lai nav tukša diršana par špaktelēšanu, ir process Migalam! lūktum!
aizvakardienas sākums
Nu lieta kas man ļoti nepatīk, izārdot atrasts iepriekšēja saimnieku atstātās pēdās...respektīvi uzsistu aimuguri, kas tgd sākusi rūsēt...laicīgi jācīnās ar šo, lai nesanāk pavisam bēdīgi...
iekšpuse arī...iznīcināsim rūsu un visu apstrādāsim
Tā kā jau paspēju jau vakar pastrādāt ar auto, bamberi pirms īsti nav, bet jau apstrādāti ...
šo mēs taisīsim, pēc jaunās metodes, nekniedēšu, kas jau bija darīts iepriekš no iepriekšēja saimnieka remonta
aizmugurējais...apstrādāts...
bojājums, arī iepriekšējais saimnieks, bet Kā bija sataisīts smieklīgi, vienkārši ar špakteli...šausmas, nebrīnos kpc man ziemā atduroties sniegā viss saplīsa! Un krāsojums šausmīgs...
bet viss apstājās nedaudz, jo iztrūkst vienas savstāvdaļas, kas atrodas Rīgā...tad nu drīzumā braucu uz Rīgu, arī arkas paņemšu laikam, un kārtīgi paņemšu pie dziesmas arkas! kas izskatās šādi
ko vēl izdarīju, aiz gara laika paņēmu un nopulēju lukturus, kas bija zaudējuši krāsas spilgtumu...un ar mazām švīkām bija...
priekšējie pagriezienieni
pa labi pulēts pa kreisi nē
aizmugurējie lukturi
pa kreisi pulēts pa labi nē
vakardienas reports!
Taisīti buferi abi...
es teicu ka nekniedēšu, bet priekša tomēr vajadzēja kniedēt, vairāku apsvēruma dēļ, un dubults neplīst! :good: respektīvi tamdēļ, ka bija pārāk liela šķirba, ko gribēdams nevarētu saliet ar šķidro plastmasu!
mana clean modifikācija buferim, zinu ka ar stikleni, bet neesmu tik bagāts lai salietu visu ar plastmasu! ja neredzat atšķirību, tad nav vairs numura lielais caurums!
aizmugurējais buferis, arī taisīts pa dubūltam...iekšpuse ar tērauda sietu piekausēta klāt...un ārpuse ar pieliets ar šķidro plastmasu..
un priekšējais arī protams pieliets...
šodien DONE, pabeigti abi bamberi! 6h šodienas darbs... :bored: tik daudz, tpc ka taisīts perfekti, katrs kasjaks apstrādāts līdz ideālam gludumam!
bet tā šodien tika veikti špaktelēšanas darbi, ar spec mīksto špakteli! nosaukumu jau aizmirsu!
bildes
plastmass apstrādāts lai varētu špaktelēt, pie reizes arī spoileri!
pabeigti špaktelēt un pucēts, līdzināt, drāzt un vēl :bored:
tagad lai līdz rītdienai kārtīgi nožūst, tad jau gruntēšu, un drīzumā krāsošu!