Quote (dev_hdd)
Vopsem es tikai nesaprotu kapec manai draudzenei kas ir diezgan aktivs visu sapulcu apmekletajs kopa ar mani butu jamaksa mazak par kautkadiem interesantiem ???
Atbildot tavu jautājumu... Ir tā, ka sarēķinājām aptuveno ciparu uz visu festu. Vajag savākt noteiktu summu. Sarēķinot, aptuveni (kā DimanC teica, no pirksta izzīstu skaitu) sanāk, ka lai savāktu tādu summu ir jābūt tādām cenām. Atbildot uz Angel jautājumu, mēs neesam visi citi autoklubi. Kā nu mums iet, tā iet. Mēs cenšamies no citiem klubiem pielietot viņu gājiennus, bet ir jāskatās mūsu reālā situācija. Lai nevajadzētu taisīt tādus variantus, kādi bija sezonas atklāšanā, ka pēdējā mirklī iet aplaupīt veikalu un nezin, cik tad un ko pirkt, šis slogs ir jānoveļ no pleciem. Tas uzreiz ir ekstra. Par ekstrām ir jāmaksā.
Godīgi tagad lai paceļ roku tas biedrs, kurš negrib pa skaisto atbraukt uz kluba sezonas noslēgumu. Kur par visu ir padomāts, kur viņš var brīvi atpūsties un principā ne par ko necepties? Mēs dzīvojam laikos, kad var atbraukt pie gatava. Tikai ir jānoliek naudiņa par to. Tā, kā mums na ne LHK biedru kvantums, ne citi kādi autoklubu varianti, tad daram, kā mēs varam.
Personīgi man, ja šis variants izdosies, nebūs bijis to naudiņu žēl un es noteikti maksāšu par šādā veidā noorganizētiem pasāčiem vēlreiz. Man braucot atpūsties uz 2 dienām tiešām negribās vēl vest līdzi rūpju rievām izgrumbotu pieri un galvu pilnu ar domām, ko mēs ēdīšim? Kur gulēsim? Ko dropēsim? Es labāk aizbraucu, paēdu, padzeru, apmierināts otrā rītā salāpu pohu, atbraucu atpakaļ un visiem draugiem blatoju, ka :'' Psc, kāds manam klubam bija sezonas beigu festiņš! Čaļi bija par visu padomājuši, viss bija so!''
P.S.
Rīgā, vienā naktī var notusēt ne tāds vēl summas, tā kā, es labāk izlaižu vienu tādu dropi un aizbraucu labāk pa skaisto atlaist weekendu par divreiz mazākām naudiņām.
P.S.
Dev_hdd... es tavā vietā priecātos, ka man ar draudzeni ir tikai 40vņiks, nevis 50satņiks...
Vot!
Mans vārds ir teikts!
Added (30.09.2008, 01:36:54)
---------------------------------------------
Es jau, protams, ka neavaru likties mierā (nakts marasms),bet
Atbilde jautājumiem, kuri būs par tēmu, kāpeč tik dārgi :''Dārga mašīna, dārgi tusi''