jonja BB2
|
|
jonja | Datums: Pirmdiena, 19.08.2013, 14:48:27 | Ziņojums # 1 |
Major
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 92
Statuss: Offline
| Sveiki visi,shii ir mana miiljaa lude kura 1992 gadaa noripoja konvejera ar 2.3 motoru ar 4ws un kondishku, bet laika gaitaa ieprieksheejais iipashnieks nomainiija no 2.3 uz H22A5 no 5gen ludes un laiku pabraukaajot elljas gredzeni aizgaaja pie dieviem un tad sho auto sanjeemu es. Rekur bildes kad tikko dabuuju vinju Motors pagaidaam stock, bet esmu jav atdevis motora galvu no A5 motora uz paarbaudi. Tam ir porteeti kanaali. Ir P28 chipots kompis , 345cc sprauslas, obx pilna izpluudes sisteema(ljoti skalja) un sporta iepluude . Celj ljoti labi, un visaadi 3.0 bumeristi atpuushaas Bet uz stenda neesmu bijis jo pagaidaam nav pabeigts projekts
Diezgan daudz vinjai ir izdariits un pie manis vinja ir jav pusotru gadu, pa sho laiku ir nomainiits motors uz H22A nomainiiti bremzhu diski un kluchi prieksheejie lukturi aizmugureejie lukturi 2reiz seedinaaju 2reiz paspeeju diskus nomainiit radiators exedy stage 1 sajuugs USDM gabariiti Team Dynamics diski
un uz doto briidi vinja izskataas shaadi Un taa vinja izskatiijaas ar baltiem Apex diskiem
To do list : Aktiivi mekleeju LSD kaarbu Mekleeju aizmuguree akorda luupu Un vel neesmu izdomaajis bet gribu priekshaa savaadaaku luupu Vel mekleeju Rota Slipstream 17' diskus (vispaar nenormaali gruuti vinjus atrast ar skruuveem 114.3 ) Un tad peedeejais buus, ciinja ar ruusu paarkraasoshu visu auto, jo arkas var dabuut jaunas no polijas
Under construction : uz doto mirkli es mainu pre facelift salonu uz facelift, bet pagaidaam esmu apstaajies pie rokasbremzes sviras piestiprinaashanas , jo tas viss kas palicis. Un esmu jav pasuutiijis priekshaa miglas , un gaidu kad atnaaks
Ziņojumu laboja jonja - Pirmdiena, 19.08.2013, 15:54:29 |
|
| |
jonja | Datums: Pirmdiena, 19.08.2013, 15:18:08 | Ziņojums # 2 |
Major
| Vel es ljoti aktiivi braukaaju pa visaadiem miitiem, 2nedeeljas atpakalj biju aizbraucis uz National Prelude Meet , kur savaacaas kopaa ap 20ludem Viss tas notika pie viena foruma lietotaaja maajaam Citi kam ludes nebija gatavas braukshanai, brauca ar citiem auto Bija jautra pabraukaashana kuraa arii tika pamociits vtec un shii bija neliela piipauzes vieta Shii bilde ir jav maajas braucot, nofocheejos pie ziimes uz pieminju. Vispaar shis bija vislabaakais meets kur esmu bijis, jo bija 2 dienas un protams vakaraa dzershana, kur negaaja runa ne par gjimeni,ne par darbu bet gan tikai par luudeem pat negribeejaas braukt prom
Ja kas es ar ludi braukaaju pa Lielbritaanijas celjiem Bet plaans liidz naakamai vasarai pabeigt to do list un atgriezties lv
Ziņojumu laboja jonja - Pirmdiena, 19.08.2013, 15:24:09 |
|
| |
Bigal | Datums: Pirmdiena, 19.08.2013, 15:38:50 | Ziņojums # 3 |
Colonel general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 935
| Hmm žēl, ka nebiji uz Europian prelude meet, vācijā. Bijām uz turieni ar 2 lūdēm aizripojuši Un čaļi no GB ar bija (ar BMW un vienu lūdi )
Ride or Die
|
|
| |
jonja | Datums: Pirmdiena, 19.08.2013, 15:46:22 | Ziņojums # 4 |
Major
| Un vel pie mums notiek katru meenesi JDM Collective meeting Protams sabrauc dafiga visaadu civiku,skyline,supras un paareejie zveeri bet ludes vienmeer piesaista uzmaniibu
Sheit ir mana un choma lude ar ko kopaa braukaajam visur
Un arii pabuuts Japfestaa
zheel ka tikai pa 5caam bildeem var pievienot Pievienots (19.08.2013, 14:46:22) ---------------------------------------------
Quote (Bigal) Hmm žēl, ka nebiji uz Europian prelude meet, vācijā. Bijām uz turieni ar 2 lūdēm aizripojuši wink Un čaļi no GB ar bija (ar BMW un vienu lūdi biggrin ) Nebiju jo bija uz lv jaaceljo Tas National Meet notika pie taa chalja ar sarkano BMW maajaas
|
|
| |
Bigal | Datums: Pirmdiena, 19.08.2013, 15:54:05 | Ziņojums # 5 |
Colonel general
| Ā nu vo, tas teica, ka gribēja ar savu ļudu braukt, bet par dārgu bija sakārtot insurance un citus sūdus, jo viņam viņa garažā stāv. Foršs draudzīgs čalis bija, otrajā vakarā kopā piemetāmies !
Ride or Die
|
|
| |
jonja | Datums: Pirmdiena, 19.08.2013, 15:58:06 | Ziņojums # 6 |
Major
| Es jav redzeeju ka juus braucaat, jo man tas otrs chalis ar 4gen ir feisbukaa ,laikam niks bija tumsa Prieks protams ka no LV arii kaads bija
Bet nu man iisti negribas manu ludi uz trases laist, jo esmu daudz reizes redzeejis visaados trackdays kad cilveeks ar labu gariigo grib pabraukaat pa trasi un tad vai nu izsliid un ieliek zhogaa vai nu kautkas notiek motoram .
Ziņojumu laboja jonja - Pirmdiena, 19.08.2013, 16:02:33 |
|
| |
Bigal | Datums: Pirmdiena, 19.08.2013, 16:13:42 | Ziņojums # 7 |
Colonel general
| jonja, Brauciens jau nebija trases dēļ, es ar piemēram tikai vienu aplīti vidēji uz 120km/h nobraucu tīri, lai būtu To do listā atzīme
Ride or Die
|
|
| |
jonja | Datums: Pirmdiena, 19.08.2013, 16:43:57 | Ziņojums # 8 |
Major
| Interesants tev to do lists
|
|
| |
Bigal | Datums: Pirmdiena, 19.08.2013, 16:52:32 | Ziņojums # 9 |
Colonel general
| O jā. Tas ir pirms nāves to do list! Visgrūtāk izpildāmais ir- Paraut ratā ar auto (protams ne preludi) un bez smilšu maisiem bagāžniekā. Vnk izbraukt ar tādu, kas jaudas dēļ rauj ratā
Ride or Die
|
|
| |
|
Delux | Datums: Piektdiena, 20.12.2013, 10:28:55 | Ziņojums # 11 |
Major general
Ziņojumu skaits: 388
| Personīgi iepriekšējie diski labāk patika, bet nu tā ir gaumes lieta. Jāsaka, ka baigi glītā prelude. Clean stock, ceru, ka tā arī paliks.
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
|
| |
FBR | Datums: Piektdiena, 20.12.2013, 11:36:02 | Ziņojums # 12 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 205
| Ļoti glīta lude, un diski ar plauktiem ari nice sēž
|
|
| |
edy333 | Datums: Sestdiena, 21.12.2013, 02:20:45 | Ziņojums # 13 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| Reti izskatīga lude,pēc aprakstītā liekas, ka varētu arī smuki iet, bet būsim reāli- diezvai 3.0 bumeristi tā vienkārši ņems un atpūtīsies
|
|
| |
jonja | Datums: Svētdiena, 22.12.2013, 03:26:10 | Ziņojums # 14 |
Major
| nu ar veco motoru(h22a5) ludei bija 210hp uz stenda (chipots,ieplude,izpluude,p28 ecu, sliipeeti galvas kanali, un kaltaas chaulas ) es paarbaudiiju googlee un taa gada bembim 3.0 ir tie pashi 210hp, tas noziimee ka chalis nejeedz braukt bet nu tagad man ir lielais updeits, un meegjina ashy dabuut peec iespeejas tuvaak 250hp bez turbo paliidziibas
esmu skreejies arii ar citaam mashiinaam piemeeram kaa Vauxhall Corsa WXR (200hp) Honda Civic type R , Honda integra type r, vel daudz un dazhaadi aparaati bet pagaidaam esmu pakaasis tikai R32 golfam kaartiigam sleeperam
ar skyline,silvia,gtr vai vel kkaadiem turbo aparaatiem man negribas skrieties jo tas ir aarpus manaam speejaam
Pievienots (22.12.2013, 02:26:10) --------------------------------------------- Shodien paarbaudiiju cik praktiska ir lude un norauts spoilers
uun miglas kinderam https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos....7_n.jpg
Ziņojumu laboja jonja - Svētdiena, 22.12.2013, 10:04:35 |
|
| |
edy333 | Datums: Ceturtdiena, 26.12.2013, 00:29:01 | Ziņojums # 15 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| heeeh...Eglīte autiņā?
|
|