toni "Mendijas stāsts"
|
|
edy333 | Datums: Ceturtdiena, 24.03.2011, 19:59:39 | Ziņojums # 46 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
Statuss: Offline
| Jaaaa, jaaanis ar savaam gudriibaaam, bet saliidzinaajums labs:D
|
|
| |
toni | Datums: Piektdiena, 25.03.2011, 15:00:12 | Ziņojums # 47 |
Colonel
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 196
| jaaa tavs saliidzinaajums bija labs un tiesi taads kaadu es to iedomaajos!!! perfekto
|
|
| |
ONKYO | Datums: Piektdiena, 25.03.2011, 16:20:34 | Ziņojums # 48 |
Lieutenant
Ziņojumu skaits: 53
| Četras lapas ar kakām, bet nav pat nevienas bildes no salona. P.S. par tām lampām TU gan man riktīgi sa*****, bet pašam JDM'i ielikti
NONSENSS
|
|
| |
devil_666 | Datums: Piektdiena, 25.03.2011, 17:07:57 | Ziņojums # 49 |
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| ONKYO, PM
|
|
| |
edy333 | Datums: Piektdiena, 25.03.2011, 20:25:56 | Ziņojums # 50 |
Lieutenant general
| Quote (ONKYO) Forums » Par PreludeKlubs.lv » Kluba biedru AUTO stāsti. » toni "Mendijas stāsts" (mana prelude) Onkio, viņam ir eiropas lukturi jau kādu laiku
|
|
| |
toni | Datums: Sestdiena, 26.03.2011, 14:47:53 | Ziņojums # 51 |
Colonel
| Quote (ONKYO) Četras lapas ar kakām, bet nav pat nevienas bildes no salona. P.S. par tām lampām TU gan man riktīgi sa*****, bet pašam JDM'i ielikti biggrin es nesapratu tavas negācijas uz ko viņas ir vērstas? kāds tam ir iemesls? un kas par JDM? izsakies lūdzu precīzāk! P.S kam kakas kam ne, un salonā nav ko redzēt visiem +/- vienāds, ja man būtu ādinieks kkāds tad varētu rādīt, parasts velūrnieks!!!!
|
|
| |
edy333 | Datums: Sestdiena, 26.03.2011, 19:47:58 | Ziņojums # 52 |
Lieutenant general
| es domāju , ka bij tēmēts uz to, ka tev ir retais kanādas tirgum paredzētais vidušķoņšōļš :)''
|
|
| |
ONKYO | Datums: Ceturtdiena, 31.03.2011, 11:10:34 | Ziņojums # 53 |
Lieutenant
| Quote (toni) es nesapratu tavas negācijas uz ko viņas ir vērstas? kāds tam ir iemesls? un kas par JDM? izsakies lūdzu precīzāk! wink P.S kam kakas kam ne, un salonā nav ko redzēt visiem +/- vienāds, ja man būtu ādinieks kkāds tad varētu rādīt, parasts velūrnieks!!!! Nu, nedz jau salona apdares materiāls ir svarīgs, bet, gan tas kāds tiipa salons tev ir, kādā stāvoklī, kāds audums, kādi sīkumi salikti, utt. Runājot par lampām, kad biji manos laukos un griezi arkas, tad brinījies kā "vai tad JDM lampas var ielikt maz Eiropas Preludē, vai maz stars būs pareizs un kaut ko vel nomurmināji pa zemo cenu, ja reiz viņas neder autiņam..." bet te, pašam bijuši JDM
NONSENSS
|
|
| |
toni | Datums: Ceturtdiena, 31.03.2011, 13:09:25 | Ziņojums # 54 |
Colonel
| nuu varbuut par salonu ir taisniiba, neesmu salonam pieveersis tik lielu uzmaniibu, ok pakazhu shto i kak bet par JDM runaajot, man sskkiet ka mees laikam vnk neesam sapratushies jo tikliidz uzzinaaju kas ir ar jdm lampaam, kopsh taas dienas splaudos un laadeejos, jo nesaprotu kaa var gribeet lsmpas ar kuraam ir tik fucking lielas probleemas uz TA... Vrb par zemo cenu teicu taapeec ka peedeejaa laikaa visi saakushi mekleet tieshi jdm nu labi lai ir kaa ir... Viss ok
|
|
| |
Asgard | Datums: Ceturtdiena, 31.03.2011, 14:17:11 | Ziņojums # 55 |
Private
Ziņojumu skaits: 19
| JDM lampas iespārda pakaļu visām EDM un Depo lažām. Izskata ziņā labākais, kas var būt uz konkrētās mašīnas. Es aptuveni mēnesi meklēju JDM lampas par sakarīgām naudām. Latvijā nav, leiši, lopi, angliski lasīt laikam nemāk, vai arī tik bagāti, ka nauda nav vajadzīga. Ebayā ir, bet britos tā mēneša laikā nebija pilns komplekts pārdošanā, savukārt no štatiem sūtot sanāktu nenormāli sālīti maksāt. Lētākais ko varēja dabūt - 150ls. Nospļāvos un paņēmu Depo lažas.
Ziņojumu laboja Asgard - Ceturtdiena, 31.03.2011, 14:18:04 |
|
| |
toni | Datums: Ceturtdiena, 31.03.2011, 15:56:47 | Ziņojums # 56 |
Colonel
| Asgard, man tagad ir original ar melno reflektoru nezinu kaa precizaak patiik kr4 melnas tieshi taadas pashas kaa JDM un original gabariit lukturi izskataas 1pret1 kaa JDM, vieniigaa atskkiriiba ka lampai ar gabariitu nav vienotas plastmas, bet atsskkiriibas izskataa 0 un nav probleemas ar TA taapeec neredzu jeegu no JDM...
|
|
| |
ONKYO | Datums: Ceturtdiena, 31.03.2011, 16:43:42 | Ziņojums # 57 |
Lieutenant
| Acīmredzot viens otru neesam sapratuši Nu man personīgi JDM'i ļoti patīk, esmu vairāk kā apmierināts, kaut iepriekš bija Eiropas lukturi. ...bet nu katram savs, kleita, meita un vecmāte
NONSENSS
|
|
| |
reins | Datums: Ceturtdiena, 31.03.2011, 16:44:01 | Ziņojums # 58 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 164
| toni, +1, EDM un JDM lukturi ļoti maz atšķiras no tāluma, no tuvuma niecīgi...neredzu jēgu ka tpc uzreiz JDM Asgardam ir super truper lukturi!
Bija HP4 nu jau Audi b5
Remonte Auto
|
|
| |
Asgard | Datums: Ceturtdiena, 31.03.2011, 17:16:13 | Ziņojums # 59 |
Private
Ziņojumu skaits: 19
| Nu citiem arī šķirba starp zobiem neliekas nekas traks EDIT: Hm, spiežot refresh browserī automātiski tiek noeditots posts, pievienojot vēlreiz sākotnējo tekstu aiz kola.
Ziņojumu laboja Asgard - Ceturtdiena, 31.03.2011, 17:18:45 |
|
| |
devil_666 | Datums: Otrdiena, 24.05.2011, 13:03:04 | Ziņojums # 60 |
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| Paņēmiet EDM reflektorus un ielieciet to JDM un nebūs problēmas ar skati JDM lampas man ļoti patīk
|
|
| |