[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 1 no 8
    • 1
    • 2
    • 3
    • 7
    • 8
    • »
    toni "Mendijas stāsts"
    toniDatums: Pirmdiena, 14.03.2011, 00:20:06 | Ziņojums # 1
    Colonel
    Grupa: Checked
    Ziņojumu skaits: 196
    Statuss: Offline
    Khe khemm, mans preludes stāsts aizsākās tālajā 2016 gadā biggrin man bija 16 gadi, es jau tajā laikā biju ļoti aktīvi sācis interesēties pa autiniem, katru dienu pavadīju pa forumiem, googlee seerfojot un sēžot ss.lv. Mēdzu iztēloties kā nu tas būs kad man būs tiesības un prikšu savu pirmo auto, jau tajā laikā biju metis acis uz preludem, atceros ka viņas bija baigākajos kosmiskajos ceņikos, bet zināju ka tādu gribu.... Tā nu pienāca tā diena kad noliku tiesības, bija jāsāk domāt par autiņu, naudinu sapelnīju + vēl svētki un radinieki tā nu man sanāca visi 1400Ls par kuriem bija jānopērk kkas labs stilīgs nu uz ko atskatītos wink tā nu neskatoties uz to ka ieprieks bija pavīdējusi doma par hondām nopirku šo te:
    BMW 318is coupe (Melisa) R17 zemais profils kondiska utt. wink
    nobraukāju kādus 10 vai 11 mēnešus, baigi centos samācīties sānslīdes, kas bija praktiskie neiespējami uz tiem lielajiem diskiem un mazo jaudu, vienīgi bija bisku žēl to autiņu plēst... 2 mēnesī sačakarēju stūres pastiprinātāju griežot saules, visu laiku kāmēr man bija tā mašīna es ar to stūres pastiprinātāju čakarējos (ar tādu neejošu tā arī pārdevu...)
    Tad vienu dienu pavisam netīši pie draugu strādājot izdomāju paņemt pauzīti un ieiet ss'ā kko paskatīties, ne pa tēmu sāku skatīties preludes, un kko vienai piedūros, sludinājumā vēl bija rakstīts uz maiņu pret 318 BMW kupeju, nu tā īsti neparliecinoši par savu skaistuļa maiņu pret kko citu izdomāju uzzvanīt kko vārds pa vārdam un tā arī satikāmies, paskatījos preludi, likās ļoti pievilcīga, smuki rūcinājās gāja labāk par bembi, labi izskatijās + sēdinājums rrrr... ļoti iepatikās, un tā arī nākošajā dienā samainijāmies ar autiņiem un kad nopirku bija šāda mana preludīte ( a.k.a Mendija):
    nu es nenožēloju ka smainījos, bembīts nebija slikts bet nu šis bija neslikts, kā vēlāk uzzināju kikas projekts, kurš bija nokļuvis kādam džekam no Džūkstes, prelude nebūtu izdīvojusi ja nebūtu nokļuvusi manās rokās, jo pēc kadiem 2 mēnešiem mans bembīts galīgi nojāts Jelgavā tirgojās pa 600Ls R.I.P dry
    Jā un preludesklubs arī ir interesants stāsts, tieši pēc nedēļas kad biju ticis pie hondinjas, sākās studijas RTU, kur pirmajā dienā ierodoties universitātē satiku themarcello kurš mani atplestām rokām sagaidīja un stāstija par preludesklubu kurā man noteikti ir jāiesaistās, no sākuma biju ļoti skeptisks pret visiem autoklubiem, bet laika gaitā kontaktējoties ar marchello un apspriežot dažādas preludes lietas nemaz nepamanīju ka esmu jau apritē... *paldies marchello biggrin tad sekoja neliels crash vienam VW toureg'am pakaļiņa kur rezultāts bija sekojošs (nu tā mēdz veikties tikai 1 reiz mūžā, jo es tuaregam paskrēju tākā apakšā un skāde bija maza, salocīta haube):
    jā tad prelūdei sekoja TA kur bija pilnīgs vajprātu murgu murgs... TA saraxtīja 9 divniekus un uzlīmi logā dabūja pēc 4 atkārtotās pārbaudes... sīkumos neidziļināsimies, bet viss tas chakars mani novedi pie edy333 un haribo kur ar dzekiem sarunāju lampas uz TA un white lady izpūtēju (pie edy) :
    kopš tās dienas es jūtos kā preludesklubā kā mājas, ar edy un haribo ir izveidojies superīgs kontakts, paldies džeki!
    khemm tad sekoja P&P uz kuru man godīgi sakot marchello pierun;aja lai atbraucu, un nenozhēloju nevienu skundi ko es tur atrados, tad sekoja P&P2 kas arī nebija slikti, tad notika ziemas radīto seku likvidācija - salauztais aizmugurējais bapmers, kurš šo ziem atkal cieta:
    tad es beidzot saņemos ar naudiņām uzdāvināju ludei melnu kapotu bixenonu un baltos LED'us visas malās:

jā nu kkā tā īsumā... biggrin
    P.S tagad prelude nav kustin;ata k;adu labu laiciņu krāju naudiņu TA sodiem eļļām jauniem xenoniem un krāsošanai gan jau ka pavasarim tuvojoties būs uz pekām.... xoxo

Ziņojumu laboja toni - Pirmdiena, 14.03.2011, 00:36:38

haribo_lacicDatums: Pirmdiena, 14.03.2011, 01:03:16 | Ziņojums # 2
    Colonel
    Ziņojumu skaits: 156
    yes,beidzot saņēmies cool

kkaa jau no laika gala man ir simpaatija pret Tavu ludi,nez man taa kraasa patiik vai kas tur,bet patiik.. (arii diski man patiik,ja godiigitapeec ,atskiriibas peec,Tev vini jaarestauree un lepni jaagaaž) tongue
    p.s. pats Tu arii esi forš wink

Wheel gap is like a vagina… The more fingers you can fit in there, the worse it is

reinsDatums: Pirmdiena, 14.03.2011, 02:27:22 | Ziņojums # 3
    Colonel
    Ziņojumu skaits: 164
    smuka Mendija cool
    PS.
    Lai tik ripo uz priekšu bez ķibelēm, tad jau viss gerai būs! happy

Bija HP4 nu jau Audi b5

Remonte Auto

toniDatums: Pirmdiena, 14.03.2011, 18:28:09 | Ziņojums # 4
    Colonel
    reins, paldies wink

Šodien visas dienas garumā, krām;ejos ar Mendiju, pēc vakardienas ieslīgšanas nostaļģijā raxtot stāstu, izdomāju šodien izmantot savu brīvdienu lai ap viņu pakrāmētos. Atstāju tā smuki uz ķieģēlīšiem un aiziet sāku tīrīt un kustināt ierūsējušās bremzes, knapi ar dauzīšanu iekustināju, apkaroju ruslanu kas bija iedzīvojies uz bremžu diskiem un tad sāku slīpet savus stock lietos diskus, tā teikt sagatave ir veikta, melnā krāsa iegādāta, rīt nobortēšu nost un mēģināšu ja sanāks laiks kko uzpūst.... smile

haribo_lacicDatums: Pirmdiena, 14.03.2011, 18:33:33 | Ziņojums # 5
    Colonel
    nu Tu skaties,un neaizmirsti atraadiities tongue
    uzgrieznus ,pie reizes uzpucee smile

Wheel gap is like a vagina… The more fingers you can fit in there, the worse it is

haribo_lacicDatums: Pirmdiena, 14.03.2011, 18:38:08 | Ziņojums # 6
    Colonel
    piemeeram,kkas man saja dikti patiik biggrin

BALTI!

