Snobs's BB3
|
|
snobs | Datums: Trešdiena, 18.04.2012, 01:24:07 | Ziņojums # 1 |
Colonel
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 171
Statuss: Offline
| Esmu vairaak lasitajs nekaa rakstiitajs, bet shodien izdomaaju uzsaakt savu auto staastu(tagad esoot moderni blogot :D ) , taatad, julijaa tika iegadaata honda, bildes no iepirkuma brizha nav saglabajushaas, bet izskataas jau taa pat vien kaa bija nekas pagaidaam nav dariits, iznemot dazhas tehniskas nianses, nomainiits udenssuuknis utt Tuvakajaa laikaa ieplanots noliimeet ar stckerbomb spogulus luuku un blakusedeetaja puses nelielu bampera dalu, jo to ir nedaudz skaaris laika zobs, ideju btw smeelos no jdm.lv protaala kur ir par to skaisti uzrakstiits, ar visiem uzskaites materialiem un izmaksas vienkaarshi smiekliigas Vel pastaav ideja par disku nomainu, jo shie borbet diski ir bez vidiniem un nezinu kur taadus dabuut, internets tika izmekleets visscauri Vel drizumaa tiks uzstadiits tuvo gaismu vietaa leecu projektori, iespeejams ka tas buus loti laikietilpiigi, bet meiginaashu kko izveidot, idejalogiski meiginaashu sasniegt skaistos(daargos ) depo lukturus Naakoshais kas tiks dariits, iepeejams, shajaa vasaraa jau buus gatavs, ir ievietot miglas lukturu vietaa e36 miglas, ideja smelta no preludeonline.com kur cilveeks uzstadija savas gen4 preludei depo e36 miglas, man loti iepatikaas un izmaksas ir 3 liidz 4 reizeem letakas par oem preludes miglaam un spiid daudz labaak un patikamaak par preludes miglaam, kuras, busim godiigi, reaali ir tikai spideshanai nevis apgaismoshanai :D varbuut tas galiigi nav smuki, bet man iepatiakaas un es to dariishu lieki piebilst ka miglas buus dzeltenas Nu un beigaas jau ir facelift saloons kuraam janopeerk rokas bremzes trosiities un vinsh buus gatavs uzstadishanai paaris bildes no shodienas fotosesijas un neliela atkaape ir briinishkiigais lieldienu riits pa majas logu no pasha riita aa un btw ta kaa tas ir mans pirmais auto, tagad ir interese oficiaali pievienoties biedriibai un draudzeties
Ziņojumu laboja snobs - Trešdiena, 18.04.2012, 01:31:48 |
|
| |
Tumsa | Datums: Trešdiena, 18.04.2012, 01:36:34 | Ziņojums # 2 |
In the project..
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 1240
| Sveicam ar autostāstu... Zināšanas teorētiskās esi ieguvis - ceram, ka papildināsi ar bilžu procesiem arī šeit.
Borbet R17?
Vidiņus var dabut uz pasūtijuma, bet - 10 ls vidiņš - nez vai tas ir tā vērts...
Par pievienošanos, gan jau ari esi palasījis, enīvēj - gaidām uz kādu kopējo pasākumu.
|
|
| |
snobs | Datums: Trešdiena, 18.04.2012, 01:43:52 | Ziņojums # 3 |
Colonel
| gan jau ka bildes buus, vasara silts/skaists laiks kad darboties ap auto R16, bet jaa laikam ka par vidinu 10ls nav veerts par pasakumiem, ceru ka sanaaks uz atklashanu pievienoties, bet nu noteikti ka buushu uz exotiku un tur varees parunaat, kas un kaa
|
|
| |
Delux | Datums: Trešdiena, 18.04.2012, 08:01:07 | Ziņojums # 4 |
Major general
Ziņojumu skaits: 388
| Smuka No kuras puses esi?
