Manderiins V Gen
|
|
Tumsa | Datums: Pirmdiena, 08.10.2012, 14:52:32 | Ziņojums # 16 |
In the project..
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 1240
Statuss: Offline
| Quote (snobs) varēsi braukāt un žilbināt visus tagad wacko ksenons manuprāt vislabāk pilda savu funkciju lēcās, gan tev labi, gan pārējos nežilbini cool Ja spuldzēm nak virsū nadziņi, tad neko nežilbina, un savu funkciju uz ceļa veic labi... Bet ja spuldzes bez nadziņa... ehh.. žilbina fūres un autobusus )))
|
|
| |
Manderiins | Datums: Sestdiena, 13.10.2012, 17:32:41 | Ziņojums # 17 |
Major general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 264
| 11. oktobrī, laika posmā no 12:45 - 14:27 manai Preludei tika izsists logs un nozagts rādžiņš! S@#*s! :@
Kamēr gaidīju policiju, tika sazvanīts themarchello. Ieteica man zvanīt uz TripleX. viņiem esot preludes stikli. Tā arī bija. 28 Ls un stikls mans.
Te mana prelude pie TripleX veikala!
Vakar nebija jāiet uz darbu, tādēļ bija laiks pašam ielikt stiklu. Vēlreiz paldies themarchello par tehnisko palīdzību pa telefonu.
Loga likšanas procesā tika iztīrīts viss no stikliem. DAUDZ STIKLU! Pie reizes arī norāvu oriģinālo siltinājuma plēvi un ieliku citu, daudz labāku!
Pēc tam aizbraucu līdz Rīgai, kur "aci pret aci" vai "lampu pret lampu" tika iepazīti Tumsa, Bigal un Modzho. Paldies jums! Superīgs vakars! Ceru, ka nedusmojaties, ka aizbraucu mājās!
Dzer, Brauc, Pievienojies! :D
|
|
| |
Bigal | Datums: Sestdiena, 13.10.2012, 17:41:03 | Ziņojums # 18 |
Colonel general
Ziņojumu skaits: 935
| Es toč nedusmojos, jo aizbraucu pirmais, ķipa mājās. Tālāk par čoma mājām ķengaragā netiku :D
Ride or Die
|
|
| |
Manderiins | Datums: Otrdiena, 16.10.2012, 16:18:42 | Ziņojums # 19 |
Major general
| Bigal, tas labi, tas labi! Sirds mierīga! Pievienots (16.10.2012, 15:18:42) --------------------------------------------- Atkal nedaudz pievērsos gopņika paviršību likvidācijai!
Nav jau baigi traki sabojāts, bet leca acīs un nepatika kā izskatījās. Nolēmu, ka vajag labot. Nošpaktelēju un noslīpēju, lai nav robi.
Agrāk ne visai gribēju līmēt karbona plēves, bet tagad sapratu, ka tas ir diezgan labs risinājums! Nav nemaz nesmuki! Man patīk!
Pie reizes arī aplīmēju misenīti!
Nesen pieķēru vienu rezgali interesējoties par Prelūdēm!
|
|
| |
Tumsa | Datums: Otrdiena, 16.10.2012, 17:02:25 | Ziņojums # 20 |
In the project..
Ziņojumu skaits: 1240
| Mēs nedusmojamies, gan jau nākošo reizi...
|
|
| |
devil_666 | Datums: Trešdiena, 17.10.2012, 10:15:23 | Ziņojums # 21 |
Lieutenant general
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 788
| Manderiins, tu paņēmi 2D??? :))))) vai arī kautka tu nobildēji ne tā
|
|
| |
Manderiins | Datums: Trešdiena, 17.10.2012, 15:18:39 | Ziņojums # 22 |
Major general
| devil_666, Jā, man ieteica, ka 2D ir kvalitatīvāka plēve un labāk turēsies klāt uz apaļām detaļām! Es jau gribēju ņemt Black Swarowski, bet baigi dārgi kvadrātmetrs.. iemācīšos līmēt, tad varbūt tādu paņemšu!
|
|
| |
edy333 | Datums: Trešdiena, 17.10.2012, 20:27:30 | Ziņojums # 23 |
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 712
| liimeejot jaizmanto feens un pleeve ir jaauzstiepj
|
|
| |
devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 18.10.2012, 10:22:00 | Ziņojums # 24 |
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| Manderiins, nu ja man viņš arī teica ka uz vietas tās labakas nav,ir tikai 2 D
|
|
| |
Manderiins | Datums: Pirmdiena, 05.11.2012, 03:23:18 | Ziņojums # 25 |
Major general
| edy333, es lietoju fēnu, bet tā kā nebija nemazākās pieredzes tādā līmēšanā, tad ir sanācis tā, kā ir sanācis! Nākamreiz noteikti būs skaistāk! Pievienots (05.11.2012, 02:23:18) --------------------------------------------- Nāk ziema, nāk sals un sniegs. Beidzot arī es savai mīļotajai nopirku zābaciņus! Nav tā, ka nenormāli patīk tie dzelzs diski, bet nav arī tā, ka nepatīk! Es saku, ka priekš ziemas ir OK!
Tā kā tagad ziemas zābakiem izmērs ir 15' tad sajutu patīkamas pārmaiņas komforta ziņā. Tas noveda pie secinājuma, ka savi 17' diski būs jātirgo nost!
Mani 17' bija "līdz ar arku". Jautājums ir tāds: Kurš cipars uz diska norāda iznesumu, lai pērkot mazākus diskus vasarai, man saglabātos "līdz ar arku"!
|
|
| |
Delux | Datums: Pirmdiena, 05.11.2012, 03:50:05 | Ziņojums # 26 |
Major general
Ziņojumu skaits: 388
| Manderiins, Tas būs J
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
|
| |
Manderiins | Datums: Pirmdiena, 05.11.2012, 04:11:17 | Ziņojums # 27 |
Major general
| Delux, jo lielāks cipars aiz J, jo lielāks izbīdījums vai arī tur ir cita loģika?
|
|
| |
snobs | Datums: Pirmdiena, 05.11.2012, 10:48:40 | Ziņojums # 28 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 171
| Quote (Manderiins) Delux, jo lielāks cipars aiz J, jo lielāks izbīdījums vai arī tur ir cita loģika? LINKLINK super lapa info iegušanai!! Tikai jāprot angļu valoda p.s izlasot šito visu, būsi lietpratējs disku iznesumu jomā
Ziņojumu laboja snobs - Pirmdiena, 05.11.2012, 10:50:23 |
|
| |
Janchux | Datums: Pirmdiena, 05.11.2012, 11:58:27 | Ziņojums # 29 |
Lieutenant
Ziņojumu skaits: 42
| Quote (Delux) Manderiins, Tas būs J
Te nu gan Tu kļūdies!
J ir disku platums collās un ar iznesumu tam nav nekāda sakara. Iznesumu apzīmē ar diviem burtiem - ET aiz kuriem parasti seko cipari.
Ja nemaldos, tad Preludei stock diskiem iznesums bija ET38.
H22A
|
|
| |
snobs | Datums: Pirmdiena, 05.11.2012, 21:35:20 | Ziņojums # 30 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 171
| okzz iztāstīšu atbildi un tavu jautājumu lai vari atrast sev piemērotus diskus vasarai lai viņu dabūtu līdz ar arku tur vajadzēs variēt ar diviem "terminiem" ET - iznesums(attālums no diska vidus līdz iekšējai diska malai, mēra mm) un J - diska platums Stock J preludei ir 6.5''(collas), stock ET 38, ja liec 6.5J disku tad ET no 38-55 nebūs problēmu, ja vien neliksi traktora riepas, ja ET zem 38 pastāv iespēja ka ēdīs nost ārējo riepas malu, ja virs ET virs 55 tad iekšejo malu, var no tā arī izvairīties, vajag variēt ar riepu izmēriem. Un tā kā Latvijā biežāk/lētāk sastopamie diski ir 7.5 J tad šeit ET samazinās no 48 - 52, ar šādu ET navajdzētu nekur strīķēt, no 44-47 ET arī būs ok, ja tev auto nav sēditnāts un nav platās riepas teiksim 215 ja kko nesaprati, prasi, meiģināšu savādāk izstāstīt
|
|
| |