Iecavnieka prelude Nr.2.
|
|
iecavnieks | Datums: Sestdiena, 05.07.2014, 04:00:44 | Ziņojums # 1 |
Lieutenant
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 49
Statuss: Offline
| 25.juunijaa tika iegaadaata veel viena preluude ar parasto 2.0 motoriiti. Nopirku pirmaam kaartaam deel cenas ,jo kad braucu skatiities nebija doma pirkt veelvienu luudi,gribeeju tik paskatiities ,ko var nopirkt pa metaalluuznu cenu.Kad ieraudziiju ,palika zeel atstaat kadam citam. Preluudei ir bijusi sista prieksa labajaa pusee,teceeja radiators un veel puveklis iemeties arkaas.Taa kaa man ieprieks bija iegaadaata donorluude ,tad ar bojaato detalu mainu nav probleemu.Arii kraasas kods vienaads. Kops briiza kaa nopirku ir izdariits: apmainiits labais spaarns,priekseejais bamperis,radiators aizmugureejais bremzu disks(baigi apaudzis un plaans bija)
izgriezti puvekli no arkaam (4 vietaas)un aizaudzeets ar stiklaskiedru un sietu(dariiju to pats pirmo reizi,ar rezultaatu esmu apmierinaats) veel nomainiiju benziina atpakalgaitas trubinu ,kura bija izruuseejusi
Vakar gaaju tehnisko,par briinumu tik 3 nopietni divnieki -izpluudis stars,viena bukse un viens sarnirs jamaina .Lukturi no otras ludes aiznemsos un sarniirs ar buksi jau pasuutiiti.
|
|
| |
Bigal | Datums: Sestdiena, 05.07.2014, 16:35:48 | Ziņojums # 2 |
Colonel general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 935
| Par to stikla šķiedru, nēesi domājis par haltūrām?
Ride or Die
|
|
| |
Tumsa | Datums: Sestdiena, 05.07.2014, 17:12:19 | Ziņojums # 3 |
In the project..
Ziņojumu skaits: 1240
| Par ludi ārprāC, bet veiksmi darbos... Ir pierādījies, ka iespējams katru mironi piecelt...
Bigal.. Tu nopietni? Man 3 mashinas biju uzbuvetas no šķiedras... sākot ar sliekšņu pārbūvi, beidzot ar grīdu, arkām un durvīm Gribi padomu iekš pieredzes???
|
|
| |
Bigal | Datums: Sestdiena, 05.07.2014, 23:56:10 | Ziņojums # 4 |
Colonel general
| Tumsa, 4o? Arī sarūsēja?:D Pievienots (05.07.2014, 22:56:10) --------------------------------------------- iecavnieks, pa cik to lamatu pirki?:D
Ride or Die
|
|
| |
iecavnieks | Datums: Svētdiena, 06.07.2014, 15:34:04 | Ziņojums # 5 |
Lieutenant
| Nopirku pa 280 eur . Par taam arkaam ir taa ,ka jeega naudu ieguldiit metinaat ir tikai jaunas remontarkas ieksaa, bet vecajaas ,20 gadus puvusajaas ielaapus likt ir diezgan nepareizi.Tapat +- 2 gadi un ruusa liks par sevi maniit,jo reti kurs meistars pareizi apstraadaa suves arii no iekspuses arkaa nemot nost apshivkas.
|
|
| |
Gunch | Datums: Svētdiena, 06.07.2014, 17:43:14 | Ziņojums # 6 |
Sergeant
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 26
| Quote iecavnieks ( ) Par taam arkaam ir taa ,ka jeega naudu ieguldiit metinaat ir tikai jaunas remontarkas ieksaa, bet vecajaas ,20 gadus puvusajaas ielaapus likt ir diezgan nepareizi.Tapat +- 2 gadi un ruusa liks par sevi maniit,jo reti kurs meistars pareizi apstraadaa suves arii no iekspuses arkaa nemot nost apshivkas. tapec ka visi kas atbrauc parmetinat arkas ie*** uz to visu tadu kapeiku un grib lai visu sametina pa leto.. un tad pec laika top sadi teksti...
ja interese kadam kvalitativa arku maina PM iedosu kontaktus... (apstrada suvi ari no ieksas. bet bridinu nav leti....
