|
NewYear with PreludeKlubs.lv
|
|
| themarchello | Datums: Svētdiena, 27.12.2009, 18:12:33 | Ziņojums # 1 |
|
Grupa: Dzēstās
| Taa.. Shoutboxaa paviideeja ideja, ka vajadzeetu Jauno Gadu sagaidiit kopā.. Quote themarchello daanis, domaaju ka edy333 un haribo-laacis izdomaasim to plaanu.. bet siikaaks info buus uz [PM] tiem kuri uzprasiiisies ciemos!!! wink 18:05:29 daanis no pasa riita???kaa nu kuram tas riits saakas???tad ir jaanorunaa konkreets laiks cikos savaacamies...es veel padosu zinu vai buusu ok 17:58:13 themarchello brauksiet un pashi grieziisiet.. es jau uz ZSveetkiem to dariiju.. :P nju ko.. tad jaavaacaas no pasha riita.. tad uz veici.. jaavaara kartupelji, jaacep kotletes.. jaashchovee kaaposti.. un tad sanaak norm J-gada pasaaciens.. 17:06:03 daanis Vēl 50 grami investīciju - un es esmu nekustamais īpašums 17:04:26 daanis nu rosols no teviim...piiraadzini no mums 17:02:16 themarchello es pajautaashu saveejiem vai grib ljembastu.. domaaju ka VARAM.. bet tad groziņu veidaa! 16:27:05 daanis mari ko tu saki par taadu ideju??? 16:24:04 daanis taa kaa es ar iisti nezinu kur svineet varbuut vareetu ar aizbraukt... 16:22:41 edy333 nu bet tieši tā... wink 16:21:46 daanis nav slikta doma edy333 16:19:27 edy333 jau nu nee, bet jauno gadu...ko kurš darīs jaunajā gadā....moš maucam visi melderim māju izrīt? biggrin wink 16:18:46 edy333 tuuliiiitiņ beib...gribeeju pacelt teemu par ziemassveetkiem ... nju Tad saakam domat.. 1. Kas buus? 2. Cikos saakam? 3. Cik ilgi? 4. DressCode? 5. Paika? 6. idejas.. un pasaakuma gaita..
|
| |
|
|
| daanis | Datums: Svētdiena, 27.12.2009, 18:19:03 | Ziņojums # 2 |
|
| ja es brauktu tad ar sabiedrisko,tad sanāk ka man pa nakti jāpaliek ir kaut kur...paikai varam mesties norunātu summu...idejas pasākumam var kādās spēles uzspēlēt utt...ķekatās pa jauno gadi varam iet...
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Svētdiena, 27.12.2009, 19:08:02 | Ziņojums # 3 |
|
| Quote (daanis) ja es brauktu tad ar sabiedrisko,tad sanāk ka man pa nakti jāpaliek ir kaut kur...paikai varam mesties norunātu summu...idejas pasākumam var kādās spēles uzspēlēt utt...ķekatās pa jauno gadi varam iet... wink Ar steigu meklēju darbu... Bija doma pārģērbties par VAROŅIEM! 
|
| |
|
|
| daanis | Datums: Svētdiena, 27.12.2009, 19:13:58 | Ziņojums # 4 |
|
| varoņiem būt nemaksā neko
|
| |
|
|
| haribo_lacic | Datums: Svētdiena, 27.12.2009, 22:29:11 | Ziņojums # 5 |
|
| hmm,ja metās paicim sanāk krietni lētāk!tikai tad pašiem jāgatavo.. kkād rīt varu precizēt par savu līdzdalību
|
| |
|
|
| Meriks | Datums: Svētdiena, 27.12.2009, 22:38:43 | Ziņojums # 6 |
|
| hmm,, tgd taa gruuti teikt man no riita jastraadaa,, taa kaa es nebushu bet var domaat vakaraa. beet tas atkal ir atkariigs no taa kaada programma ir iecereeta... un taa cik cilveeki buus...
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Pirmdiena, 28.12.2009, 10:32:06 | Ziņojums # 7 |
|
| ja haribo un edy333, abi ar savu otru pusi, atbrauc aatraak.. tad jau arii kaa chaklaakie darbonji varam to rasolu sagriezt un kapostinjus uzshmoreet... protams vēl pāriitis uzņēmīgu un darbīgu roku arii nenaaktu par ljaunu.. ne? :P un tad Meriks brauc uz vakarinjaam... un J-Gada sagaidiishanu.. ari ar savu otru pusi.. nju un tad dzeram shampi.. shaujm salutu.. un ja veel nepietiek tad uz centru.. .. Domaaju ka WhiteLady varetu pievienoties, arii daanis. Cik sapratu viens ventspilnieks arii ar lielaako prieku atbrauktu... taa kkaa. Uncle uzvaniishu. edy333 uzzvana ASG unany-marty. Tad jau reku sanaaks forsh pasaaciens... iespeejams es kaadus savus RTU draugus paaicinaashu ciemaa... p.s. ja kādu Preludistu esmu aizmirsis.. uzprasieties uz pasaakumu sheit Forumaa! Izstāstīšu sīkāk, kas un kā plānojas!
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Pirmdiena, 28.12.2009, 14:41:03 | Ziņojums # 8 |
|
| ko domaa dariit Hariiic wilkz LTIILEDEVIL Vitaos Gaspers21 Pastniex .... .... ??
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Pirmdiena, 28.12.2009, 18:01:20 | Ziņojums # 9 |
|
| es tad piesakoas ar haribo laci un laasm braukt no riita jau un taisiit bardaku Māra mājās.. :d sazvanīšu ventspiliešus, liepājniekus... zinu, ka any-marty nebūs....
|
| |
|
|
| haribo_lacic | Datums: Pirmdiena, 28.12.2009, 23:51:12 | Ziņojums # 10 |
|
| hm pats labākais ir tas,ka te tika apspriests ka es ir in,vēl pirms edy man kko ieminējā par tādu ideju tas tā rēcienam Nu es domāju ka būs tā kā ieprieksējā postā edy rakstīj!
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Otrdiena, 29.12.2009, 10:55:20 | Ziņojums # 11 |
|
| Sazvanīts Armīns no Ventspils, teica, ka jāvienojas vēl a kādiem cilvēkiem (50/50)... WA nesazvanāms.... Arturs Kārkliņš tāpat....
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Otrdiena, 29.12.2009, 10:57:08 | Ziņojums # 12 |
|
| Tātad vajadzētu izdomāt ko mēs darīsim tajā vakarā? moš paķert līdz kādu atjautības spēli ? kautkas jāpadomā interesants... ja kāds kko izdomā pm .
|
| |
|
|
| Meriks | Datums: Otrdiena, 29.12.2009, 11:29:07 | Ziņojums # 13 |
|
| Quote (edy333) Tātad vajadzētu izdomāt ko mēs darīsim tajā vakarā? moš paķert līdz kādu atjautības spēli ? kautkas jāpadomā interesants... wink ja kāds kko izdomā pm . jaa tieshi taa!
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Otrdiena, 29.12.2009, 11:52:18 | Ziņojums # 14 |
|
| bik bik probleema.. Mana mamma kko saka, ka negrib maajaas ljembastu un tml... tip ka atkal es kko riikoju.. lai citi taisa utt utt.. njez.. lai viss veel pagaidaam uz ??? ziimes... // es pieljauju variantu, ja teiks nee, par dziivojamaas daljas 1 staavu, tad varam darba pusee 1 staavaa.. / veel domaaju...
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Otrdiena, 29.12.2009, 13:31:59 | Ziņojums # 15 |
|
| Quote (edy333) Tātad vajadzētu izdomāt ko mēs darīsim tajā vakarā? moš paķert līdz kādu atjautības spēli ? kautkas jāpadomā interesants... Twisters kaada ir? var arii monopolu... ilgi.. bet kvalitatiivi.. 
|
| |
|
|