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
|
| |
snobs | Datums: Trešdiena, 18.04.2012, 11:14:01 | Ziņojums # 5 |
Colonel
| Delux, riigas un jelgavas puses
|
|
| |
devil_666 | Datums: Trešdiena, 18.04.2012, 14:30:38 | Ziņojums # 6 |
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| snobs, cik tad maksaa e36 miglinieki?????es par prelude OEM atdevu 45 ls
|
|
| |
snobs | Datums: Trešdiena, 18.04.2012, 16:02:25 | Ziņojums # 7 |
Colonel
| devil_666, pilniigi jauni depo 20ls, lietotus var pa 10-15 dabuut, orginaalie pa 5-10ls var dabuut, bet te neizskatiisies tik labi kaa depo tu tos migliniekus gaidiji pusgadu un tev vel kaa pa pazishanos letaak bija, es zem 60ls nebiju atradis vienubriidi bija ideja no civika migliniekus likt, jo vini ir loti lidziigi, bet protams ka stiprinajumi neder un vajadzeetu tur pachakareties un civikam miglinieki jauni 40ls Un protams ka oem miglas izskataas skaisti, bet dargi, mekleju veidus kaa ietaupiit
|
|
| |
devil_666 | Datums: Trešdiena, 18.04.2012, 16:59:08 | Ziņojums # 8 |
Lieutenant general
| nu skaidrs,es arī mēnesu 4 gaidiju
|
|
| |
snobs | Datums: Trešdiena, 06.06.2012, 21:44:50 | Ziņojums # 9 |
Colonel
| Sen nekas nav rakstīts, izdarīts šis tas vakar/šodien izjaukti lukturi ielikti morimoto mini bixenona projektori(pagaidaam bez xenona ) Vienīgais ko gribās teikt, ka pirmo reizi ņemt nost preludei bamperi ir ārprātīgi grūts darbs, atpakaļ pa 10 min, tik cik skruvēšanas darbs, savukārt noņemt 1h aizņēma Vel ir salīmets sticker bombs uz spoguļiem, lūkas, durvju rokturiem un benzīnbākas, izskatās jau labi, bet laikam bāka un rokturi bija par daudz bildes atsevišķi nav, jaiztiek ar tām pašām par uzlīmju sagādāšanu, japasakās fakeburvis, izstāstija kas un kā un iedeva vel lielu atlaidi kas attiecas uz projektoriem, pats reflektors un tā saucamais shrouds(gredzens) nokrāsoti ar karstumizturīgo krāsu, protams ka melnu, izskatās ļoti labi Liels pluss preludēm ir tas kad ieslēdzot tālo deg abas, gan tuvie, gan tālie un tas ka projectoram ir aizskars kurš darbojās pec principa tuvie/talie vienā lukturī, isumā sakot man tagad ir 4 talie labi, lai runā biles aa un kas vel interesanti, kamēr bamperis bija noņemts, atklajās ka man miglas lukturu vadi ir aizvilkti lidz bamperim, kā arī ir visi releji, pogas utt takā japērk miglas un jaliek tik iekšā
|
|
| |
devil_666 | Datums: Trešdiena, 06.06.2012, 21:55:31 | Ziņojums # 10 |
Lieutenant general
| man liekas ka visaam preludeem ir izvilkt vadii :)))poga ir un releja??? zem stuures jabuut relejam Pievienots (06.06.2012, 20:55:31) --------------------------------------------- Lampas izskataas labi
|
|
| |
snobs | Datums: Trešdiena, 06.06.2012, 22:08:47 | Ziņojums # 11 |
Colonel
| devil_666, varjaubūt, es nezināju vienk, tagad zināšu
|
|
| |
themarchello | Datums: Svētdiena, 10.06.2012, 16:58:18 | Ziņojums # 12 |
Generalissimo
Ziņojumu skaits: 608
| TGD ar kluba uzlimem. saspiegots un atvilinaats uz T-47.
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
|
|
| |
snobs | Datums: Svētdiena, 10.06.2012, 17:57:58 | Ziņojums # 13 |
Colonel
| tieši tā, tagad ar uzlīmēm, labprāt pievienošos pasākumiem
|
|
| |
reins | Datums: Svētdiena, 10.06.2012, 18:45:52 | Ziņojums # 14 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 164
| Morimoto ir way to go!
BĒT, kpc nokrāsoji melnu??? Tev ir sudraba Prelūde, piestāv gaišas detaļas, kā hroms.
Imho būtu labāk ja atstājis būtu hromu.
ko es gribēju teikt, ka tgd kkas piertūkst!
Bija HP4 nu jau Audi b5
Remonte Auto
Ziņojumu laboja reins - Svētdiena, 10.06.2012, 18:47:13 |
|
| |
snobs | Datums: Svētdiena, 10.06.2012, 19:52:36 | Ziņojums # 15 |
Colonel
| reins, skatijos daudz bildes pirms liku, visiem ir atstāti nekrasoti/parasti, gribējās kko savadāku un dzīvē nemaz tik slikti neizskatās, kā bildēs melni izskatās daudz, daudz iespaidīgāk
|
|
| |