[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

AutoExotica2011
    themarchelloDatums: Otrdiena, 22.03.2011, 10:23:04 | Ziņojums # 1
    Generalissimo
    Grupa: Administrators
    Ziņojumu skaits: 608
    Statuss: Offline
    Izskatās ka piedalīsimies.. Esmu gatavs savu auto atkal savest kārtībā līdz izstādāmam izskatam.. vēl kādas 2-3 mašīnas vajadzētu.. vismaz kandidātos, lai varam kko sadomaat... pagaidām precizējam visu - kur,kas,cik,kad...

bet Piedalamies!!!

Iespeejams būs vaajdzīga palīdzība.. man vai kādam citam kurš plāno piedalīties.. ņu tad palīdzam ar.. Vajag paizstādēties..

kurš vēl gribētu savu izstādīt? kādi darbi būtu jāizdara, kāda palīdzība būtu vajadzīga? varbuut varam kādā lietā arii kaadu sponsoru piesaistiit!!! Piem autouzlīmes vai tml.

Latvijas Honda Prelude Klubs
    Valdes priekšsēdētājs

reinsDatums: Otrdiena, 22.03.2011, 10:32:13 | Ziņojums # 2
    Colonel
    Grupa: Checked
    Ziņojumu skaits: 164
    vote par Edy333 auto, būtu cienīgs atrasties Exoticā! cool
    BET tas jau jāizlemj viņam! happy

Bija HP4 nu jau Audi b5

Remonte Auto

devil_666Datums: Otrdiena, 22.03.2011, 11:10:55 | Ziņojums # 3
    Lieutenant general
    Ziņojumu skaits: 788
    themarchello, par Kentucky vel var padomaat es pie viņa biju ciemos viņs tur savu spaktelēē :)))taa paprasi viņam!!!

toniDatums: Otrdiena, 22.03.2011, 12:11:24 | Ziņojums # 4
    Colonel
    Ziņojumu skaits: 196
    es domaaju ka gribeetu piedaliities daudzi, bet reaali finanses neatljuj autinju savest kaartiibaa no laba liidz izcilam, tiiri vizuaali... Beet edy es domaaju ka vareetu pieteikties ar saviem sakraasotajiem R17 wink

themarchelloDatums: Otrdiena, 22.03.2011, 12:23:54 | Ziņojums # 5
    Generalissimo
    toni, man jau ar liekas ka edy333 buutu labs kandidaats. Man viena slepenaa ideja.. redzees vai sanaaks... wink

Valdes priekšsēdētājs

ferociousDatums: Otrdiena, 22.03.2011, 14:36:29 | Ziņojums # 6
    Lieutenant
    Ziņojumu skaits: 71
    hmm... vajag satikties apspriest so jautaajumu. smile domaaja ka vareetu meginaat! wink visiem jauku dienu!!

augstaako liimeni es izveeleejos par normu

haribo_lacicDatums: Otrdiena, 22.03.2011, 14:47:22 | Ziņojums # 7
    Colonel
    Ziņojumu skaits: 156
    edy varetu kaads saziedot bisk naud, lai līdz galam visu sapucēt,lai ne smakas no ruslan happy buutu smuki

un tad vel ferocious seksīga 'sniegpārsliņa' iederetos pie visiem cool

takā dzeki pucejiet un gatavojiet!

Wheel gap is like a vagina… The more fingers you can fit in there, the worse it is

KentuckyDatums: Otrdiena, 22.03.2011, 23:11:12 | Ziņojums # 8
    Sergeant
    Ziņojumu skaits: 20
    Quote (devil_666)
    themarchello, par Kentucky vel var padomaat es pie viņa biju ciemos viņs tur savu spaktelēē :)))taa paprasi viņam!!!

89%ka man būs savs stends ar 4ām automašīnām! Vēl varētu mēģināt kopīgu izvietojumu, jo manā stendā būs 2vas preludes, viena mazda, viena toyota +- maybe buuumeeweee^_^

www.nokraso.lv auto/moto krāsošanas un vizuālie darbi par demokrātiskām cenām!

Ziņojumu laboja Kentucky - Otrdiena, 22.03.2011, 23:11:53

devil_666Datums: Trešdiena, 23.03.2011, 16:55:42 | Ziņojums # 9
    Lieutenant general
    Ziņojumu skaits: 788
    nu vo Kentucky paradijās! tongue

edy333Datums: Trešdiena, 23.03.2011, 22:04:08 | Ziņojums # 10
    Lieutenant general
    Grupa: KLUBA BIEDRS
    Ziņojumu skaits: 712
    Nu principaa es vareetu meeginaat iekljauties tur tajaa daliibnieku sarakstaa ar savu gascar:D ir dazas radosas idejas kaa iziet no situaacijaa nelabojot arkas utt... Reaali jautaajums taads- vai mees piedalamies kaa vienkaarshi kluba paarstaavji, kuri reaali noreklamee krutus auto, vai kaa klubs kaa taads, kur redzams kaadi nu
    Mees reaali esam ikdienaa un kaada ir taa realitaate? Ticu ka katra autinjam ir kaadi kaaši deelj kuriem veelme piedaliities pieplok.... Nu un ideja kaa daliibnieki vareetu kkaa vairaak informeet tautu par saviem auto... Reaali pie katra auto taads kaa auto iiss apraksts ar to kas tas par zveeru, motors, modifikaacijas, utt... Protams tas ir laiks, bet idejas iistenossanai pat nevajag nekaadus dizhos ieguldiijumus:) ir veel dazas idejas bet caur tel baigi gruuti rakstiit....

