[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 1 no 2
    • 1
    • 2
    • »
    Snobs's BB3
    snobsDatums: Trešdiena, 18.04.2012, 01:24:07 | Ziņojums # 1
    Colonel
    Grupa: Checked
    Ziņojumu skaits: 171
    Statuss: Offline
    Esmu vairaak lasitajs nekaa rakstiitajs, bet shodien izdomaaju uzsaakt savu auto staastu(tagad esoot moderni blogot biggrin :D ) , taatad, julijaa tika iegadaata honda, bildes no iepirkuma brizha nav saglabajushaas, bet izskataas jau taa pat vien kaa bija happy nekas pagaidaam nav dariits, iznemot dazhas tehniskas nianses, nomainiits udenssuuknis utt
    Tuvakajaa laikaa ieplanots noliimeet ar stckerbomb spogulus luuku un blakusedeetaja puses nelielu bampera dalu, jo to ir nedaudz skaaris laika zobs, ideju btw smeelos no jdm.lv protaala kur ir par to skaisti uzrakstiits, ar visiem uzskaites materialiem un izmaksas vienkaarshi smiekliigas dry
    Vel pastaav ideja par disku nomainu, jo shie borbet diski ir bez vidiniem un nezinu kur taadus dabuut, internets tika izmekleets visscauri happy
    Vel drizumaa tiks uzstadiits tuvo gaismu vietaa leecu projektori, iespeejams ka tas buus loti laikietilpiigi, bet meiginaashu kko izveidot, idejalogiski meiginaashu sasniegt skaistos(daargos wacko ) depo lukturus cool
    Naakoshais kas tiks dariits, iepeejams, shajaa vasaraa jau buus gatavs, ir ievietot miglas lukturu vietaa e36 miglas, ideja smelta no preludeonline.com kur cilveeks uzstadija savas gen4 preludei depo e36 miglas, man loti iepatikaas un izmaksas ir 3 liidz 4 reizeem letakas par oem preludes miglaam un spiid daudz labaak un patikamaak par preludes miglaam, kuras, busim godiigi, reaali ir tikai spideshanai nevis apgaismoshanai biggrin :D varbuut tas galiigi nav smuki, bet man iepatiakaas un es to dariishu dry lieki piebilst ka miglas buus dzeltenas happy
    Nu un beigaas jau ir facelift saloons kuraam janopeerk rokas bremzes trosiities un vinsh buus gatavs uzstadishanai
    paaris bildes no shodienas fotosesijas cool

un neliela atkaape ir briinishkiigais lieldienu riits pa majas logu no pasha riita happy

aa un btw ta kaa tas ir mans pirmais auto, tagad ir interese oficiaali pievienoties biedriibai un draudzeties happy

Ziņojumu laboja snobs - Trešdiena, 18.04.2012, 01:31:48

TumsaDatums: Trešdiena, 18.04.2012, 01:36:34 | Ziņojums # 2
    In the project..
    Grupa: Administrators
    Ziņojumu skaits: 1240
    Sveicam ar autostāstu...
    Zināšanas teorētiskās esi ieguvis - ceram, ka papildināsi ar bilžu procesiem arī šeit.

Borbet R17?

Vidiņus var dabut uz pasūtijuma, bet - 10 ls vidiņš - nez vai tas ir tā vērts...

Par pievienošanos, gan jau ari esi palasījis, enīvēj - gaidām uz kādu kopējo pasākumu.

snobsDatums: Trešdiena, 18.04.2012, 01:43:52 | Ziņojums # 3
    Colonel
    gan jau ka bildes buus, vasara silts/skaists laiks kad darboties ap auto happy biggrin
    R16, bet jaa laikam ka par vidinu 10ls nav veerts dry
    par pasakumiem, ceru ka sanaaks uz atklashanu pievienoties, bet nu noteikti ka buushu uz exotiku un tur varees parunaat, kas un kaa happy

DeluxDatums: Trešdiena, 18.04.2012, 08:01:07 | Ziņojums # 4
    Major general
    Ziņojumu skaits: 388
    Smuka happy
    No kuras puses esi?

Roka mazgā roku un abas kopā dupsi

snobsDatums: Trešdiena, 18.04.2012, 11:14:01 | Ziņojums # 5
    Colonel
    Delux,
    riigas un jelgavas puses happy

devil_666Datums: Trešdiena, 18.04.2012, 14:30:38 | Ziņojums # 6
    Lieutenant general
    Ziņojumu skaits: 788
    snobs, cik tad maksaa e36 miglinieki?????es par prelude OEM atdevu 45 ls

snobsDatums: Trešdiena, 18.04.2012, 16:02:25 | Ziņojums # 7
    Colonel
    devil_666, pilniigi jauni depo 20ls, lietotus var pa 10-15 dabuut, orginaalie pa 5-10ls var dabuut, bet te neizskatiisies tik labi kaa depo happy
    tu tos migliniekus gaidiji pusgadu un tev vel kaa pa pazishanos letaak bija, es zem 60ls nebiju atradis dry vienubriidi bija ideja no civika migliniekus likt, jo vini ir loti lidziigi, bet protams ka stiprinajumi neder un vajadzeetu tur pachakareties un civikam miglinieki jauni 40ls
    Un protams ka oem miglas izskataas skaisti, bet dargi, mekleju veidus kaa ietaupiit biggrin wacko

devil_666Datums: Trešdiena, 18.04.2012, 16:59:08 | Ziņojums # 8
    Lieutenant general
    nu skaidrs,es arī mēnesu 4 gaidiju biggrin

snobsDatums: Trešdiena, 06.06.2012, 21:44:50 | Ziņojums # 9
    Colonel
    Sen nekas nav rakstīts, izdarīts šis tas vakar/šodien izjaukti lukturi ielikti morimoto mini bixenona projektori(pagaidaam bez xenona dry ) Vienīgais ko gribās teikt, ka pirmo reizi ņemt nost preludei bamperi ir ārprātīgi grūts darbs, atpakaļ pa 10 min, tik cik skruvēšanas darbs, savukārt noņemt 1h aizņēma biggrin
    Vel ir salīmets sticker bombs uz spoguļiem, lūkas, durvju rokturiem un benzīnbākas, izskatās jau labi, bet laikam bāka un rokturi bija par daudz biggrin bildes atsevišķi nav, jaiztiek ar tām pašām
    par uzlīmju sagādāšanu, japasakās fakeburvis, izstāstija kas un kā un iedeva vel lielu atlaidi cool
    kas attiecas uz projektoriem, pats reflektors un tā saucamais shrouds(gredzens) nokrāsoti ar karstumizturīgo krāsu, protams ka melnu, izskatās ļoti labi
    Liels pluss preludēm ir tas kad ieslēdzot tālo deg abas, gan tuvie, gan tālie un tas ka projectoram ir aizskars kurš darbojās pec principa tuvie/talie vienā lukturī, isumā sakot man tagad ir 4 talie happy biggrin labi, lai runā biles

aa un kas vel interesanti, kamēr bamperis bija noņemts, atklajās ka man miglas lukturu vadi ir aizvilkti lidz bamperim, kā arī ir visi releji, pogas utt takā japērk miglas un jaliek tik iekšā tongue

devil_666Datums: Trešdiena, 06.06.2012, 21:55:31 | Ziņojums # 10
    Lieutenant general
    man liekas ka visaam preludeem ir izvilkt vadii :)))poga ir un releja??? zem stuures jabuut relejam smile

Pievienots (06.06.2012, 20:55:31)
    ---------------------------------------------
    Lampas izskataas labi smile

snobsDatums: Trešdiena, 06.06.2012, 22:08:47 | Ziņojums # 11
    Colonel
    devil_666, varjaubūt, es nezināju vienk, tagad zināšu happy

themarchelloDatums: Svētdiena, 10.06.2012, 16:58:18 | Ziņojums # 12
    Generalissimo
    Ziņojumu skaits: 608
    TGD ar kluba uzlimem. saspiegots un atvilinaats uz T-47. wink

Latvijas Honda Prelude Klubs
    Valdes priekšsēdētājs

snobsDatums: Svētdiena, 10.06.2012, 17:57:58 | Ziņojums # 13
    Colonel
    tieši tā, tagad ar uzlīmēm, labprāt pievienošos pasākumiem cool happy

reinsDatums: Svētdiena, 10.06.2012, 18:45:52 | Ziņojums # 14
    Colonel
    Ziņojumu skaits: 164
    Morimoto ir way to go! cool

BĒT, kpc nokrāsoji melnu??? Tev ir sudraba Prelūde, piestāv gaišas detaļas, kā hroms.

Imho būtu labāk ja atstājis būtu hromu.

ko es gribēju teikt, ka tgd kkas piertūkst! sad

Bija HP4 nu jau Audi b5

Remonte Auto

Ziņojumu laboja reins - Svētdiena, 10.06.2012, 18:47:13

snobsDatums: Svētdiena, 10.06.2012, 19:52:36 | Ziņojums # 15
    Colonel
    reins, skatijos daudz bildes pirms liku, visiem ir atstāti nekrasoti/parasti, gribējās kko savadāku un dzīvē nemaz tik slikti neizskatās, kā bildēs
    melni izskatās daudz, daudz iespaidīgāk happy

• Lappuse 1 no 2
    • 1
    • 2
    • »
    Meklēšana: