[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 1 no 8
    • 1
    • 2
    • 3
    • 7
    • 8
    • »
    Modzho 5GEN ’98 2.0 (Milano Red R81)
    ModzhoDatums: Trešdiena, 05.12.2012, 21:48:46 | Ziņojums # 1
    Major general
    Grupa: Administrators
    Ziņojumu skaits: 327
    Statuss: Offline
    Pirms kāda laika, Tumsa man jautāja- kur ir Modzho Preludes stāsts? -Tad nu lūk- ”Tā stundiņa ir situsi!” Te būs... biggrin

Pienāca brīdis, kad priecājos par veiksmīgi pārdoto *Vilkuvāģi. Bet miera jau nebija- jaskatās k-kas vietā. Šķirstot ss.lv, kaut kā, atdūros pret Prelude- nu viss, jāņem ciet. Aizbraucu uz Sarkandaugavu apstīties vienu 5GEN, zilā krāsā. Iznāca tāds nevāji „fūgains” čalis un sāka reklamēt, ka braucamais baig labais, bet pārdodot, jo labāk tīkot BMW. Vizuāli izskatījās tīri ok, bet paceļot pārsegu secināju, ka tur jau labu laiku nekas nav darīts. Arī salons tāds- nodriskāts. Reklamēja savu audiosistēmu- teica:„Baig’ labā!”. Bet kad uzgrieza, skaņa bij tāda, it kā skaļruņos būtu sabērtas „sēmenes”. biggrin Sāku ar šo apspriest cenu- pēc sludinājuma gribēja 1300Ls, bet teica, ka 200Ls nometīs, jo esot jāmaina 3. robam sinhronizators. Teica, ka tas ar visu darbu maksājot 40Ls. Pie sevis nodomāju- ko Tu man te d$%&! Ja tas maksā 40Ls, tad kāpēc vēl neesi nomainījis??? Vēlāk uzzināju, ka vieglāk un lētāk būtu nomainīt visu kārbu. Paldies, vecais! Gandrīz ap#$%& mani! biggrin

Tā kā bija jādodas komandējumā, doma par pirkumu, uz laiku, bija jāatliek. Atgriežoties no komandējuma, tiklīdz ienācām LV ūdeņos, „noķēru” mobilā interneta pārklājumu, un kaut arī ļoti lēni- tomēr ss.lv atvērās. Nospiedu uz „Prelude”, un pamanīju tikko ievietotu sludinājumu, kur pārdod interesanti sarkanu Ludi ar melnu jumtu. Jau tobrīd sapratu- būs manējā! Neskatoties uz to, ka laikrādis rādīja ap plkst. 3jiem naktī, nekavējoties sazvanīju tās īpašnieku, lai vienotos par tikšanās vietu un laiku. Es vēl nebiju pietauvojies Daugavgrīvas piestātnē, kad „mana” Prelude mani jau gaidīja pie t/c „Spice”. smile Nedaudz apskatot auto klātienē, un izmetot līkumu, šaubu nebija- tās iepriekšējais īpašnieks manu sēdekli vairs nesildīs. biggrin Cena bija pieņemama, bet tā kā tirgošanās man nav sveša, simboliski nositu no cenas „sotaciņu”, sakot:”Man, vienkārši, vairāk nav!” biggrin

Tulīt pēc iegādes, devos uz servisu pie pazīstama „čuvaka”, lai tad nu izpēta, ko īsti esmu nopircis. Paceļot uz pacēlāja un izpētot auto no apakšas, „čuvaks” teica:”Tev tak te viss ir jauns!”. Un, tik tiešām, acīmredzami, visas atsaites, stūres pirksti, amortizatori, bremžu diski, bremžu kluči utt. ir nesen nomainīt! Jau tad „no prieka nebija, kur likties”. biggrin Papētot izplūdes sistēmu, manu uzmanību pievērsa sporta rezonātors un sporta bundulis, kas, ierasto apaļo cauruļu vietā, zem bampera izveda divas četrkantīgas trubas. Ņemot vērā 5GEN kantaino siluetu, tā pat izskatās labāk. smile

Atverot motora pārsegu, pavērās vienkāršs, bet tīrs 2litrīgs dzinējs ar K&N konisko sporta filtru un jaunu akumulatoru. Pie akumulatora „+” klemmes papildus pievienots pirksta resnuma vads ar visai lielu drošinātāju vidū. Tas nodrošina barošanu BLAUPUNKT audio sistēmai, kas sastāv no pietiekoši jaudīga pastiprinātāja un, parametriem atbilstoša, pasīvā sabvūfera.

