[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 1 no 8
    • 1
    • 2
    • 3
    • 7
    • 8
    • »
    Magrs 4gen
    MagrsDatums: Piektdiena, 19.07.2013, 23:42:04 | Ziņojums # 1
    Lieutenant colonel
    Grupa: Checked
    Ziņojumu skaits: 147
    Statuss: Offline
    Piektdienas vakara un alus iespaidā beidzot nolēmu uzrakstīt dažas rindas par "projektu" kas, kā es jūtu, paņems manu brīvo laiku un finanses. Kā jau kaut kur rakstīju, pusmūža krīzes un nostaļģijas dēļ tika iepirkta devil_666 lude. Kā otrais auto. Šī gadsimta sākumā jau viena pabija manā īpašumā (kaut uz neilgu laiku), atmiņas tikai pozitīvas. Pat atradu dažus foto, ja nemaldos, tad tika pārdota uz Siguldu.

https://plus.google.com/photos/104028477037359269296/albums/5902422914697482401?authkey=CL7X3vOt-vbImAE

Ar jauno "projektu" ir veikti 2 testa braucieni pa Kurzemi, kopumā ap 700km. Primārais auto jau pusotru nedēļu no stāvvietas nav izbraucis. biggrin
    Patēriņš pa šoseju priecē, apm. 7l/100km, pa Rīgu baidos skaitīt. Pa šo laiku paspēts mazliet likvidēt rūsu uz arkām (vai vismaz piebremzēt procesu). Nav pats kvalitatīvākais darbs, bet nu labāk tā ...

https://plus.google.com/photos/104028477037359269296/albums/5902227869683466177?authkey=CKjLtorYkvWNMA

Nākamnedēļ ieplānota eļļas maiņa. Uz augusta sākumu labā pakaļējā spārna/sliekšņa metināšana. Tomēr izdevās izbakstīt caurumu. biggrin
    Vēl jāatrisina jautājums ar dūmošanu dīvainos momentos. Pēc stāvēšanas pie luksafora, pārslēdzoties atpakaļgaitā u.c. Eļļas, tosola līmeņi it kā nekrītas.
    Ar laiku vajag iepirkt kapotu un labo priekšējo lukturi (vai vismaz stiklu). Tracina, ka atšķiras no kreisā biggrin

Tas laikam šodien viss, jāķeras atkal pie alus. Jau tā sanāca vairāk par dažām rindām. Turpinājums sekos ...

Protams, es esmu optimists! Pesimisti tik ilgi un sūdīgi nedzīvo kā es...

BigalDatums: Sestdiena, 20.07.2013, 10:04:52 | Ziņojums # 2
    Colonel general
    Grupa: Administrators
    Ziņojumu skaits: 935
    Tā jau ir. Tiklīdz sāc braukt ar lūdi, tā vairs nav parasta mašīna, tas paliek par ko vairāk..:)

Ride or Die

MagrsDatums: Sestdiena, 20.07.2013, 13:16:14 | Ziņojums # 3
    Lieutenant colonel
    Tas točna. Žēl ka mums ziemas draņķīgas, savādāk jau sāktu domāt par pirmā auto likvidēšanu.
    Ņemot vērā alus daudzumu vakar, esmu samērā sakarīgi uzrakstījis. Vienīgi puses sākušas jukt, jāmetina kreisais slieksnis. biggrin

BigalDatums: Sestdiena, 20.07.2013, 18:19:01 | Ziņojums # 4
    Colonel general
    Tiesa, es tāpēc domāju par ziemas auto iegādi, jeb mājās to jāsauc par sievas auto biggrin

Ride or Die

MagrsDatums: Sestdiena, 17.08.2013, 21:33:55 | Ziņojums # 5
    Lieutenant colonel
    turpinājums

Prelude uz kādu brīdi ir palikusi par manu vienīgo auto. Redzēs kā būs tālāk...
    Beidzot šonedēļ tiku līdz metināšanai, kas bija ieplānota jau sen. Foto pēc metināšanas un pēc krāsošanas. Foto no telefona, piedodiet.
    https://plus.google.com/photos/104028477037359269296/albums/5913154158815954161?authkey=CK2A553Sit6FKw
    Sametināts ļoti labi, nokrāsots ne pārāk. Alus un gaļas smarža no netālu esošā mangāļa nedaudz novirzīja domas.
    Tomēr beidzot ir krities eļļas līmenis. Nekas iepriecinošs, bet gan jau atrisināsim arī šo lietu.
    Nākamais etaps - TA (septembrī) un ziemas riepas (laikam tomēr būs jānopērk).

PS. Braucot muļķīgais smaids no sejas vēl nav pazudis. biggrin

encoderDatums: Sestdiena, 17.08.2013, 22:44:15 | Ziņojums # 6
    Private
    Ziņojumu skaits: 7
    lasu,lasu forumu un saku saprast, ka si masina nav tik leta... cry

MagrsDatums: Sestdiena, 17.08.2013, 22:49:19 | Ziņojums # 7
    Lieutenant colonel
    Šīs mašīnas vērtība nav izsakāma naudas izteiksmā.
    vai
    Vai tad dzīvē galvenais ir nauda. biggrin

encoderDatums: Sestdiena, 17.08.2013, 22:56:11 | Ziņojums # 8
    Private
    Nu zini, velas teret naudu uz masinas izkatu(tuningu) jeb salonu, nevis samainit visas detalas

MagrsDatums: Sestdiena, 17.08.2013, 23:13:41 | Ziņojums # 9
    Lieutenant colonel
    Tad jāņem kaut ko līdzīgu šitam. Varēs kādu laiku neko nedarīt.
    http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chevrolet/camaro/anjbg.html

Manuprāt, labāk auto ideālā tehniskā stāvoklī bez šķūninga nekā otrādi.
    Sen atpakaļ bija vecā Vectra, izpuvusi, leca kā jau Opelis, bet ar SPOILERI! Skats super.

BigalDatums: Svētdiena, 18.08.2013, 09:17:12 | Ziņojums # 10
    Colonel general
    encoder, Divu gadu laikā esmu ielicis remontos ap 250ls.. tas ir ieskaitot visas siksnas! Nevajag pirkt pa 350ls nolaistas līdz kliņķim, tad nebūs jāuztraucas wink

Ride or Die

encoderDatums: Otrdiena, 20.08.2013, 00:10:18 | Ziņojums # 11
    Private
    Quote (Magrs)
    Manuprāt, labāk auto ideālā tehniskā stāvoklī bez šķūninga nekā otrādi.

Es gribeju pateikt, ka labak nopirkt masinu laba stavokli, un neteret naudu+laiku uz daudziem sikumiem.

Quote (Bigal)
    encoder, Divu gadu laikā esmu ielicis remontos ap 250ls.. tas ir ieskaitot visas siksnas! Nevajag pirkt pa 350ls nolaistas līdz kliņķim, tad nebūs jāuztraucas

250 ls Not bad showoff Protams ka par 300 ls neko nenopirksi, tapec un skatos jau dargakus.. Bet nu zel ka ilgi jau nau,normalas IVgen preludes par normalu cenu ss.lv

MagrsDatums: Otrdiena, 20.08.2013, 17:55:22 | Ziņojums # 12
    Lieutenant colonel
    Quote (encoder)
    Es gribeju pateikt, ka labak nopirkt masinu laba stavokli, un neteret naudu+laiku uz daudziem sikumiem.

Tur es Tev pilnīgi piekrītu. Cik vēl sabeigtu nervu šinī procesā. Diemžēl atrast tādu kurai tehniskā puse būtu ideāla, sēdies un brauc, ir samērā grūti.

Pievienots (20.08.2013, 16:55:22)
    ---------------------------------------------
    Jauunumi :
    Šodien piespiedu kārtā tika notestētas bremzes (vai pareizāk sakot tas kas ir atlicis no riepām) pa slapjo asfaltu. Emociju vairāk kā vajag un spriežot pēc pasažiera sejas izteiksmes viņš uzzināja kādu jaunu lamuvārdu. Laikam būs jāiepērk citas. Sirmo matu palika redzami vairāk.

Jautājumi:
    Kāda suņa pēc tik briesmīgi svīst logi? It kā vakar nekas lietots netika. No rīta - viena roka uz stūres, ar otru slēdzu ātrumus, zobos lupata ar ko slaucīt stiklu. Pečka , ventilators viss it kā strādā, bet jēgas nekādas. 4gen ir kaut kāds salona filtrs vai kas tamlīdzīgs?
    Kā uztaisīt lai pulksteņa apgaismojuma spilgtums regulējas kopa ar datčikiem? Kaut kur lasīju ka ir iespējams un kā to izdarīt, bet vairs nevaru atrast.

Jau iepriekš - milzīgs paldies par atbildēm.

devil_666Datums: Trešdiena, 21.08.2013, 09:19:47 | Ziņojums # 13
    Lieutenant general
    Ziņojumu skaits: 788
    Magrs, visam preludem svist logi,cik es meginaju tikt ar so problemu,man nekas dizhs nesanaca.vajag bisku atvert logu vai lūku un ieslegt aukstu gaisu.salona filtra viniem nav (bet man iepriekseja prelude bija,laikam paštaisītais ) uzkruķi to reguletaju līdz galam lai butu klikškis,man leikas pulkstenis arī palika spilgtāks...vairs jau neatceros biggrin kas tad ar to eļļu???prokladka vajnīga bija????

MagrsDatums: Trešdiena, 21.08.2013, 18:02:03 | Ziņojums # 14
    Lieutenant colonel
    Sveiks devil-666.
    Būs kaut ko jādoma ar to svīšanu, jo vakar bija galīgs pi... . Ar klikšķi pulkstenis nepaliek spilgtāks, tikai datčiki. Ir variants pārkniebt vienu vadu, bet tad viņš būs spilgts visu laiku, tb. nevarēs naktī pagriezt mazāk.
    Par eļļu ... . hvz, nobraukti apm. 2k, ieliets 0.7 l (eļļas biggrin ). Viss tīrs, aizmugurē pa brīdim dūmi. Daži mani "speci" veļ uz vārstu gumijām. Pagaidām kaut kā nevelk jaukt vaļā un mainīt. It kā jau nebūtu traki, bet kā jau rakstīju uz šo brīdi lude palikusi par vienīgo transporta līdzekli, pret sabtransportu man ir alerģija biggrin .

BigalDatums: Trešdiena, 21.08.2013, 20:46:36 | Ziņojums # 15
    Colonel general
    Filtrs nāk tikai ja ir kondiška.
    Es ar svīšanu cīnos ļoti vienkārši. Siltums pa vidu (vienādi silts un auksts) uz 2-3 pūšanas stiprumu un galvenais lai ir ieslēgts pūšana uz kājām un logu.
    Ja blakus neviens nesēž, tad paveru otru logu, lai ātrāk atsvīst un pats nepalieku slapjš! biggrin

Par pulksteni gan nezinu, man viņš pie ieslēgtām gaismām dienā nav saskatāms..

Ride or Die

• Lappuse 1 no 8
    • 1
    • 2
    • 3
    • 7
    • 8
    • »
    Meklēšana: