|
Neoficeālās sapulces 2009
|
|
| themarchello | Datums: Sestdiena, 28.03.2009, 22:24:07 | Ziņojums # 1 |
|
Grupa: Dzēstās
| 1. aprīlī. pl. 20:00 par godu "Latvijas Honda Prelude Kluba" 1 gada dzimšanas dienai, satiksimies restorānā DeJavu. Adrese: Brīvības - 151, (ieeja no Cēsu ielas) p.s. šī tad arībūs mūsu jaunā satikšanās vieta 1x vai 2x mēnesī. Pagaidām atlaides gan nav, taču sarunas ir procesā. p.s.s. priekšnosacījumi labai sadarbībai ar šo restorānu ir: 1) Pieklājīgs apģērbs un apavi. 2) Klusa un atbilstīga izturēšnaās restorānā. 3) Labas manieres un izturēšanās pret viesmīlēm. Ceru, ka Jums patiks jaunā tikšanās vieta...
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Sestdiena, 28.03.2009, 22:26:21 | Ziņojums # 2 |
|
| Tātad, piedalīties var gan biedrības biedri, biedru otras pusītes, draugi un interesenti. Kuri būs? Dod ziņu,, vai nu man privāti --> 29638884 (Māris), vai arī šhepat rakstot atbildi!
|
| |
|
|
|
|
| Hariiic | Datums: Sestdiena, 28.03.2009, 23:06:20 | Ziņojums # 4 |
|
| es netieku jo ir jaiet uz alu cilveku!!! :(
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Sestdiena, 28.03.2009, 23:30:13 | Ziņojums # 5 |
|
| a ja cita diena?
|
| |
|
|
| daanis | Datums: Svētdiena, 29.03.2009, 14:12:01 | Ziņojums # 6 |
|
| es nebuusu
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Svētdiena, 29.03.2009, 14:26:04 | Ziņojums # 7 |
|
| nomainiisim datumu.
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Svētdiena, 29.03.2009, 16:32:16 | Ziņojums # 8 |
|
| es nebuušu, jo jāmaksā īre par dienvidu patiltes zemi uz kuras atrodas mana kaste , kurā es dzīvoju
|
| |
|
|
| Zhorik | Datums: Svētdiena, 29.03.2009, 16:55:51 | Ziņojums # 9 |
|
| Quote (themarchello) p.s.s. priekšnosacījumi labai sadarbībai ar šo restorānu ir: 1) Pieklājīgs apģērbs un apavi. 2) Klusa un atbilstīga izturēšnaās restorānā. 3) Labas manieres un izturēšanās pret viesmīlēm. Ceru, ka Jums patiks jaunā tikšanās vieta... čalīt, tev šie priekšnosacījumi neliekas smieklīgi??? Kas tavā izpratnē ir pieklājīgs apģērbs??? kas man tgd uz to iestādi smokingā būs jānāk ??? vai speciāli jāpieskaņo savs apģērbs kkādai pasēdēšanai.... It kā jau visi esam normāli cilvēki - bet tas termins pieklājīgs apģērbs un apavi mani vnk beidz nost!!!! Es katru dienu uz darbu eju uzvalkā - tas tavā izpratnē ir piekājīgs apģērbs???? Un vēl, kāda jēga izvēlēties sapulcēm tādu vietu, kur bail skaļāk pasmieties??? Jo izlasot tavus priekšnosacījumus rodas priekšstats, ka esi kkāds dižciltīgais, kurš tgd mūs pārējos zemniekus mācīs pieklājīgi ģērbties, uzvesties, un runāt čukstus.....
Ziņojumu laboja Zhorik - Svētdiena, 29.03.2009, 16:56:43 |
| |
|
|
| themarchello | Datums: Svētdiena, 29.03.2009, 17:57:44 | Ziņojums # 10 |
|
| Quote (Zhorik) čalīt, tev šie priekšnosacījumi neliekas smieklīgi??? Kas tavā izpratnē ir pieklājīgs apģērbs??? kas man tgd uz to iestādi smokingā būs jānāk ??? vai speciāli jāpieskaņo savs apģērbs kkādai pasēdēšanai.... It kā jau visi esam normāli cilvēki - bet tas termins pieklājīgs apģērbs un apavi mani vnk beidz nost!!!! Es katru dienu uz darbu eju uzvalkā - tas tavā izpratnē ir piekājīgs apģērbs???? Un vēl, kāda jēga izvēlēties sapulcēm tādu vietu, kur bail skaļāk pasmieties??? Jo izlasot tavus priekšnosacījumus rodas priekšstats, ka esi kkāds dižciltīgais, kurš tgd mūs pārējos zemniekus mācīs pieklājīgi ģērbties, uzvesties, un runāt čukstus..... Sarunās ar Restorāna DeJavu menedžeri, kurš pēc tautības nav latvietis, stāstīja savu pieredzi ar kādu kompāniju, kura ar dubļainiem zābakiem un treniņbiksēs bija atnākuši pasēdēt, piedzērās, bļaustijās utt.. vnk slikta pieredze. Man tik speciāli piekodināts, lai uzvedamies pieklājīgi un ģērbjamies adekvāti. Domāju ka šeit nekas , ČALĪT, nav smieklīgs... p.s. un tie nav mani priekšnosacījumi! Vēl kādi stulbi komentāri?
|
| |
|
|
| Zhorik | Datums: Svētdiena, 29.03.2009, 19:17:53 | Ziņojums # 11 |
|
| arī treniņbikses un zābaki var būt pieklājīgs apģērbs Varbūt, čalīt, vajadzēja padomāt par kādu "prastāku" iestādi, lai nebūtu jābaidās, ka no galvas matiņš nokritīs..... p.s. tu katru komentāru uzskati par stulbu???
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Svētdiena, 29.03.2009, 19:27:31 | Ziņojums # 12 |
|
| ne katru, bet no Tevis dzirdēti tikai 3 (vispār) neko gurdu pateicis veel neesi. Ja dažas pieklājības prasības Tev nav izpildāmas, tad manis pēc ēd Belašus kaut uz Autoostas 6. platformas.
|
| |
|
|
| Zhorik | Datums: Svētdiena, 29.03.2009, 21:19:07 | Ziņojums # 13 |
|
| Quote (themarchello) ne katru, bet no Tevis dzirdēti tikai 3 (vispār) neko gurdu pateicis veel neesi. Ja dažas pieklājības prasības Tev nav izpildāmas, tad manis pēc ēd Belašus kaut uz Autoostas 6. platformas. gudriņieciņ, cik tev gadu, ka tā sprēgā???? Tās tavas prasībās ir nevis neizpildāmas, bet gan ikdienā pašsaprotamas..., tomēr lieki ir atgādināt par tādām lietām. Ja tev par šim lietām jāatgānina savas mājaslapas apmeklētājiem, tad par tālāko spried pats... neprasi to, ko pats nespēj izpildīt - kaut vai paņem par piemēru šo sarunu!!!! Visa mana vēlmē ierasties ir zudusi, interesanta ir tava attieksme pret komentāriem - labākā aizsardzība ir uzbrukums p.s. ar belašiem vari pacienāt sevi un savus biedrus kādā no "pieklājības skoliņas" sapulcēm, ja vien vari to atļauties!!!
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Svētdiena, 29.03.2009, 21:35:37 | Ziņojums # 14 |
|
| Quote (Zhorik) Visa mana vēlmē ierasties ir zudusi, interesanta ir tava attieksme pret komentāriem - labākā aizsardzība ir uzbrukums smile Ja tiešām būtu vēlme iestāties, tad to jau sen buutu izdarījis... Mana atteiksme pret cilvēkiem ir tāda kāda tā ir, neko sliktu nesaku, kamēr nesākas kkādas galīgās stulbības, kuras, godīgi pateikšu, ka es neciešu. Quote (Zhorik) Tās tavas prasībās ir nevis neizpildāmas, bet gan ikdienā pašsaprotamas Precīzs piemērs arii ar mūsu kluba biju šajiem biedriem espreso bārā AlCapuccino. Izturējās bravurīgi pret viesmīlēm un tieši tādēļ uz turieni vairs neejam. Arī mana pieredze rāda, labāk 1x atgādināt, nekā 1x sačakarēt atteicības ar sadarbības partneriem, jo tieši es esmu tas, kas šīs saradbības sarunā. Domāju, ka tas ko daru ir Biedrības interesēs, nevis man pašam. Arī tev gribēsies aiziet uz kādu restorānu ar savu dāmu, pasēdēt un saņemt pat ļoti pieklājīgu atteiksmi no viesmīlēm un iespējams kādu atlaidi, kas manuprāt nav nemaz tik mazsvarīgu mūsu ekonomiskās situācijas apstākļos... negribu lekties, bet stulbības slikti panesu, un kožu pretī... (pareizs vien bija tavs novērojums)
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Svētdiena, 29.03.2009, 22:18:28 | Ziņojums # 15 |
|
| blah, blah, blah...saakaaas....
|
| |
|
|