[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 1 no 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • »
    Panteras cienīgs pirkums – Honda Prelude
    PanteraDatums: Trešdiena, 06.04.2011, 22:32:42 | Ziņojums # 1
    Sergeant
    Grupa: Checked
    Ziņojumu skaits: 29
    Statuss: Offline
    Nju tad tā daiļie puiši un meitenes smile

Īsumā …. - pirmaa mana oficjaalaa massiina bija Audi90 2.3E – visurgājējs biggrin
    - auto kuram staavlaukumos nebija apmallu un vienmeeer tika izveeleets iisaaakais cellsss, neatkariiigi no taa staavokllla, tajaa laikaa Aizkraukleee zaalaaaji bija reta paraadiiba biggrin - loti izturiigs auto, bet gribeejaaas kko jaunaaaaku un skaistaaaku .....

Ziņojumu laboja Pantera - Trešdiena, 06.04.2011, 22:33:14

meriksDatums: Trešdiena, 06.04.2011, 22:36:30 | Ziņojums # 2
    Private
    Grupa: Users
    kkads mercedes jau ar nav bijis?

PanteraDatums: Trešdiena, 06.04.2011, 22:41:02 | Ziņojums # 3
    Sergeant
    …. taaa nu sanaaaaca ka veiksmiigi paardevu vinju un tiku pie Audi A4 2.6 benziins, par jaudas truukumu nesuudzeejos – un uz ssoseja mums patika, arii komforts – mmmm, vietas netruuuka, bet auto man bija par lielu – sapnnoju par ko sportisku, uz ziemu saaaaka nikkoties elektronika, un vel jau daudzaaaas Audi slimiibas paraaadiijaaaas…. Punktu pielika apsilde, kas uz lielajiem miinusiem pazuda un taaa nu es iemaacijos braukt neredzot caur stikliem, jo vinjiem bija paradums salt ciet no iekssspuses….. biggrin taa nu es paardevu ariii vinju……

Un tad saaakaas sportiska autinja mekleejumi … (iisteniibaa mekleeeju mitsubishi eclipse) - bet tiessi 98.g. labaa staavoklii nebija.... un kkaaaa ssito preluudeenu jau labu laiku biju ieveeerojusi, bet nu diezgan ilgi vinja meetaaajaaas internetaaa, jo nebija TA, un man pirmaa doma bija ka to arii nevar iziet …..un tapee ar par taadu ciparu paardod…. bet kkaaaa tiesssi tajaa dienaa kad taisijos pirkt auto – jo nu 3 dienas bez masiinas man jau bija izmisuma pilnas biggrin … man aciiis iekrita jaunaaa TA, un jau vakaraa barucu uz Ceesiim vinju apskatiiit - celllsss bija trakoti briemiigs…. sad likaaaas ka kaaads mullkko, jo nu ar opeli braucot uz taa cellla ziemaa iebukjseejaam 2x, un bija gruuti ticeet ka ar to auto var taaadus mezzu cellus izciiniit…. Bet nu jau mana, mazaa preluude pie taadiem celliem bija pieradusi, jo iepriekseeejais iipassnieks nesleeepa ka preluudi diezgan biezzi dzenaaja pa briesmiigiem mezza cellliem...... un kas to buutu domaaaajis, ka peeec vairaaaku stundu maldiissanaaas pa mezzzu atradu sarkano briinumu, iedziitu kupenaaa taa ka pat kapatu nevareeja atveeert... kaa ieraudziiju taa sapratu ka taa ir mana masiiina, neprasiiju ne lai iedarbina, arii ne zem haubes skatiijos tik salonaa iemetu aci un sarunaaju pirkt uz naakamo dienu .... (nezinu kaadeell taaa bet vel no bijusaa iipassnieka sannemu tekstu - ka juut, kad atdos auto pareizajaaas rokaaaas, kaut ariii bij redzams ka auto vinjam llloti miillssss)! Veljoprojaaaam ssad tad sannemu kaadu padomu no vinja - saados taados jautaajumos, taaapat vinjam rezervesdallaaas viena preluude vel staaaaav un bamperis aizmugurei – kas cerams driiiz rotaaas luuudi .... wink
    …..sanneemu komplektaaa visaaaadas lietinjas, un arii sertifikaaatus no vaacijas ... takaaaa briinumaini pieticiiga cena vinjai bija uzlikta – manupraat...
    Un tagad jau esmu saslimusi ar vinju, neko citu vairs nevajag kaaaa nedeellas nogali pavadiit garaazzaa ar preluudi!!! smile

dry Auto stāvoklis bija un turpina buut teicams (cik jau nu tas ir blondiines speeekos), gan tehniskā, gan vizuālā ziņā…. Nebija nekādu vilšanos – ar preludi esmu ļoti apmierināta, vienīgi, ņemot vērā iepriekšējās mašīnas, bija jāpierod pie saudzīgas braukšanas, jo nu ceļi Latvijā naw tie labākie… un luude naw taa augtaaakaaa….. bamperis ir lloti fifiiigs uz gullossajiem policistiem un bedreem :D…. priex - Iepriekšējais saimnieks bija labi vinju apruupeejis, vieniiigi – bik trauceeee taaa biezzi izmantotaa logu liime biggrin
    Protams, tika atziits, ka masiiina ir labi kopta, bet liidz ar to naw zzeelota, bet braukta taa kaartiiigi…. 3 gadu laikaaa, kad vinjss bija sagaidijis luuudi no vaacijas, vinja naw luuzusi un ariii naw veikti nekaadi uzlabojumi vai remonti – divos vaardos (naw dzineejam vispaar likts pirksts klaaat)…..
    Cik nojausssu tad zobsiksna buus primaarais, kas prasaaaas mainnnu….. bet jaaaaa izturiiga vinja ir … tur ssaubu naw!

