Tumsas IV PRELUDE jeb tjap-ljap projekts )
|
|
Delux | Datums: Pirmdiena, 31.03.2014, 17:14:29 | Ziņojums # 256 |
Major general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 388
Statuss: Offline
| Tumsa, Izskatās pēc slikiem.
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
|
| |
Mau5 | Datums: Pirmdiena, 31.03.2014, 17:40:02 | Ziņojums # 257 |
Colonel
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 235
| toyo proxes r888
Toyo
|
|
| |
Tumsa | Datums: Otrdiena, 01.04.2014, 00:17:29 | Ziņojums # 258 |
In the project..
Ziņojumu skaits: 1240
| Mau5, Nedomāju ka šīs gumijas būs sajūsmā par LV ceļiem, jeb kopā salikums.. ceļi un lietus.. ir vienāds ar crash - boom - bang
Pievienots (31.03.2014, 23:17:29) --------------------------------------------- Quote jonja ( ) Tumsa, neesi kapeikpi*eejs Man šķiet, es Tevi nominēšu gada komentāram
Delux, Nju abas šīs riepas ir no vidējā budžeta segmenta, kas man apmierinātu, jo nedomāju, ka nākošo 2 gadu laikā ar Ludi noripošu vairāk pa 10k km. Tas jau būs tas laiks, kad gumija zaudēs savas īpašības un vieglāk viņas būs pārdot. Vismaz kaut kādu naudiņu atsist atpakaļ. (pašlaik pēc šādiem ieskatiem izvēlos.)
Bez tam esmu runājis ar diviem cilvēkiem kuri brauc ar šādām riepām Strādā tur pat kur es, ir pilnībā apmierināti un principā nedomā mainīt uz dārgāko segmenta galu).
Paradai tiešām zīmējums ļoti patīk, bet ar visām atlaidēm UHP man sanāktu viss komplekts pa paradas pāra cenu...
Bez tam vēl lieli izdevumi priekšā, bet naudiņas ir tik cik ir...
|
|
| |
Delux | Datums: Otrdiena, 01.04.2014, 09:23:36 | Ziņojums # 259 |
Major general
| Tumsa, Kas ir UHP?
|
|
| |
Tumsa | Datums: Otrdiena, 01.04.2014, 10:07:44 | Ziņojums # 260 |
In the project..
| Delux, GT Radials
|
|
| |
Delux | Datums: Otrdiena, 01.04.2014, 10:56:56 | Ziņojums # 261 |
Major general
| Tumsa, Nu tava izvēle. Personīgi ja budžets ir nepietiekošs priekš pazīstamā gala jaunām, tad es labāk paņemu mazlietotas.
Komentāri par tām GT Radials vairumā ir labi.
No otras puses padomājot viņas maksā gandrīz to pašu naudu ko falken
|
|
| |
Tumsa | Datums: Ceturtdiena, 10.04.2014, 23:49:06 | Ziņojums # 262 |
In the project..
| Delux, Tikko sazvanijos ar riepu centru, uzjautaju par Falken. Falkenam gumija esot miikstaka un paterinsh mazaks. Bet nodilums aptuveni tads pats ka Radial. Uzzinashu savu cenu, ja laba bus, nemshu Falkenu.
Pievienots (10.04.2014, 22:49:06) --------------------------------------------- Šodien iegādāti 4 jauni gumijas brīnumi. Paldies Rolim no PKP. Paldies Delux'am par padomiem riepu izvēlē.
Pirmdien uzliksim uz diskiem un aizvedīsim uz auto krāsotavu. Pirmdien jāsavāc 2ws tilts (iegādāts) San3 paldies. Pirmdien jāsavāc jaunās lampas, jāaizved uz auto krāsotavu, jāsamaina. Paldies Protuning par operatīvismu. Pirmdien jāaizbrauc pakaļ kruīza kontroles komplektam pie ONKYO.
Pirmdien jātiek pakaļ mazajam nr. paliknim uz Ogri, paldies haribo_lacic
Pirmdien jāsavāc motora iekšpuses pārsegs no Smoke.
Un road trips pa LV varēs sākties
|
|
| |
Delux | Datums: Piektdiena, 11.04.2014, 10:42:47 | Ziņojums # 263 |
Major general
| Tad beigu beigās falken paņēmi?
|
|
| |
Tumsa | Datums: Piektdiena, 11.04.2014, 13:03:20 | Ziņojums # 264 |
In the project..
| Jap, iedeva labu cenu.
|
|
| |
Eisiz | Datums: Trešdiena, 16.04.2014, 21:53:12 | Ziņojums # 265 |
Lieutenant
Ziņojumu skaits: 44
| Sorry, no offence, bet... tipiskais stāsts- salādēt piķi auto izskatā, diskos un tad sākt ekonomēt uz riepām... To es nekad nesapratīšu! Ja nav naudas, tad nav... tas ir cits stāsts, bet ja būvē auto, tad gan riepas budžetā ir jāparedz. Nu piekritīsiet, ka stulbi izskatās labi diski un piem. Nankang riepas (Falken turpat uz robežas vien ir). Riepas saķere tev būs vajadzīga visnepiemērotākajā brīdī un laba riepa tas ir dzīvības jautājums. Esmu izbaudījis kas ir top riepa un vēl jauna, un nekad neekonomēšu uz tām, ja pietrūkst $, tad labāk neielikt mūziku. Es savai lūdei uzsūtīju PZero Nero GT. Gribēju PZero (The Hero), bet tādu izmēru neražo šim modelim. Hero riepu esmu izbaudījis: "Tā ir štelle!" Dilst ātri, bet pie asfalta pielīp. K-kādi Nankangi uz slapja asfalta izslīd momentāli. Tas tā pārdomām no manas pieredzes. Lai labi ripo!
|
|
| |
Tumsa | Datums: Trešdiena, 16.04.2014, 22:27:25 | Ziņojums # 266 |
In the project..
| Eisiz, Atslaabsti, tas taa, pardomaam no manas puses. Manuprat ir vienk. tizli iekomentet 2 nedeljas pec tam, kad jautajums ir ticis pacelts un nedelju pec tam, kad riepas iegdatas un uzborteetas!!!
|
|
| |
dev_hdd | Datums: Ceturtdiena, 17.04.2014, 11:27:10 | Ziņojums # 267 |
Private
Ziņojumu skaits: 15
| Pilnīgākās muļķības par lēto un dārgo galu, lielākoties iz sava dārgā gala un pazīstamajiem brendiem tik maksāts bet nelietots tam paredzētajiem mērķiem. Mūsu klimatā ir jāskatās uz riepu ar "slapjo" protektoru. Pats jau 4to sezonu braucu ar Marshal MatracFX Mu11, ņēmu jaunas, nenožēloju nebrīdi. Varat netā arī palasīt testus. Gadu pēc riepu iegādes konkrētais modelis ieguva pirmo vietu testos vidus segmenta riepu klasē. Arī braucot 4to gadu riepa ideāli tur ceļu, nav problēmu ar akvaplanēšanu. Riepas pērku no sava cilvēka kas riepu putrā maļas jau 15 gadi - piedāvā man tikai labāko no manam budžetam pieļaujamā.
*Prelude IV gen. H22A LSD JDM, 200hp *FR-V '06 N22A1
|
|
| |
Tumsa | Datums: Pirmdiena, 21.04.2014, 09:07:45 | Ziņojums # 268 |
In the project..
| Kaut kas iegādās jauns
|
|
| |
Tumsa | Datums: Pirmdiena, 21.04.2014, 09:09:32 | Ziņojums # 269 |
In the project..
|
Atliek dabūt auto, un to visu uzinstalēt.
|
|
| |
Tumsa | Datums: Pirmdiena, 21.04.2014, 09:19:26 | Ziņojums # 270 |
In the project..
| Ar krāsošanu, sekojošais :
|
|
| |