Tumsas IV PRELUDE jeb tjap-ljap projekts )
|
|
Tumsa | Datums: Piektdiena, 10.01.2014, 00:18:40 | Ziņojums # 16 |
In the project..
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 1240
Statuss: Offline
| Tatad interese ir par shadiem diskiem. Advan racin RG-D 16".
latvijā piedāvā tikkai melnus matētus..
Man vajadzētu vai nu pelēkus, jeb arī zelta.
Jeb arī šādus...
KH Desing R17
|
|
| |
jonja | Datums: Piektdiena, 10.01.2014, 13:33:13 | Ziņojums # 17 |
Major
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 92
| kas par remkomplektiem arkaam?
|
|
| |
Tumsa | Datums: Piektdiena, 10.01.2014, 22:55:13 | Ziņojums # 18 |
In the project..
| Šādi jaunumi... Arkas gaida metinātāju...
Iekš sevisa nedarbiem... Jeb darbiem
|
|
| |
|
Tumsa | Datums: Sestdiena, 11.01.2014, 20:59:08 | Ziņojums # 20 |
In the project..
| edy333, Gāzes apkope būs- pēc... hmm.. 2 nedēļām, es ceru.. Tad gatavo nummurus
Par baloniem runājot, domāju cik stulbi būtu uzlikt 215/35 - latvijas ceļi pa jaunu nograbinās manu hadeni pa vasaru??
|
|
| |
edy333 | Datums: Svētdiena, 12.01.2014, 00:54:47 | Ziņojums # 21 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| ar 35 100% sadauzīsi duskus
|
|
| |
Manderiins | Datums: Svētdiena, 12.01.2014, 01:20:13 | Ziņojums # 22 |
Major general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 264
| edy333, es ar 40 salociiju!
Dzer, Brauc, Pievienojies! :D
|
|
| |
Tumsa | Datums: Svētdiena, 12.01.2014, 01:36:41 | Ziņojums # 23 |
In the project..
| edy333, nu lielākus par 45 es nelikšu tok ))
|
|
| |
jonja | Datums: Svētdiena, 12.01.2014, 11:31:56 | Ziņojums # 24 |
Major
| bet ar tiem diskiem profils 40 vislabaak izskatiitos, 45 buuus jav baloni
|
|
| |
FBR | Datums: Svētdiena, 12.01.2014, 12:37:55 | Ziņojums # 25 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 205
| Tumsa, bija teiks ta beidzot atrasts dzīvs VTEC. Man intresanti no cik rmp "kick in" un cik reals tas "kick in" ir? vai daudz straujak sāk augt rmp vai ari atri bet nu nereali. Vnk nevaru saprast sava dzineja stavokli, jo saskatijos youtube ka dazhiem vtec lidzīgs ka man,bet dazhiem labiem,vienš nereali atri paugstina rmp. Ka šeit . Mocos ar savu VAFC2 liku vtec no 5k rmp no 5.2 5.5 bet reali tas rmp celšanas atrums nemainas. Jo projam mengiņu saregulet benzinu un gaisu lai viss notiek atrāk, bet ir sanācis tikai tā, ka mašina skan ka subars un parlej sveces un tukšgaita aiziēt lidz 600rmp. Vēl nekas nesanāk. Un dabut kautkādu kontkretu info par dzīviemV Vtec nevaru. Tātad stāsti par savu
|
|
| |
Tumsa | Datums: Svētdiena, 12.01.2014, 16:46:34 | Ziņojums # 26 |
In the project..
| FBR, Grūti šo sajūtu aprakstīt, vienkārši jūti ka ir cēliens, un tas nav skaņas iespaidā. Man ir, sākot no 4,7k un cēliens ir līdz galam - līdz 8k. Es speciāli braucu skatīties ludes ar vēl vienu prelūdi. No sākuma test ar pārdevēja auto, un pēc tam iekāpjot (themarchello, Agneses ) prelūdē ir iespējams salīdzināt, vai nu ir vai nē.
Par to videoklipu. Iespējams ka viņš filmēts paceltam auto, ceļu neredz, un tas nav rādītājs.
Bijām saktīties arī vienu auto, kurma spidometra un odometra rādījumu faktiski neatbilda ātrumam uz ceļa.
Visvieglākais, saku, uzlikt uz strīpas
Un kā tu tieši regulē, benzīna, gaisa attiecību? Stends, jeb skrūvgriezis?
|
|
| |
FBR | Datums: Svētdiena, 12.01.2014, 18:28:51 | Ziņojums # 27 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 205
| Tumsa, hmmm 4.7k, man griez lidz 7.8k tikai,vairak nedot. Bus japrasas uz dziva VTEC braucienu, gribu zinat cik noguris ir mans. Man ari ir jutams celien,un skaņa,bet gribas saprast kadam celiem ir jabūt, vai gludam vai ari kā saka KICK IN
Bet par benzīnu, nepareizi izteicos, es reguleju gaisu, var ustadīt 12 punktus rmp un pilnu gazi un un pusi spiestu, uzdatit procentuali no kuriem iestadījumiem nolasit. Līdz vtecam LowCams un pec vteca HighCams Un korekcijas visadas.Bez stenda kā daru es testiem braucot uz darbu un atpakļ nekas gan riktīgs nesanaks. Ir vel variant ka uzstadi korekciju kā diagramu piemeram no 2k rmp lidz 4rmp katra rmp punkta + koreciju sanāk ka celien ir atraks, un uz HighCam var liks - korekciju kas ietekme beniznu. Manuals un 70 lapam ar tiem iestādijumiem. Salasiju kā viens džeks ar taimeri samerijis celienu uz 3 uz 4 roba no 2-4k un taisija korekciju un tip ir pieaugums, vel lidz tam nesmu ticis. Pricipa ir jabrauz uz stendu u nav ko mocīties
|
|
| |
jonja | Datums: Pirmdiena, 13.01.2014, 13:19:55 | Ziņojums # 28 |
Major
| ja vtec iet tad vinjsh iet un viss ir gerai un peec buutiibas vtec crossover(kad vtec iesleedzaas) nav jaajuut, jo liidzenaak iesleedzas vtec (stock motoram) jo labaak, izmainjas ir tikai skanjaa
|
|
| |
Delux | Datums: Pirmdiena, 13.01.2014, 14:01:54 | Ziņojums # 29 |
Major general
Ziņojumu skaits: 388
| jonja, Par to "jo līdzenāk, jo labāk" nu gan nav taisnība. VTEC vienkāršiem vārdiem sakot ir vārstu atvēršanās un aizvēršanās laiku izmaiņas. Respektīvi vienā detonācijas ciklā tiek iepludināts vairāk degvielas un pievadīts vairāk gaisa rezultējot spēcīgākā detonācijā, kas savukārt nozīmē lielāka spēka iedarbību uz virzuļiem. Tajā brīdī rodās tie papildus ZS un apgriezieni kāpj straujāk.
Sorry ja nav pareizā terminoloģija, neesmu mehāniķis
Cēliens nav diezko liels, bet tas arī ir pašsaprotami jo tas ir tikai +/- 50 ZS pieaugums. Kā mēs ar Bigalu izspriedām reāli VTEC dzinēji savu pārākumu parāda tikai ar 3šo robu. Tā kā, krāniņu staipīšanai starp krustojumiem pats galvenais ir kādā stāvoklī ir dzinējs un auto kopumā.
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
|
| |
uldiC | Datums: Pirmdiena, 13.01.2014, 14:25:18 | Ziņojums # 30 |
Sergeant
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 22
| Delux, "iepludināts vairāk degvielas un pievadīts vairāk gaisa" - par šo vienmēr aizdomājos, kad leju 98E. Šķiet, ka 98+VTEC varētu normāli svilināt nost motoru. Tumsa, Tu līdz 8k cēlienu ar 95 vai 98 izbaudīji?
|
|
| |