Ziņojumu laboja Pantera - Trešdiena, 06.04.2011, 22:45:09

meriksDatums: Trešdiena, 06.04.2011, 22:41:10 | Ziņojums # 4
    Private
    Quote (Pantera)
    un uz ssoseja mums patika

prieks ka meitene auto uztver, par ko vairaak nekaa tikai transporta lidzekli.. smile

PanteraDatums: Trešdiena, 06.04.2011, 22:42:24 | Ziņojums # 5
    Sergeant
    Šobriiid top peec ziemas apskaadeetais bamperis biggrin un ariiii spoileris tiek paarkraaasots, lukturi aizmuguree toneeeti (passas darbs), apgaismojums savests kaartiibaaaa - (kaajaaaaam un arii diodes).... piesssspakteleeeeti dazzzi ruusas punkti...... taaaapat ciinos ar muuuziku, tumbaaaam, kas traucee atspereeeeem – subiitis subiitis ..... biggrin ....bagaazznieka apdari .... un vel ssaadiem taadiem siikumiem .... wink mmmmm ....salons, gaida sawu rindu uz paarssuussanu.... viss leenaa garaaaa.....
    Rekur arī kāda bildīte no šīs sezoniņas smile

Prieks, ka kāds šo visu arī lasa smile cool

meriksDatums: Trešdiena, 06.04.2011, 22:45:48 | Ziņojums # 6
    Private
    nu lasīs jau domāju ka citi arī, jo tāda ir doma šim topikam.. wink

edy333Datums: Trešdiena, 06.04.2011, 22:50:10 | Ziņojums # 7
    Lieutenant general
    Grupa: KLUBA BIEDRS
    Ziņojumu skaits: 712
    es arī izslasīju, man patika bildes visvairāk biggrin
    P.S. taas kakju bildes mans roku darbs biggrin

edy333Datums: Trešdiena, 06.04.2011, 23:03:36 | Ziņojums # 8
    Lieutenant general
    Quote (meriks)
    prieks ka meitene auto uztver, par ko vairaak nekaa tikai transporta lidzekli.. smile

OOjaaaaaaa smile gunsmilie hands

toniDatums: Trešdiena, 06.04.2011, 23:03:44 | Ziņojums # 9
    Colonel
    Ziņojumu skaits: 196
    Godīgi sakot ļoti interesants un tāds spēcīgs stāstiņš tev... smile var redzēt ka esi iemīlējusies preludē... bēēt nu bildes jau nu baigi gribās.... edija kaķi ir forši, bet lude noteikti foršāka... wink

PanteraDatums: Trešdiena, 06.04.2011, 23:10:49 | Ziņojums # 10
    Sergeant
    Quote (toni)
    edija kaķi ir forši, bet lude noteikti foršāka...

laba piebilde - un lai cik tew pateiciiga par paliidzeessanu buutu.... liec tak manu kkkirsiiti ieksaaaaaa ... tongue wink

Quote (meriks)
    prieks ka meitene auto uztver, par ko vairaak nekaa tikai transporta lidzekli..

mmmmrrrrrrr.... prieks ka noveeerteeejat manu piekerssanos auto .... kaa jau saciits - par auto nekaa uzticamaaaaka naw, gluzzzi kaaaa ggimene ... smile

toniDatums: Trešdiena, 06.04.2011, 23:22:16 | Ziņojums # 11
    Colonel
    Ziņojumu skaits: 196
    uhtīī kas par saloniņu, šitādu vēl nevienai ludei nebiju redzējis... :P un sēdekļi arī kkādi ne-original... smile gribētos baigi apskatīt dzīvē... :P

edy333Datums: Trešdiena, 06.04.2011, 23:28:20 | Ziņojums # 12
    Lieutenant general
    saaaloons ir mmmmmm smile ka es saku wink

PanteraDatums: Trešdiena, 06.04.2011, 23:31:56 | Ziņojums # 13
    Sergeant
    Quote (toni)
    uhtīī kas par saloniņu, šitādu vēl nevienai ludei nebiju redzējis... :P un sēdekļi arī kkādi ne-original... smile gribētos baigi apskatīt dzīvē... :P

buuus buuus iespeeeja tew apskatiiit kaaadaa pasaacienaaaa..... tik ceru liidz tam, ka buuussssu jau paaarsssuvusi .... smile wink

edy333Datums: Ceturtdiena, 07.04.2011, 00:15:28 | Ziņojums # 14
    Lieutenant general
    eee, bet man ir bijusi tā laime šajā autiņā pavizināties pirmajam :P wink

PanteraDatums: Ceturtdiena, 07.04.2011, 00:29:47 | Ziņojums # 15
    Sergeant
    Quote (edy333)