Devil_666 Prelude
|
|
Devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 10.06.2010, 10:37:06 | Ziņojums # 1 |
Grupa: Dzēstās
| Sen senos laikos pirms 4 gadiem nodevu tiesības un izdomajuu ka vajag nopirkt sev braucamo manam čomam no ulbrokas bija vecā mazda 626 coupe doch 1989 gada,kuru viņš dabujis pec nesamaksata vinjam parāda:) es viņu pierunāju pardot to man un iegadajos pa 500 ls:))vissmukakai viņai bija diski Pievienots (10.06.2010, 10:37:06) --------------------------------------------- ka arī vel viņai bija laba mūzika iekšā , ta kā pus gadu bija apmierināts kamēr vienreiz braucot no Jurmalas,man kautka dzinējas pacelās temperatūra un no kapota paradijās dūmi :))es godigi nezinaju ko darīt :)) pirma reiz kad kautkas ir noticis.vaina bija radiatorā :)))kuru iegadajos pec nedēlas :)))tālāk bija ziema un šis autiņs mani nereizi anv pievilis,no puss atslegas pagrieziena iedarbinājas,kamer pagalma visi skriena ar krokodiliem lai kautka iedarbinaa :)) pec ilgas vai neilgas ziemas pavasarī man bija TA,es isti toreiz nezinaju kas tur darāms tapēc nolemu aizbraukt zu servisu un paskatīties kas pa ziemu ir noticis ar manu Mazdiņu.serviša čoms teica ka bez 200ls neiziesi tehnisko,jo bija daudz kas jametina,hadene bija briesmīgā stavoklī, un es baidijos ka nesapelnīšu tik daudz lai noremontētu ,tāpēc nolēmu pardot un pārdevu pa 600 ls(nopulēju,iztiriju salonu u.t.t..
|
|
| |
Devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 10.06.2010, 10:46:03 | Ziņojums # 2 |
| kādus 2 mēnešus biju bez autiņa :))viss ok braukāju ar riteni :))))))bet viena diena mana mamma nolema braukt arzemēs , un atstāja man savu Lolotu Arī starp citu Mazdu 626 1995 gada man liekas BULKU :))) bildee vinja ir pirms pardošanas brīža :))) Pievienots (10.06.2010, 10:46:03) --------------------------------------------- Pabraukāju ar viņu līdz ziemai autiņs labs, bet nu nebija piemerots man ( 2.0 doch 115 lopi) :)))) sadauziju vinjaj priekšejo buferi un aprdevu PArex banka bijušajam direktora vietniekam kuram aptikusi masinas krasa pat nebija izbraucis ar viņu teica ka smuka ,iedeva man naudu 1400 ls uzreiz un aizgaja uz veikalu pakal cigareteem.pirma doma bija varbuu aizbraukt :))))))bet uzreiz nolemu ka nav verts ,neesmu no ļaunajiem :)))))
|
|
| |
ferocious | Datums: Ceturtdiena, 10.06.2010, 10:46:22 | Ziņojums # 3 |
| nu un kur tad prelude paradiisies?
|
|
| |
Devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 10.06.2010, 11:12:16 | Ziņojums # 4 |
| Šajā paša dienā iegāju ss.lv un ieraudzīju manu sapņa auto :)))) gribejās jau ko sportisku un tā bija Toyota Celika 1993 gada 2.0 GTI Twincam :)) uzreiz uzvaniju tam čomam un braucu skatīties.bija īsta smukulīte man vis iepatīkas izņemot LJOTI LJOTI skaļu rezonatoru :))pec tam to samainiju pret trubu visaa garumaa :)))braukaju ar vinju ka traks ,nedeljas laikaa dabuju 4 sodus par atru braukšanu ,protams ka maksaju skajdraa uz vietas lai nebudu tie punktiņi:))) re dažas bildes
|
|
| |
Devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 10.06.2010, 11:21:12 | Ziņojums # 5 |
| re velviena bilde no salona ar māsas sīko :))) visi smajda :)) Pievienots (10.06.2010, 11:21:12) --------------------------------------------- pēc ilgas braukšanas ar šo Skaistuliti noticis kas slikts,dzinejs stradaa ta ka itkaa budu 1.6 nevis 2.0 GTI.aizbraucu pie meistara un tas teica ka bejgtas šales un gredzeni nosedušas motoram,ka arī nevi cilindri stradaa.P.S. labi pabraukaju :))))nezinaju ko iesakt ,smajda enbija,garigais arii un 1 nedelju braukaju pa pensionieris :)un nolemu var buu man veiksies un pardošu viņu kadam neznaikam, un taa arī bija.ieliku sludinaju un peec 2 dienas uzzvanija čoms teica ka patik autiņs un teica uzreiz ka PIRKU.bla bla bla esmu pardevis to autiņū mīnusā.... ;(((
|
|
| |
Devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 10.06.2010, 11:26:10 | Ziņojums # 6 |
| BEIDZOOTTTT ieraudziju vienu smuko LŪDĪTI ,džeks brauca arzemees un pardeva to pa 700 ls ar jaunu tehnisko.bet es nepaspeju un to nopirka viens starpnieks.kuru ees pacietīgi gribeju pierunaat pardot man LUDi par to pašu naudu,bet viņš man atteica un nosauca cenu lielaku 900ls.stulbs neee???neko nav izdarijis un uzreiz pa 200 ls vairaak.kr4 pierunaju vinju pa 800 ls,bet viņs pa to laiku uztaisija hadeni un atdeva kimiskaja tiritavaa:))re bus pirmaa bilde !!:PPP
|
|
| |
Devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 10.06.2010, 11:39:39 | Ziņojums # 7 |
| Prelude ļoti ļoti iepatikās,salons vienkaršī super,tadu paneli neredzeju nevienam autiņam.sapratu ka ir sapņu mašina un braukaju lidz šodienai.vienigais bija tas arkas jo ar katru bridi raudzijos un raudaju ka vinja saap :))))))))))))))pec 3 menešiem uztaisija man par sapratigam naudaam!:)mašina ļoti patīk bet krasa mani izseko jau 3 autiņs sarkana krasaa :))))daudz ko esmu uztaisijis pa ziemu bet bija taa verts :)tagad nav tik zema ka bija,hadene parlasīta,nomainiju atsperes paldies EDY333 :)))nevareju dabuut atsperes no 2.3i :))tagad gan vajag piekrasot dažas vietas un ir dazhi plani par mašinu:)))) ---------------------------THE END-------------------------------------
|
|
| |
Devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 10.06.2010, 12:00:51 | Ziņojums # 8 |
| re vel dazas bildes :))protams gribu uztaisiit konfekti bet pagajdam neizdodas pietrukst bišku uz diskiem un kosmetisko remontu Pievienots (10.06.2010, 12:00:51) --------------------------------------------- blje ļoti lielas bildes pec izmeera bisku velak ielikšu!
|
|
| |
haribo_lacic | Datums: Ceturtdiena, 10.06.2010, 12:15:19 | Ziņojums # 9 |
| jauki protams bet bildes labāk uzmest uz kāda server un te iemest tikai bildes adresi [img.... Un lai redzētu bildi jau atvērtu vēlamajā vietā ieraksti $IMAGE1$ un attiecigi image 2 un 3
|
|
| |
Devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 10.06.2010, 12:20:05 | Ziņojums # 10 |
| re vel viena :P
|
|
| |
Devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 10.06.2010, 12:21:09 | Ziņojums # 11 |
| un vel viena :P
|
|
| |
ONKYO | Datums: Ceturtdiena, 10.06.2010, 13:17:40 | Ziņojums # 12 |
| Tā jau izskatās labi, bet nav nevienas bildes no aizmugures kā arī no salona
|
|
| |
Devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 10.06.2010, 13:46:15 | Ziņojums # 13 |
| velaak ielikšu. bet no aizmugures ir
|
|
| |
|
Devil_666 | Datums: Piektdiena, 11.06.2010, 10:48:54 | Ziņojums # 15 |
| man arii nepatiik sarkanaa krasa ,bet nav naudas parkrasot :))) gribetos zilu metaliku! vai melnu matetu:)
|
|
| |