Pievienotie faili: 3742395.jpg (52.6 Kb)

Ziņojumu laboja haribo_lacic - Pirmdiena, 14.03.2011, 18:38:49

reinsDatums: Pirmdiena, 14.03.2011, 19:01:36 | Ziņojums # 7
    Colonel
    Ziņojumu skaits: 164
    haribo_lacic, GET LOW, tu rum rum dum! biggrin

Bija HP4 nu jau Audi b5

Remonte Auto

haribo_lacicDatums: Pirmdiena, 14.03.2011, 19:04:41 | Ziņojums # 8
    Colonel
    Quote (reins)
    haribo_lacic, GET LOW, tu rum rum dum!

es par to pasu biggrin
    vins doma so te
    toni es varbuut neiztureesu un pats nometisos vasaraa uz stock diskiem biggrin

Ziņojumu laboja haribo_lacic - Pirmdiena, 14.03.2011, 19:10:24

toniDatums: Pirmdiena, 14.03.2011, 19:37:48 | Ziņojums # 9
    Colonel
    jaa low low ir dikti sexiigi, pat ienalga uz kaadiem diskiem, bet es jau redzu kaa visu vasaru mashiinu neturu seetaa bet pie vaartiem, jo es jau tagad braucit seetaa katrureiziaizskaru izpuuteeju biggrin

edy333Datums: Pirmdiena, 14.03.2011, 20:22:34 | Ziņojums # 10
    Lieutenant general
    Grupa: KLUBA BIEDRS
    Ziņojumu skaits: 712
    tomaaaas... nu tad beidzooooot.... smile smuks stāstiņš... p.s. biju palaidis garām to ka tev bmw bijis... laikam lielākā daļa preludistu sāk ar bmw biggrin

arturs001Datums: Pirmdiena, 14.03.2011, 22:32:52 | Ziņojums # 11
    Private
    Quote (edy333)
    tomaaaas... nu tad beidzooooot.... smuks stāstiņš... p.s. biju palaidis garām to ka tev bmw bijis... laikam lielākā daļa preludistu sāk ar bmw

Vai nu ari beidz ar BMW wink

toniDatums: Otrdiena, 15.03.2011, 17:25:49 | Ziņojums # 12
    Colonel
    Šodien tika piedzīvota transformācija, stock diski pārtapa par Black Matt.....

Manā rajonā šādai mašīnai tiek dotas vēl divas dienas līdz no viņas paliek tikai kuzavs uz ķiegelīšiem:

sagatavīte:

Black Matt:

Kādu dienu vēl sekos smuka sarkana maliņa..... cool happy

Ziņojumu laboja toni - Otrdiena, 15.03.2011, 17:53:09

MIMODatums: Otrdiena, 15.03.2011, 17:40:54 | Ziņojums # 13
    Sergeant
    Ziņojumu skaits: 20
    Labais!!!! Man vakar ari tāda doma ienāca prātā savus oriģinālos nokrāsot melnu ar sarkanu maliņu, bet Tu esi pasteidzies smile (sapratu ka var droši krāsot melnus smile ) Gaidu bildes kā izskatīsies uz mašīnas!

toniDatums: Otrdiena, 15.03.2011, 17:51:03 | Ziņojums # 14
    Colonel
    godiigi sakot nebiju domaajis ka izskatiisie tik labi, galvenais ir veikt labu sagatavi - izsliipeet visus nelīdzenumus kas pir p*saks 2000 biggrin uz mašīnas ceru ka drīz būs, jādabū kādas normālas mizas, jo iepriekšējās vasarenes ir lissyear...
    P.S cik ir zemākais profils ko var dabūt R15?

edy333Datums: Otrdiena, 15.03.2011, 18:16:56 | Ziņojums # 15
    Lieutenant general
    Grupa: KLUBA BIEDRS
    Ziņojumu skaits: 712
    ja liksi 40'' tad rāposi biggrin bet vecīt sveicu ar labi padarītu darbiņu.. toč forši wink un cik bija kopējās izmaksas?

• Lappuse 1 no 8
    • 1
    • 2
    • 3
    • 7
    • 8
    • »
    Meklēšana: