Ziemas autoveiklība,auosprints.
|
|
Roze | Datums: Svētdiena, 23.12.2012, 10:28:21 | Ziņojums # 1 |
Lieutenant
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 71
Statuss: Offline
| tātad Pūrē tiek organīzētas šādas sacensības ,var braukt ar standart auto ar ziemas riepām ,nedrīkst būt sporta riepas... Ar brāli piedalīsimies 3 gadu. šogad iepirkts superauto pa milzīgu summu (145 ls) ieskaitot ceļa nodokli :D lai droši var gāst un nav žēl ja kaut ko sabāž, ā superauto ir golf 2 :D auto tika piebraukts pieremontēts un vakar turpinot pierast ap 14.00 tika iznīcināta kārba, bet līdz 00.00 tika apmainīta jo mājās bija palicis motors un kārba no ieprīekšējā superauto.. vēl piečinīta rocene, noceltas sencīša jaunās riepas un tad jau redzēs šodien 12.00 registrācija 13.00 sākums, cerams izdosies..
|
|
| |
Bigal | Datums: Svētdiena, 23.12.2012, 11:56:29 | Ziņojums # 2 |
Colonel general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 935
| Vajadzēja ar prelūdi
Ride or Die
|
|
| |
Tumsa | Datums: Svētdiena, 23.12.2012, 17:40:41 | Ziņojums # 3 |
In the project..
Ziņojumu skaits: 1240
| (prorab) noceltas sencīša jaunās riepas un tad jau redzēs
Senciitis nedusmosies?
|
|
| |
Manderiins | Datums: Svētdiena, 23.12.2012, 18:27:57 | Ziņojums # 4 |
Major general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 264
| Tumsa, viņš ga jau nezina!
Dzer, Brauc, Pievienojies! :D
|
|
| |
Roze | Datums: Svētdiena, 23.12.2012, 21:26:02 | Ziņojums # 5 |
Lieutenant
| pirms stundas beidzas 1.posms. ar mūsu superauto brauca 2 dāmas es un bračka. sieviešu klasē mūsu dāmām 1 un 3 vieta no 8 dāmām, starp dāmām ar bij sīva cīnja par pirmo trijnieku un uz nākamo gonku visas solīja satrenēties un būšot vēl ātrākas.. tātad brālis iepriekšziem bija pirmais visu posmu kopvērtējumā sīvi cīnoties līdz pēdējai gonkai, pēdējam braucinam. šodien nebijām apraduši ar auto pirmajā braucienā nobraucām piesardzīgi, bračka bik labāk par mani, otrajā braucienā spridzinājām līdz galam un bračka otro posmu nodeva pa pirmo un kopvērtējumā viņs otrais, diemžēl man bij labs sākums, bet pārcentos un otrajā aplī ierāva bik kupenā un sagrieza un tieš bij viens skatītājs kurš izstūma (liels paldies viņam) es varētu būt ar visu sagriešanos kāds 6-9 precīzi zināšu kad rezūltāti būs netā.. tagad pārējie posmi jānobrauc perfekti tad būs ok. jo sliktāko vienu neskaita... intresanti bij ka viens pežo (kaut kāda sporta kupeja, numuru nezinu) brauca tik pat zems kā standarta prelude, žēl bij skatīties, bet neko nenolauza.. tāds īss rezumē par 1. posmu. ja kādam ir intrese, vēl būs 4. posmi, ieskaiti skaita no 4 posmiem , vēl jebkuram ir iespēja, dalības maksa 3 lsPievienots (23.12.2012, 20:26:02) --------------------------------------------- ā un pirmo gonku superauto izturēja godam, tik izpūtējam blīve izbeidzās...
|
|
| |
Bigal | Datums: Svētdiena, 23.12.2012, 22:35:39 | Ziņojums # 6 |
Colonel general
| http://dra.lv/gJlJGX
šis te ar pežo Man bijušais skolas biedrs
Ride or Die
|
|
| |
Roze | Datums: Svētdiena, 23.12.2012, 22:46:59 | Ziņojums # 7 |
Lieutenant
| tas pats vinjam nebija žēl?
|
|
| |
Bigal | Datums: Svētdiena, 23.12.2012, 22:49:01 | Ziņojums # 8 |
Colonel general
| prorab, Izskatās, ka nē
Ride or Die
|
|
| |
Roze | Datums: Pirmdiena, 11.03.2013, 21:09:16 | Ziņojums # 9 |
Lieutenant
| ja kas meklēkjam jaunas supermīkstas ziemas riepas r13/155/70 ar dziļām lamelēm un šipiem.. augstas prasības... :D un jā varbūt kādam ir 2 golfa aizmugurējais amis, tas ar ir ateicies.. :D
Pievienots (19.01.2013, 20:23:47) --------------------------------------------- tātad beidzot būs 2.posms.... mašīna (supergolfs) sataisīts, rīt uz 10-11 reģistrācija un tad jau redzēs.. esam pabraukājuši un apraduši ar auto, rezultātiem vajadzētu būt labākiem..Pievienots (20.01.2013, 19:16:12) --------------------------------------------- tātad 2. posma rezultāti mūsu dāmām 2 un 3 vieta...dāma kas ieguva 3. vietu, bij pēc smaga pasākuma un vinjai tā vieta tiešām izcīnīta :D man 2.vieta un bračkam 6.vieta, ļoti ledaina trase bij.. superauto neizturēja izpūtējs un no rīta pazuda atpakaļgaitas, līdz ar to nācās braukt apdomīgi tik uz priekšu :D Pievienots (26.01.2013, 07:56:00) --------------------------------------------- Šodien notiks 3. posms. ir nepieciešami tikai labi rezultāti Pievienots (11.03.2013, 20:09:16) --------------------------------------------- sestdien bija 5.posms un sezonas noslēguma apbalvošana.. trase bija ar dubļaini ledainu segumu un no sākuma pirmajā braucienā pažēlojām riepas un nobraucām tik 6 un 7.vietā uz otro braucienu uzlikām ļoti labas riepas un otro braucienu nobraucām es 1. vietā ar diezgan lielu atrāvienu un brālis 2.vietā kas 5.posma kopvērtējumā deva man 2.vietu un brālim 3.vietu.. sezonas noslēgumā man kopvērtējumā 2.vieta, brālim 3.vieta mūsu dāmām 1 un 2.vieta,kopumā diezgan labi nobraukta sezona... nākamgad tiks meklēts jaudīgāks auto jo 3 no 5 posmiem reāli katastrofāli pietrūka jauda... sezonas beigas ir godam nosvinētas....
Ziņojumu laboja prorab - Sestdiena, 19.01.2013, 21:24:26 |
|
| |
Bigal | Datums: Pirmdiena, 11.03.2013, 21:19:23 | Ziņojums # 10 |
Colonel general
| Apsveicam! Golfu no klints nolaidāt? Vai vismaz aizdedzinājāt? Iekrāmē tur kko citu būs jaudīgāks! Uzvarētāji mašīnas nemaina!
Tas ar savu pežuku šoreiz nemocījās?
Ride or Die
|
|
| |
Roze | Datums: Pirmdiena, 11.03.2013, 21:34:54 | Ziņojums # 11 |
Lieutenant
| viņu vēl 2.posmā manīju, bet ar citu auto brauca, bet pēc tam pazuda.. nu mums jāmaina jo pārāk sapuvis... no klints nenolaidām, bet tramplinlēkšanu uztaisījām :D
|
|
| |