Gunch, palasi foruma noteikumus, pievēršot pastiprinātu uzmanību sadaļas "Uzvedības normas formumā" 2. punktam. Foruma noteikumi šeit: http://preludeklubs.lv/forum/0-0-0-36 Modzho
200sx.lv prelude gen5
|
|
| |
Tumsa | Datums: Svētdiena, 06.07.2014, 18:01:48 | Ziņojums # 7 |
In the project..
Ziņojumu skaits: 1240
| Gunch, :D kopš kura laika klienti "ie***" cenas? ???? muhaha...
Nav klientu kuri saka, došu 50 eiro, parmetini man arkas
Ir nekvalitatīvi meistari, kuri metina pa lēto un poo... !!!! Tieši meistars nosaka cenas, nevis klients.. tå lūk ! Cik zinu un esmu saskaries, normaliem meistariem +/- darbi planoti uz priekšu vismaz 2=3 nedēļas!
|
|
| |
iecavnieks | Datums: Svētdiena, 06.07.2014, 21:38:00 | Ziņojums # 8 |
Lieutenant
| Gunch, kada Tava pieredze ar arkaam? Cik apmeram maksaa (bet bridinu nav leti.... ) arkas ? Cik gadus taadas vareetu tureet bez ruuses paziimeem,saliidzinaajumaa ar manaam "uzhalturetajam" arkaam ,kuras uzvilku pa 15 eur un divus gadus braukaasu laimiigi ?
|
|
| |
devil_666 | Datums: Pirmdiena, 07.07.2014, 08:34:17 | Ziņojums # 9 |
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| heh Prelude piedereja MAchijam tur starp citu bija ielikts loti dzivs 2.0 man ar labu parmetinaanu un apstradasanu arkas pietika uz 3 gadiem.
|
|
| |
Bigal | Datums: Pirmdiena, 07.07.2014, 11:51:15 | Ziņojums # 10 |
Colonel general
| Dārga cena nevienmēr dod kvalitāti.... Man pārmetināja arkas + krāsoja + mazliet iztaisnoja pakaļu (pēc avārijas) izmaksāja tas 900LS!!! Burbuļi izlīda JAU pēc 6 mēn. Pievienots (07.07.2014, 10:51:15) --------------------------------------------- Māra "Vip" preludei, tajā pašā servisā, jau pēc 3-4 mēn! Tur pie kam tika sagatavots un pārkrāsots VISS auto!
Ride or Die
|
|
| |
iecavnieks | Datums: Pirmdiena, 07.07.2014, 16:16:27 | Ziņojums # 11 |
Lieutenant
| devil_666, jap preludi nopirku no Machija,vinjs staastiija,ka dzineeju pirms kadiem gadiem paarceelis,pirms tam vinja kaut kaadam dzekam ar nicname "Pitbulls" piedereeja. (No vecaa prelude kluba). Motors tiesaam loti labs, sameeraa sauss,kluss,straadaa vienmeeriigi,vieniigi ciinos ar "sekretku",briiziem neatblokeejas.
|
|
| |
kristaqs | Datums: Pirmdiena, 07.07.2014, 18:14:55 | Ziņojums # 12 |
Major general
Ziņojumu skaits: 254
| es domaju vienalga cik kvalitativi apsdrada arkas, atrak vai velak rusa paradas, musu ziemas nav paradzetas prieks hondam
honda prelude 2.0l 4gen 92gads honda prelude 2.0l 5gen 98gads honda prelude 2.0l 5gen 98gads(automāts)
|
|
| |
devil_666 | Datums: Trešdiena, 09.07.2014, 08:19:10 | Ziņojums # 13 |
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| LAbu krasotaju un metinataju gruti atrast, es par arkam savulaik samaksaju 250 ls un 3 sezonas tie noturejas . un arkas vajag taisi tikai vasara lai tie normali nozust. nevis ziemas Pievienots (09.07.2014, 07:19:10) --------------------------------------------- ir man loti labs krasotajs ,sodien brauksu pie vina, paprasisu par preludi,vai vins tadas taisa.
|
|
| |