edy333Datums: Trešdiena, 23.03.2011, 22:22:01 | Ziņojums # 11
    Lieutenant general
    vajadzētu arī zināt to kad ta īsti ir tā eksotika, kad jādzen iekšā autiņi, naudu lietas, un visbeidzot kurus autiņus ta izstādīs?

themarchelloDatums: Trešdiena, 23.03.2011, 23:07:20 | Ziņojums # 12
    Generalissimo
    No 2011. gada 28. aprīļa līdz 1. maijam Ķīpsalā norisināsies gada lielākais autonotikums Latvijā – 12. Rīgas Starptautiskais autošovs, kas piedāvās interesantu ekspozīciju un plašu pasākumu programmu.

Tikko veiksmīgi noslēdzies iepriekšējais, Rīgas Starptautiskais autošovs 2010, bet organizatori jau aktīvi gatavo nākamā autošova programmu!

11. Rīgas starptautiskais autošovu 2010 četrās dienās pulcēja 30 274 interesentus un tajā kopumā piedalījās 105 firmas no Latvijas, Lietuvas, Zviedrijas, un Francijas. Autošova apmeklētājiem spilgtā atmiņā ir lieliskais zviedru Monster Truck šovs, daudzveidīgā ekspozīcija un citi šovi. Organizatori ir patiesi lepni par iepriekšējo izstādi un par to, ka krīzes laikos Baltijā vienīgajiem izdevās izveidot tiešām labus auto svētkus!
    Šobrīd tiek veidota nākamā gada autošova programma – plānojam gan plašu un daudzveidīgu ekspozīciju, gan tūnēto automobiļu konkursu, gan aktīvi strādājam pie šovprogrammas, lai 2011. gadā parādītu ko vēl daudz interesantāku par Monster Truck.

Valdes priekšsēdētājs

toniDatums: Ceturtdiena, 24.03.2011, 12:42:43 | Ziņojums # 13
    Colonel
    Ziņojumu skaits: 196
    nu ja iziet tiiri uz izskatu tad jau vareetu tieshaam realizeet kaa edijs teica autokluba prezenteeshanu, bet ja saak taisiit valjaa kapotu tad jau vairs nav tik forshi... Tad kaada iisti ir taa ideja? Kaa klubs vai individuaali vnk reklameejot klubu?

Ziņojumu laboja toni - Ceturtdiena, 24.03.2011, 12:44:07

edy333Datums: Ceturtdiena, 24.03.2011, 16:04:25 | Ziņojums # 14
    Lieutenant general
    man jau pārāk sāk pieplakt doma par exotiku... galiigi nevelk.. ja paskataas uz to ludi biggrin domaaju, ka ferocios un themarchello un veel kaads moš... tonijs varētu ar...

themarchelloDatums: Ceturtdiena, 24.03.2011, 16:29:50 | Ziņojums # 15
    Generalissimo
    Vietas buus MAX 3 mašīnām, un arii tad ,ja ljoti ljoti saruumeejas.. reaalaa vieta ir 8x8m skatiishos kaa vispareizaak visu saorganizeet.. Iespeejams sarunaashu vienu Preludi no LT, satuuneetu liidz kilņķim izstādīt stendā.. Redzees, kā izdosies ar siaIRIVEKO pievienošanos stendam.. ja sanaaks viss kaa domaaju.. vareetu stendaa buus Excalibur + 2vas Preludes.. Pie EX cilveki naaks un focheesies un Preludes buus turpat blakus... atteiciigi stends +/- kaa IRIVEKO + PReludeKlubs.lv. Vnk ljoti negribeetos uztaisiit palielu "aplauzienu" no Tūnēto auto viedoklja.. Pēc izstaades koncepcijas.. jaabuut izstaadiitaam Tūnētām kluba mashiinaam... nju mums taadu pabeigtu Tuuneetu eksemplaaru pietruukst lai taisiitu stendu pashi sev.. takaa domaajam savlaiciigi, jo naakamgad arii tas pats vien buus. Varbuut ir jeega iespringt tieshi uz nākamā gada Exo, un tad tieshaam parādīt Klubu no labākās puses..

tādas manas domas un mazinjsh komentaars...

par Ferocious runaajot.. es nez cik daudz jaapiestraadaaa, bet diezgan, lai taa ludiņa būtu Exo cieniiga.. sen gan neesmu redzeejis gaismaa.. bet nju Pavels solijaas atbraukt...

un par Edy.. domaaju ka ja ne Sho, tad naakamgad Tu toch vareesi savu likt izstaadeee!!! wink

Valdes priekšsēdētājs

Meklēšana: