[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

Sezonas noslēguma fests (25.10.2008. - 26.10.2008)
    manngoDatums: Pirmdiena, 29.09.2008, 17:01:16 | Ziņojums # 61
    Grupa: Dzēstās

Kam jāmaksā???Un cik? teehee

dev_hddDatums: Pirmdiena, 29.09.2008, 18:00:43 | Ziņojums # 62

kursh izdomaja cenas ???

xedgarsDatums: Pirmdiena, 29.09.2008, 18:03:11 | Ziņojums # 63

Quote (dev_hdd)
    kursh izdomaja cenas ???

par to mēs takš runājām iepriekšējā sapulcē........

AngelDatums: Pirmdiena, 29.09.2008, 18:07:52 | Ziņojums # 64

Quote (dev_hdd)
    kursh izdomaja cenas ???

foršas cenas. smile

xedgarsDatums: Pirmdiena, 29.09.2008, 18:12:33 | Ziņojums # 65

neviens jau to naudu uz sevi netaisās tērēt....... es jau tgd te netaisos rīkot kkādu savu privāto tusiņu angry nav ko cepties. Redzēs kāda būs atsaucība, varbūt arī cenas tiks pakoriģētas.

AngelDatums: Pirmdiena, 29.09.2008, 18:16:21 | Ziņojums # 66

Quote (xedgars)
    neviens jau to naudu uz sevi netaisās tērēt....... es jau tgd te netaisos rīkot kkādu savu privāto tusiņu angry nav ko cepties. Redzēs kāda būs atsaucība, varbūt arī cenas tiks pakoriģētas.

ko tu vislaik uz mani lecies?

p.s. var būt, ka man paranoja, bet man sāk krist acīs tas, ka pie katra mana teikuma tu visu uztver personīgi !!!!!!! angry

ONKYODatums: Pirmdiena, 29.09.2008, 18:23:11 | Ziņojums # 67

Tā varam naudiņu pārskaitīt uz mana konta pa 20 Ls no katra tongue

DimanCDatums: Pirmdiena, 29.09.2008, 18:28:30 | Ziņojums # 68

Quote (Angel)

p.s. var būt, ka man paranoja, bet man sāk krist acīs tas, ka pie katra mana teikuma tu visu uztver personīgi !!!!!!! angry

aizstaavot xedgaru?

Angel, mees visi lecamies. es lecos, xedagars lecas, Zatlers arii lecas. biggrin

pilniigi saprotams, ka nav viegli noorganizeet pasaakumu, taapeec katru kritiku organizatori var uztvert personiiigi.

varu pachuksteet kaa mees dariijaam, veidojot savu sezonas nosleeguma pasaaakumu - izvertejam pagajushaa pasaakuma budzhetu, piereizinajam 10% inflaciju, to visu izdaliijaam ar paredzamo dalibnieku skaitu (musu gadijuma - no pirksta izziists skaitlis), un taadus ciparus arii nosaucaam. kluba kasei jaaamortizee to, ka pasaakums var buut gan miinusos, gan plusos.

veelu veiksmi! smile

xedgarsDatums: Pirmdiena, 29.09.2008, 19:39:55 | Ziņojums # 69

Quote (Angel)

es pagaidām nedz lecos nedz uztveru kko pārāk personīgi. Vnk uz tavu apgalvojumu sniedzu savu atbildi wink

tās cenas šobrīd ir tādas kādas ir.... gribējām visu pa skaisto un lai neparko nav jāuztraucas, līdzarto arī tādas cenas happy Ja vajag pamatot kādus aprēķinus varu izdarīt arī to, nekāda augstākā matemātka tur nav nepieciešama smile

Quote (DimanC)
    aizstaavot xedgaru?

thx smile Un par tiem ---> aprēķiniem tā arī apmēram vadījāmies tikai nebija īsti ar ko salīdzināt wacko

AngelDatums: Pirmdiena, 29.09.2008, 19:43:20 | Ziņojums # 70

nē nu es vnk nekad neesu redzēju nevienu autokluba tusu, kur dalības maksa būtu tik augsta... sad
    tas nebija uzbrauciens nevienā brīdī.
    kā ir tā ir.

edisDatums: Pirmdiena, 29.09.2008, 19:46:23 | Ziņojums # 71

Quote (Angel)
    nē nu es vnk nekad neesu redzēju nevienu autokluba tusu, kur dalības maksa būtu tik augsta...
    tas nebija uzbrauciens nevienā brīdī.
    kā ir tā ir.

nju jaa,tas laikam tapeec ka apreekinaats uz prognozeejamo pmekleetaaju skaitu!

dev_hddDatums: Pirmdiena, 29.09.2008, 19:49:09 | Ziņojums # 72

Aizstavot sevi - Jus leceji daleksieties . biggrin biggrin

Vopsem es tikai nesaprotu kapec manai draudzenei kas ir diezgan aktivs visu sapulcu apmekletajs kopa ar mani butu jamaksa mazak par kautkadiem interesantiem ???

