Vējstikls, krāsošana.
|
|
kapa | Datums: Svētdiena, 08.05.2011, 21:31:37 | Ziņojums # 1 |
Sergeant
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 29
Statuss: Offline
| Sveiki visiem. Varbūt kāds var kaut ko ieteikt kā, ko, kur. Problēma sekojoša. Ir sarusējusi labā priekšējā stojka, kreisā izskatās daudz maz labāk. Sācis plīst vējstikls no labās puses apkašējās daļas. Jau aizgājis apm. 40cm uz centra pusi. Sākumā tika mēģināts izurbt caurumu un apstādināt plaisu bet tas rezultātus nedeva. Es domāju ka rūsa spiež arā stiklu. Varbūt kāds var ieteikt kur varētu sataisit tās stojkas un ielikt jaunu vējstiklu? Reklamējās forumos tāds stiklumeistars.lv bet viņi ar krāsošanu nenodarbojas cik zvanīju. Varbūt kāds var kaut ko ieteikt labāku, vai arī mēģināt tur kaut ko runāt?
|
|
| |
ontop | Datums: Svētdiena, 08.05.2011, 22:17:14 | Ziņojums # 2 |
Major
Ziņojumu skaits: 88
| stoikas man liekas var salabot jebkursh metinatajs kas ir kadureizi vismaz kko mashinai metinajis. Man ari bija ka rusa stoikas cela stiklu ara. aizvedu pie viena metinataja,bet tas ir Keguma, parmetinaja. un tad vinsh ar rupjo spakteli noklaja, metinajuma vietas un tad pasham talak vajadzeja visu pielidzinat.
|
|
| |
edy333 | Datums: Svētdiena, 08.05.2011, 22:32:38 | Ziņojums # 3 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| Pirms spahteleessanas ir jaanogruntee lai nesaruusee atkal!!!!
|
|
| |
kapa | Datums: Svētdiena, 08.05.2011, 22:39:52 | Ziņojums # 4 |
Sergeant
Ziņojumu skaits: 29
| Pats neko izdarīt nevarēšu, nav ne garāžas ne arī pieprotu to lietu. Droši vien tad būs jābraukā pa servisiem kas nodarbojas ar krāsošanu un lai tad skatās, taisa un tad to stiklu pasūtīt uz servisu lai ieliek. Nav ne mazākās nojausmas cik var maksāt to stojku sataisīšana
|
|
| |
ontop | Datums: Pirmdiena, 09.05.2011, 13:51:29 | Ziņojums # 5 |
Major
Ziņojumu skaits: 88
| man pa kadi 25 LVL sacinija abas stoikas. Ir stiklinieki kas uz majam atbrauc un ieliek. un tas ja ir savs stikls limeshana 15 Laikam bija, bet ja jauns stikls tad 90 kopa ar limeshanu
|
|
| |