Lāpsta mazuļa Preluda (Pussy-mobil)
|
|
_TakeR_ | Datums: Sestdiena, 27.09.2014, 02:52:14 | Ziņojums # 1 |
Lieutenant colonel
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 140
Statuss: Offline
| Vēl, mans draugs baidas ienakt klubā. Es saku ko jūs esat visi jauki un forši, bet viņš baidas. Uuuuuuuuuun es nolēmu kas es uzrakstišu aiz viņu, ka iet ar viņu Preludu. Kāpēc "Lapsta mazulis"? Nu, es nezinu ka nosaukt tēmu. Ar viņu vardu negrības, un nekādu nickname viņam nav. Es rēti viņu saucu "Lapsta mazulis" (bez logikas), un ta es nosauciju šo temu. Kāpēc "Pussy-mobil'? Vienreiz viņa Prelude iekapa meitene un pateica: "mmm, interesants Pussy-mobil" Pec tam- tas ir Pussy-mobil Līdz tam, atkal atvojnojos par manu latviešu valodu Varāt nelasīt, tikai bildes skatites
Sakums ir tads: Ta ka es ļoti gribēju ludu, es savam draugam par to stastīju. Viņam bija sapnis bmw 835 bet kad viņš ieraudzīja un, vēlāk, es viņam iedēvu brāukt savu Regulu- viņs aizmirsta visus bmw kurus viņš bija braucis. Un otr puse maijā viņš man pazvanīja un pateica: "Visam, braucam pirkt Prelude, es jau sazvanijos ar puisi". Piebracijām- tas bija bījuša Devil mazulīte. Mums viņa ļoti patīka izņēmot vienu... No priekšas gandrīz nekas neatstājas. Un mēs nolema padomāt paris dienas. Par šiem dienam FreakK20A2 sak pardod savu. (http://preludeklubs.lv/forum/38-1531-1). Viņš manu negaidītu- sazvaanijas un noperca šo mašīnu (sorry Big). Mašina ir forša, bet ar savam minusem, protams. Bet jā viņu nebūtu, tad nebūtu interesanti? Pareizi?
Nu kas, nebija TA, uz TA negribedams braukt jo stikls bija saplaisāts un vel kaut-kas, es jau neatceros. Bet mes aizbracam uz TA, domajam: "Lai butu uz menesi, lai butu uz menesi". BEEEEET mes nokļuvējam pie briniškiga čali un mes aizgājām TA pa visam.
Lidz tagād, stikls bija samainīts (jautajuma cena 100Eur).
Un nedaudz citas lietas.
Vispirms- nepatīka stickerbomb. Un.... Skatities pati...
|
|
| |
_TakeR_ | Datums: Sestdiena, 27.09.2014, 02:53:24 | Ziņojums # 2 |
Lieutenant colonel
|
|
|
| |
_TakeR_ | Datums: Sestdiena, 27.09.2014, 02:56:14 | Ziņojums # 3 |
Lieutenant colonel
| Tagād viss ir labi un superīgi iskatas. (Tumsa to redzeji ), nezinu kāpēc men nenofotografējām beigu variantu... Ne jataiet)
Pec tam bija nopirkts viss pie sabufera... Bet Lapsta mazulis nekas nenaofotografeja... pec tam nofotografēšu, ja bus vajag.
|
|
| |
_TakeR_ | Datums: Sestdiena, 27.09.2014, 02:59:38 | Ziņojums # 4 |
Lieutenant colonel
| Beigas- viņš ļoti gribēja sev daudz spuldzes... un mēs izdarijam led lentu. Pa stulbu... + un - pie akkumulatoru un spoga, un viss Es sev izdarīšu pie šķiltavas....
Ziņojumu laboja _TakeR_ - Sestdiena, 27.09.2014, 03:00:43 |
|
| |
|
FBR | Datums: Sestdiena, 27.09.2014, 10:00:48 | Ziņojums # 6 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 205
| Welcome...lampu daudzums man atgadina par laiku kad tas led booms sakas. bet nu veiksmi ar ludi un galvenais nenolast rokas
|
|
| |
_TakeR_ | Datums: Sestdiena, 27.09.2014, 11:45:22 | Ziņojums # 7 |
Lieutenant colonel
| FBR, es viņam ari saku, kas tas hippy-mobil bet nu viņam grības
|
|
| |