Atverot cimdu nodalījumu jeb ,tautā saukto, bardačoku, atradu servisa grāmatu, kurā visai smalki bija aprakstīti iepriekš veiktie remonti un apkopes. Visu cieņu iepriekšējiem īpašniekiem! Dzinējs ir barots ar sintētisku Motul eļļu pa 8Ls litrā; nolietotās detaļas ir tikušas mainītas ar Honda oriģinālajām detaļām; uz baltajiem 17 collu diskiem uzmontētas Michelin riepas pa 230Ls gabalā- auto ir lutināts, ne pa jokam.

Protams, ar laiku parādījās arī pa kādam defektiņam. Lude, šad un tad, mēdz noslāpt- vainojama aizdedzes atslēgas kontaktu grupa- cik zinu, tā Ludēm ir slimība. Vēl atklājās, ka visai nekvalitatīvi, ir atjaunotas aizmugurējo riteņu arkas. + vēl, braucot atpakaļgaitā, kreisais aizmugurējais ritenis izdod „Kapeņu stāstiņu” cienīgas skaņas- kaut kas bremžu suportam ir izbeidzies.

Ņemot vērā augstāk minēto, ir motivācija pacensties, un līdz nākošai sezonai, savest to visu kārtībā. . smile

Tā nu ir sanācis, ka katrs auto, kas ir bijis manā īpašumā, ir ticis pie sava vārda smile Un Prelude nav izņēmums. Kādā pasākumā sanāca pavizināt visai atraktīvu, blondu dāmīti, kura tad arī bija manas Preludes vārda idejas autors. Pašas dāmītes vārdu gan neatceros, un ar to nelepojos. biggrin Bet, pateicoties viņai, mana Lude tika pie vārda „Žizele” (Giselle). Tikai vēlāk uzzināju, ka šādā vārdā ir nosauktas: Ungārijas Princese(995.g.-1038.g.), Mis Pasaule 1986 no Tobago, un pat baleta iestudējums (1841.g.). biggrin Vārds „Giselle”, tiešā tulkojumā, nozīmē- ķīlnieks(hostage). Tātad, mana Žizele ir mana ķīlniece, kurai izredzes uz atbrīvošanu ir pielīdzināmas apaļai nullei. biggrin

*Vilkuvāģis- tā sauca manu iepriekšējo- Volksvagen markas auto, kas pie sava vārda tika, apvienojot divu vēsturiski „draudzīgu” valstu valodas- Krievu „volk”, un vācu „wagen”. Ja iztulkojam, sanāk- Vilkuvāģis! biggrin Lieki piebilst, ka tas bija vilku-pelēkā krāsā biggrin
    Pievienotie faili: 5499548.jpg (494.6 Kb)

Drive it like you STOLE it!

Ziņojumu laboja Modzho - Trešdiena, 05.12.2012, 23:41:29

snobsDatums: Trešdiena, 05.12.2012, 22:09:36 | Ziņojums # 2
    Colonel
    Grupa: Checked
    Ziņojumu skaits: 171
    jauks auto smile diski nu ļļļoooti piestāv auto krāsai tongue
    neesi domājis par kādu mugen priekšējo lūpu? Manuprāt piestāvētu un padarītu auto vel skaistāku

ModzhoDatums: Trešdiena, 05.12.2012, 22:34:32 | Ziņojums # 3
    Major general
    snobs, protams, esmu par to domājis, un piekrītu, ka izskatītos labāk...
    Ir arī doma Ludi nosēdināt zemāku uz nākamo sezonu... smile
    Dabūju arī bagāžnieka vāka spoileru no Marchello- ir jau nokrāsots. Pagaidām gan neatrodas laiks, lai to uzliktu, bet būs... smile

