|
Manderiins V Gen
|
|
| Delux | Datums: Pirmdiena, 05.11.2012, 22:53:45 | Ziņojums # 31 |
 Major general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 388
Statuss: Offline
| Janchux, snobs, Tātad saplusojot kopā, viss sākas ar diska platumu. Šaubos, ka čalis sev izmeklētos 9J diskus Iesaku aizmirst to tavu domu par "līdz ar arku" jo ja kādreiz sagribēsies sasēdināt tad arkas būs lupatās un atkal būs jāmeklē citi diski, ņem j7 un būs karamba
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
| |
|
|
| Kenis | Datums: Pirmdiena, 05.11.2012, 23:18:29 | Ziņojums # 32 |
|
Sergeant
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 27
| ja Preludei uzliktu kkādu piemēram ET 55 baigi tizli izskatītos, jo riepas būtu ļoti daudz ievirzītas uz iekšu, jo mazāks cipars ET jo disks vairāk izvirzīts uz āru. Preludei var likt ET 35, tad arkas vel nestrīķē, mazāku laikam vairs arī nevar
|
| |
|
|
| ONKYO | Datums: Pirmdiena, 05.11.2012, 23:48:49 | Ziņojums # 33 |
|
Lieutenant
Ziņojumu skaits: 53
| ir vēl tāda lieta kā flanči, lai uzlabotu auto izskatu un attālumu starp diskiem!
NONSENSS
|
| |
|
|
| snobs | Datums: Otrdiena, 06.11.2012, 00:21:44 | Ziņojums # 34 |
 Colonel
Ziņojumu skaits: 171
| Delux, piekrītu tev un ar J7 disku ideālais ET ir 45, ja būs mazāks ET tad ar auto sēdināšanu var rasties nelielas problēmas
|
| |
|
|
| Manderiins | Datums: Otrdiena, 06.11.2012, 04:27:56 | Ziņojums # 35 |
|
Major general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 264
| super! Paldies! ONKYO, es dzirdeju, ka ja liek flančus, tad tas atstāj iespaidu uz gultņiem. Tie tad esot biežāk jāmaina!
Dzer, Brauc, Pievienojies! :D
|
| |
|
|
| ONKYO | Datums: Otrdiena, 06.11.2012, 17:19:10 | Ziņojums # 36 |
|
Lieutenant
Ziņojumu skaits: 53
| varbūt, varbūt, bet WHO CARES j gultņu mūžs samazinās par 10% toties izskats. Sēdini jau arī tāpēc, lai labi izskatītos, nedomājot par riepu nevienādo nodilumu
NONSENSS
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Trešdiena, 07.11.2012, 00:05:17 | Ziņojums # 37 |
 Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 712
| Quote (Manderiins) super! Paldies! ONKYO, es dzirdeju, ka ja liek flančus, tad tas atstāj iespaidu uz gultņiem. Tie tad esot biežāk jāmaina! ar cik automašīnām esi braucis tik daudz, ka gultņus nāktos bieži mainīt?
|
| |
|
|
| Manderiins | Datums: Trešdiena, 05.12.2012, 17:58:46 | Ziņojums # 38 |
|
Major general
| edy333, Ja Tu tā jautā, tad nevienai neesmu mainījis gultņus! Man ir nācies braukt tikai ar salīdzinoši jaunām mašīnām.  Pievienots (03.12.2012, 01:59:50) --------------------------------------------- 6. novembrī nomainīju eļļu un filtru. Motoram cita dziesma!
Kad pirku savu mīļoto, pārdevējs bija atstājis tikai vienā pusē diodi gabarītos. Otrā bija tukšs. Kad gribēju ielikt arī otru diodi, tādas nebija tādēļ ieliku dzeltenas halogēnās. Kopā ar baltiem ksenoniem neizskatījās diez ko kārdinoši!
Šodien veikalā ieraudzīju diodes un izdomāju, ka gribu un vajag! Ieliku. Sīkums, bet ļoti patīkami!  Pievienots (05.12.2012, 16:58:46) --------------------------------------------- beidzot man ir rādžiņš! Paldies Devil! Skan superīgi! Zaglis bija nozadzis manu rādžiņu ar visu pāreju. Pāreju nevarēju nekur dabūt. Pat Argus'ā nebija! Šorīt aizvedu Preludi un servisu, lai pārlodē visus vadus! Tagad viss skan un man ir vēl lielāks prieks vizināties!
Priekšējo panelīti nēsāšu kabatā, lai vairs neatkārtojas tādi atgadījumi! 
|
| |
|
|
| Manderiins | Datums: Pirmdiena, 14.01.2013, 15:24:36 | Ziņojums # 39 |
|
Major general
| Izdomāju, ka nevisai man patīk tas protuning uzraksts uz numura zīmes turētāja, tādēļ uztaisīju jaunus.
Priekšā PRELUDE Aizmugurē www.PRELUDEklubs.lv
|
| |
|
|
| jancs1988 | Datums: Pirmdiena, 14.01.2013, 15:37:39 | Ziņojums # 40 |
 Major
Ziņojumu skaits: 95
| Quote (Manderiins) Izdomāju, ka nevisai man patīk tas protuning uzraksts uz numura zīmes turētāja, tādēļ uztaisīju jaunus.
Priekšā PRELUDE Aizmugurē www.PRELUDEklubs.lv
Pa smuko, šādus visiem prelūdistiem vajadzētu!
Braucu es savā jaunajā ferrari pa Rīgas ielām... un pēkšņi zvana modinātājs
|
| |
|
|
| devil_666 | Datums: Pirmdiena, 14.01.2013, 15:46:13 | Ziņojums # 41 |
|
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| jancs1988, ta ideja jau vienreiz tika izpildiita un vel niks bija rasktīts. izskatas labi
|
| |
|
|
| Manderiins | Datums: Ceturtdiena, 09.05.2013, 00:55:16 | Ziņojums # 42 |
|
Major general
| vakar biju pie Artūra un iegādājos aizmugurējā sēdekļa drošības jostu sprādzes. Itkā sīkums, bet mani tracināja tas, ka viņas bija salauztas!
Šodien no Artūra dabūju oriģinālo izpūtēja bunduli ar citiem uzgaļiem, jo biju dzirdējis baumas, ka mana mīļotā tiekot izsmieta par esošajiem, mazajiem izpūtēja uzgaļiem!
Tādi man viņi bija visu laiku...
un tad nomainīju uz šādiem:
Man jau patīk! Skaņa tā pati, jauda tā pati...tikai izskats mainījies!
Šodien vēl pa vidu visam gāju tehnisko apskati. jāmaina šarnīrs, jāapgriež tuvo gaismu lampiņa otrādi un jānomaina riepas! Par šiem ielika divniekus!
nekas....drīz es viņiem parādīšu, ka nav kur piesieties!
|
| |
|
|
| Manderiins | Datums: Otrdiena, 24.09.2013, 23:59:32 | Ziņojums # 43 |
|
Major general
| vai man' dieniņ, cik sen te neesmu neko rakstījis! Kopš izpūtēja maiņas pagājis ļoti ilgs laiks...
Ko esmu pa šo laiku darījis? Noteikti vairākas reizes nomazgājis savu Preludi! Eļļas maiņa arī ir bijusi! Mainīti stūres pirksti, priekšējais šarnīrs, putekļu sargi.
Tiešām uzticams auto!
Tieši par godu viņai un visām citām Preludēm man uz rokas ir šīs mīlestības apliecinājums!
Tieši pēc tetovēšanās satiku Māri, kurš...hmm...īsāk sakot, teica, ka es esot traks cilvēks!
Es to saucu par Prelude 4 LIFE
Ziņojumu laboja Manderiins - Trešdiena, 25.09.2013, 00:01:30 |
| |
|
|
| Bigal | Datums: Trešdiena, 25.09.2013, 23:32:52 | Ziņojums # 44 |
|
Colonel general
Ziņojumu skaits: 935
| Savu mīlestību varēji izrādīt kādreiz arī parādoties uz pasākumiem:)
Ride or Die
|
| |
|
|
| Modzho | Datums: Ceturtdiena, 26.09.2013, 07:41:46 | Ziņojums # 45 |
 Major general
Ziņojumu skaits: 327
| Bigal, +1
Drive it like you STOLE it!