es par to neiedomājos :D:D sajutos stulbs
|
|
| |
ferocious | Datums: Trešdiena, 26.01.2011, 19:29:38 | Ziņojums # 11 |
Lieutenant
| nu kaa iet ar iegadaasanos???
|
|
| |
marcipaans9 | Datums: Pirmdiena, 21.02.2011, 17:11:03 | Ziņojums # 12 |
Sergeant
| Quote (ferocious) nu kaa iet ar iegadaasanos??? Pašlaik pielaboju pēdējos mini un mikro defektus Mazdai un tad jau eju TA. Ja izeju, tad bruacu skatīties Preludi, ja Preludes saimniecei patīk mana Mazdiņa, tad viss oki Ziņošu par progresu Pievienots (21.02.2011, 17:11:03) --------------------------------------------- Nu jā, ilgi nav gadījies ielīst Prelude klubā, bet nu tā smukā tumši sarkanā Lude aizgāja, muļķis nokavēju bet ir noskatīta cita, jaunāka un manuprāt acīm tīkamāka: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/honda/prelude/ihjlx.html Viedokļus lūdzu
|
|
| |
devil_666 | Datums: Otrdiena, 22.02.2011, 13:50:07 | Ziņojums # 13 |
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| marcipaans9, biju redzējies viņu pagajusõ gad kad meklēju sev prelūdi , šita mani ne PRIVLEKLA :)) man sirds ir uz 4gen :)) Pievienots (22.02.2011, 13:50:07) --------------------------------------------- man liekas šītā ir smukā --> http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/honda/prelude/dbnhn.html
|
|
| |
marcipaans9 | Datums: Otrdiena, 22.02.2011, 16:06:20 | Ziņojums # 14 |
Sergeant
| 5Gen arī itkā parasti negāja pie sirds, bet sirdi silda šitās te cena. Pat ja mainu ar piemaksu, sanāk 1300-1400Ls, kas manuprāt priekš 1997.gada 5gen ir lēti. Quote (devil_666) man liekas šītā ir smukā --> http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/honda/prelude/dbnhn.html Smuka ir, bet cilvēks neatbild uz e-pastiem.
|
|
| |
devil_666 | Datums: Otrdiena, 22.02.2011, 16:37:02 | Ziņojums # 15 |
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| bet tu pamēģini uzzvanīt :))) Pievienots (22.02.2011, 16:37:02) --------------------------------------------- marcipaans9, ja gribi varu savu notirgot :)))
|
|
| |