Ziņojumu laboja Modzho - Trešdiena, 05.12.2012, 23:17:32

BigalDatums: Trešdiena, 05.12.2012, 22:47:24 | Ziņojums # 4
    Colonel general
    Ziņojumu skaits: 935
    Beidzot arī Modžo "atzīmējās" smile

Ride or Die

ManderiinsDatums: Trešdiena, 05.12.2012, 23:37:27 | Ziņojums # 5
    Major general
    Grupa: KLUBA BIEDRS
    Ziņojumu skaits: 264
    Modzho, superīgs stāsts! Darbā sēžu un skaļi smejos! biggrin kolēģiem laikam nepatīk, ka es te tā uzjautrinos, jo ļoti uzkrītoši skatās virsū! biggrin

Dzer, Brauc, Pievienojies! :D

edy333Datums: Svētdiena, 09.12.2012, 00:12:07 | Ziņojums # 6
    Lieutenant general
    Ziņojumu skaits: 712
    Tiešām skaists komplektiņš smile

ModzhoDatums: Pirmdiena, 14.01.2013, 18:58:09 | Ziņojums # 7
    Major general
    Tikko atgriezos no T-47, kur Žizelei tika uzstādīta "LED Starta Paka". biggrin
    Nomainītas instrumentu paneļa apgaismojuma standarta kvēlspuldzes pret baltiem LEDiem. Rezultātā iegūts patīkami balts, vecā dzeltenā apgaismojuma vietā. Koši sarkanās bultiņas ir ieguvušas tā teikt- hehe rozā nokrāsu (var pieciest) biggrin Bet uz odometra atspīd zilgana gaisma (tas jau ir kā efekts) biggrin

Vēl nomainījām aizmugures numura apgaismojuma spuldzes pret LEDiem...

Un vēl, salona apgaismojumu... Sākumā pamēģinājām zilu- smuki jau izskatās, bet nepraktiski, jo redzamība visai čābīga. Tad nu ielikām baltu- ir ok smile

Priekšējiem gabarītiem LEDus jau uzstādījām vasarā. HE- pat palaida cauri TA. biggrin Inspektors teica, ka tāda gaisma nedrīkstot būt, jo ir zila. biggrin Es sasmējos, un teicu, lai paskātās rūpīgāk. Tad nu šis piekrita, ka ir tomēr baltas biggrin Kad uz jautājumu:"Vai tad ir sertificētas?", atbildēju:"Droši vien!", šis noraustīja plecus un teica:"Nu labi...". biggrin
    Pievienotie faili: 2110391.jpg (177.6 Kb) · 8827689.jpg (222.1 Kb) · 7548570.jpg (220.0 Kb) · 7506278.jpg (200.9 Kb)

ManderiinsDatums: Pirmdiena, 14.01.2013, 19:16:04 | Ziņojums # 8
    Major general
    Dikti smuka! wink

BigalDatums: Pirmdiena, 14.01.2013, 19:25:49 | Ziņojums # 9
    Colonel general
    Ziņojumu skaits: 935
    A uz logtīrītājiem kur??? biggrin

Ride or Die

ModzhoDatums: Pirmdiena, 14.01.2013, 20:31:15 | Ziņojums # 10
    Major general
    Bigal, logtīrītāju LEDi "Starta pakā" neietilpst. biggrin

RudzinsDatums: Pirmdiena, 14.01.2013, 23:25:12 | Ziņojums # 11
    Colonel
    Grupa: Checked
    Ziņojumu skaits: 190
    Jā, ir manīta pa Kuldīgu nēsājoties, gan arī man liekas ka Ventspilī arī esi manīts biggrin
    Izskatās preludei viss kartībā cool

ModzhoDatums: Ceturtdiena, 24.01.2013, 21:03:10 | Ziņojums # 12
    Major general
    Šodien nomazgāju... smile
    Pievienotie faili: 3658391.jpg (325.7 Kb)

ManderiinsDatums: Ceturtdiena, 24.01.2013, 21:28:17 | Ziņojums # 13
    Major general
    Modzho, Logiem tonējums tik labi izskatās ar melno jumtu kopā! wink
    Skaistule! wink

ModzhoDatums: Ceturtdiena, 24.01.2013, 21:31:55 | Ziņojums # 14
    Major general