Tas ta jautajums starpcitu.

ReinXDatums: Otrdiena, 30.09.2008, 01:36:54 | Ziņojums # 73

Quote (dev_hdd)
    Vopsem es tikai nesaprotu kapec manai draudzenei kas ir diezgan aktivs visu sapulcu apmekletajs kopa ar mani butu jamaksa mazak par kautkadiem interesantiem ???

Atbildot tavu jautājumu... Ir tā, ka sarēķinājām aptuveno ciparu uz visu festu. Vajag savākt noteiktu summu. Sarēķinot, aptuveni (kā DimanC teica, no pirksta izzīstu skaitu) sanāk, ka lai savāktu tādu summu ir jābūt tādām cenām. Atbildot uz Angel jautājumu, mēs neesam visi citi autoklubi. Kā nu mums iet, tā iet. Mēs cenšamies no citiem klubiem pielietot viņu gājiennus, bet ir jāskatās mūsu reālā situācija. Lai nevajadzētu taisīt tādus variantus, kādi bija sezonas atklāšanā, ka pēdējā mirklī iet aplaupīt veikalu un nezin, cik tad un ko pirkt, šis slogs ir jānoveļ no pleciem. Tas uzreiz ir ekstra. Par ekstrām ir jāmaksā.

Godīgi tagad lai paceļ roku tas biedrs, kurš negrib pa skaisto atbraukt uz kluba sezonas noslēgumu. Kur par visu ir padomāts, kur viņš var brīvi atpūsties un principā ne par ko necepties? Mēs dzīvojam laikos, kad var atbraukt pie gatava. Tikai ir jānoliek naudiņa par to. Tā, kā mums na ne LHK biedru kvantums, ne citi kādi autoklubu varianti, tad daram, kā mēs varam.

Personīgi man, ja šis variants izdosies, nebūs bijis to naudiņu žēl un es noteikti maksāšu par šādā veidā noorganizētiem pasāčiem vēlreiz. Man braucot atpūsties uz 2 dienām tiešām negribās vēl vest līdzi rūpju rievām izgrumbotu pieri un galvu pilnu ar domām, ko mēs ēdīšim? Kur gulēsim? Ko dropēsim? Es labāk aizbraucu, paēdu, padzeru, apmierināts otrā rītā salāpu pohu, atbraucu atpakaļ un visiem draugiem blatoju, ka :'' Psc, kāds manam klubam bija sezonas beigu festiņš! Čaļi bija par visu padomājuši, viss bija so!''

P.S.

Rīgā, vienā naktī var notusēt ne tāds vēl summas, tā kā, es labāk izlaižu vienu tādu dropi un aizbraucu labāk pa skaisto atlaist weekendu par divreiz mazākām naudiņām.

P.S.

Dev_hdd... es tavā vietā priecātos, ka man ar draudzeni ir tikai 40vņiks, nevis 50satņiks...

Vot!

Mans vārds ir teikts!

Added (30.09.2008, 01:36:54)
    ---------------------------------------------
    Es jau, protams, ka neavaru likties mierā (nakts marasms),bet

Atbilde jautājumiem, kuri būs par tēmu, kāpeč tik dārgi :''Dārga mašīna, dārgi tusi''

Ziņojumu laboja ReinX - Otrdiena, 30.09.2008, 01:26:44

LatiinjaDatums: Otrdiena, 30.09.2008, 09:55:51 | Ziņojums # 74

Es arī piekrītu REINX, jo es arī esmu no tiem cilvēkiem, kuram patīk atbraukt uz visu gatavu.Protams, redzēsim, kā būs izdevies, bet domaju, ka jebkurā gadījumā šitāds plāns ir daudz labāks nekā tas bardaks, kas bija uz atklāšanas tusu!!!!
    Jebkuram tak ir patīkami atbraukt pie visa gatava!;)

izDatums: Otrdiena, 30.09.2008, 10:01:34 | Ziņojums # 75

nez vai kopskaitā tāpat sanāktu lētāk, ja dalības maksa būtu 10ls no cilvēka, jo tad katram jāņem līdzi pašam ēst ks ir apmēram 7-10ls un smiga, kas ir 7-20ls atkarība no ta kas kuram garšo, plus vēl laiks ko tu pavadi visu sapērkot un sagatavojot līdzņemšanai, manuprāt šita būs ērtāk un lētāk, jo time is money tāpat smile

Ziņojumu laboja iz - Otrdiena, 30.09.2008, 10:01:48

Meklēšana: