Autoklubi pret degvielas cenām!
|
|
Angel | Datums: Otrdiena, 24.06.2008, 23:24:19 | Ziņojums # 1 |
Grupa: Dzēstās
| pec autokluba bmwlife inciativas tiek veidota akcija citeju: Mērķis ir pievērst mēdiju uzmanību, sarīkojot, maigi sakot, bardaku pie vienas vai vairākām Statoil DUS, veidojot dzīvo rindu no automašīnām, kuras rindas kārtībā iepilda apm 1 litru (vai mazāk) degvielas, norēķinoties sīknaudā. Ideja dzimusi brāļu republikā Lietuvā. Nu tad... protesti, atbalsti, komenti. atsauce uz www.bmwlife.lv SĪKĀK ŠEIT --->
|
|
| |
ReinX | Datums: Trešdiena, 25.06.2008, 08:54:38 | Ziņojums # 2 |
| Hmm... Zinot letiņu gudrās galvas, ka valda pār mūsu banānu Republiku, es teiktu, ka nav variantu... Šitos mūdžus nepiespiedīs. Jo kārtējo reizi kāda tas ir izdevīgi, kāds nopelna un lai dēļ satrakojošajamies autovadītājiem mestu uzreiz nost degvielas cenas.... In your dreams.... Tīri pēc ekonomikas pamatprincipiem (uz iepirkuma/pārdošanas cenas) uz tādu gājienu neviena DUS vadība neparakstīsies uz šitādu tuvredzīgu gājienu. Kā saka, vajadzēs tāpat to degvielu un mūsu straujajā dienas ritmā, ne visi varēs izbrīvēt tās dažās stundas lai pastāvētu pēc litra jaudas... Kā vienas dienas akcija...mayB, vai not, kā saka, bet tam nebūs nekāda jēga. Pievērsīs uzmanību, ka mums kremt tās cenas, visi nomierināsies un cenas trpinās augt... Tas arī būs viss... Un zinot vēl, kā letiņi brāļojas nehokeja laikā.... beigta balle... Nu tas ir mans opinions..
|
|
| |
DimanC | Datums: Trešdiena, 25.06.2008, 09:38:22 | Ziņojums # 3 |
| degvielas cenas kāpj visur pasaulē - globāls ekonomiski-politiskais process, to neapturēsi ar baurošanu pie benzokolonkas. inflācija liek degvielas tirgotājiem likt lielāku uzcenojumu - to arī neapturēsi. pret ko tad bujāns? STATOILs ir pamats būt dārgākajam DUS, jo tur ir arī atbilstošs serviss. h...ņa tas viss. stāvot rindā vidējs strādājošais pad...š ~20 LVL stundā. pieņemsim, ka tuss ir uz vienu stundu. ja šādas akcijas rezultātā izdotos nosist degvielas cenu par 2 santīmiem uz leju, tas atmaksātos pēc 1000 litriem. t.i. - pēc 6 mēnešiem. VARBŪT...
|
|
| |
Angel | Datums: Trešdiena, 25.06.2008, 09:53:57 | Ziņojums # 4 |
| PO, uzrīkos kopīgu šašliku cepšanu Staķikā!
|
|
| |
Angel | Datums: Ceturtdiena, 26.06.2008, 00:58:20 | Ziņojums # 5 |
| vispār es tā palasījos pārējos autoklubos... un secinu, ka akcijas iedeja ir vērā ņemama, ja ne tūliitēji mainiit pastāvosho iekaartu, tad vismaz likt atbildīgajiem krēslos pirdējiem aizdomāties. Paskatās apkārt - n-tajās pasaules valstīs cilvēki protestē pret naftas produktu cenām un bez rezultāta tas palicis nav. Redz, OPEC's sasauca gudros uz debatēm. Tā kā citi autoklubi atbalstīs šo pasācienu... Un tā kā tizlā LV tauta kā vienmēr tikai gudri diuš un nekad neko nedara, lai kaut kas tiktu darīts...
|
|
| |
ReinX | Datums: Ceturtdiena, 26.06.2008, 10:37:55 | Ziņojums # 6 |
| Bet paskat cik ilgi vajadzēja gaidīt līdz SAEIMAS atlaišanu var iniciēt tauta... Un kliedzām ilgi...piketējām ilgi... Nedomāju, ka ar sulu tik viegli ies... Tas tak ir nenormāls piķis, kuru kāds pakāsīs. Tāpēc 100% tas kāds, vai tie kādi žmiedz politiķus, kuri arī savu artavu no tā dabū... Bet nu anyway... Es jau cenšos pildīties Nestē, jo zinu, ka tur topļiva ir labākas kačestvas par Staķiku un gandrīz 3 saņi litrā starpība 98tajam... Man tā tomēr ir starpība... Es varu iztikt bez tā servisa (tiesa, ne bez Staķika kafijas)...
|
|
| |
Deivids | Datums: Ceturtdiena, 26.06.2008, 23:20:50 | Ziņojums # 7 |
| Arzemes to visu dara krietni efektivaak, ar auto aizblokje celju naftas mashinam, aizblokjee galvenas magjistrales sastregumu stundas, noblokje iebraukshanu benziintankos, vnk butu ja visi noblokjetu visus statoilus riiga, atstaatu vairakas rindas autinjus un ietu shashliku cept, tas buutu labi, kad cilveki brauktu uz citaam DUS un statoils redzeetu ka vinjiem nauda iet gar degunu, shada akcija es piedalitos, bet iepriekshmineta gan NE
|
|
| |
dev_hdd | Datums: Piektdiena, 27.06.2008, 08:07:58 | Ziņojums # 8 |
| Latvieshi pagaidam ir apmeram tada tauta - po pa citiem, galvenais lai pasam labi un ja man ir labi priekskam man iet kautkur un kautko protestet. Kad no musu tautinas sito stulbo ieradumu izdzis, tad ari valdiba saks domat un varbut pat biki raustities no tautas. Vot ta jaunie cilveki.
|
|
| |
ReinX | Datums: Piektdiena, 27.06.2008, 12:10:20 | Ziņojums # 9 |
| Piekrītu... Tauta neapzinās savu spēku. Nav jau obligāti jānoduši staķiks, jāsāk dušīt ministrijas ar saviem ministriem. Gan satiksmes, gan iekšlietu. DUS īpašnieki visā šajā ķēdītē ir pēdējais posms. Ja nodušīs vienu, būs citi. Ir jau reāli jāsāk spiest uz augšām. Vajag tautai reāli rīkoties pret valdību, jo viņi jau ir mūsu kalpi, nevis mēs viņu. To tikai daudz negrib pieņemt.
|
|
| |
|
ReinX | Datums: Piektdiena, 04.07.2008, 09:08:13 | Ziņojums # 11 |
| Quote (lietotajs) bET MES VAREEETU MEGJINAAAT TAAA DARIIT UN JANU KAUTKAS IZDODAAAS!!! JA NEE NEKAS SLIKTS JAU AR MUMS NENOTIKS!!! UN STAJIKAM BIKI JAPAPULAAAS BUUS!!! TAKA AIZIET!! RAKSTAT KUR UN KAD UN UZ PRIEKSHU!! NAV KO TE NJUNJOTIES!!! DARAM!!!! Redzii, ir cilvēki, kuriem, pirmkārt, ir jāstrādā. Otrkārt stāvot rindā pēc litra sulas, pakāsīs vairāk, nekā iegūs (ne tikai degvielas, bet arī laiku, kurš mums mūsdienās ir zelta vērtē) un, treškārt, dažiem droši, ka ne mazāksvarīgi... Bye bye green environment...
|
|
| |
lietotajs | Datums: Piektdiena, 11.07.2008, 11:41:20 | Ziņojums # 12 |
| man tadas aizdomas ka tu straadaa statoila!! Bet mans uzskats ir tas kautvai mees nesamazinasim cenas toties labi un jautri pavadiisim laiku!! un na vko te gudri spriedeljot!!! JALAIZ UN VISSS!!! Kursh par??? Added (11.07.2008, 11:41:20) --------------------------------------------- Kapec jus te visi tik gudri runajat par latvieshu tautu!!! Mees tadi esam un neko tur nepadariisi tapeec nav klo chinksteeet!! VAJAG DZIIVOT!
|
|
| |
Wallaby | Datums: Pirmdiena, 14.07.2008, 00:29:51 | Ziņojums # 13 |
| Paga, paga - Klubs nav ne ierosinājis, ne akceptējis šo akciju - to veido jauns foruma lietotājs Hey Tolsty, kuram ir 100 Ls sīcenē, bet vajag to kaut kur iztērēt. Bez reāla skaitļu pamatojuma, plāna un idejas.
|
|
| |
lietotajs | Datums: Pirmdiena, 14.07.2008, 14:07:36 | Ziņojums # 14 |
| Es saprotu bet kas meees kautkadi nabagi!! vai tad tiesham neviens nevar izmainiit pieciiti siicenee un laizt!!!
|
|
| |
Angel | Datums: Sestdiena, 19.07.2008, 11:46:50 | Ziņojums # 15 |
| Nu... mans secinājums. kārtējo reizi mūsu "klubs" kaut ko palaiž garām un nepiedalās. šito ar noignorējām pasācienu...
|
|
| |