|
Sezonas noslēguma fests (25.10.2008. - 26.10.2008)
|
|
| ONKYO | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 10:02:17 | Ziņojums # 76 |
|
Grupa: Dzēstās
| Cik nopratu, tad cena ir 25 Ls no galviņas un 40, ja brauc ar draudzeni/draugu??? ja par tādu summu viss ir iekļauts, tad tas taču ir lieliski, gandrīz par brīvu!!! Nevaru saprast par ko te tā čīkstēšana?!?
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 10:07:40 | Ziņojums # 77 |
|
| Quote (ONKYO) Nevaru saprast par ko te tā čīkstēšana?!? cry čīkstēšana ir tikai par to, ka es nepārdomāti atļāvos pateikti vienu vārdu, kam principā tāpat nebija nekādas būtiskas nozīmes, a visi uzreiz izvilka vijoles un aiziet čīiiigaaaat..... labāk būtu sākuši veidot sarakstu ar tiem, kas ieradīsies un kas nē. 
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 10:13:01 | Ziņojums # 78 |
|
| themarchello rikarrdo ellish PITBULLS Kreisais xedgars kapteinis brknz InMe23 Mayday red devil Urmass Happy ONKYO dev_hdd Kens Admirals Angel Lietotajs Armiic Tvensky edis angrymind Yu ReinX archijs Azazello Vect or ARTURO ZULLIKS Pastniex Gunarinsh Andrew enkurs asais manngo LITTLEDEVIL garsh Krissis Naruss Hugo ------------------------ ---- nu re, cik cmuks sarakstiņš. Pēc MANIEM aprēķiniem, uz pasācienu jābūt kā minimums 40 cilvēkiem (kluba biedriem) + otrās pusītes un draugi. tagad vajadzētu sākt noskaidrot, kurš būs un kurš nebūs. Turklāt tiem biedriem, kas nebija uz atklāšanu un neapmeklē arī sapulces, vajadzētu būt ļoooti pamatotam iemeslam, lai neierastos B)
|
| |
|
|
| xedgars | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 10:22:17 | Ziņojums # 79 |
|
| 'Tie, kas samaksā tie arī piesakās.... Tagad trijās nedēļas līdz 20.10.2008. vajadzētu tikt skaidrībā ar aptuveno cilvēku skaitu, lai varētu pasūtīt ēdienu un sapirkt visu pārējo. aptuvenais cilvēku skaits nepieciešams arī, lai saplānotu pārējo dienas kārtību. Laiks ir pietiekami, bet nevelkam garumā
|
| |
|
|
|
|
| ReinX | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 10:30:08 | Ziņojums # 81 |
|
| Angel, es uzskatu, ka visi ir pieaugusi cilveki un nevienam pakal nav jaskraida jautajot, bus, vai nebus. Tas nu jau ir katra individualas attieksmes jautajums. Ok, Onkyo ir Bali (cerams, kaut ko atvedis ), bet tie, kuri tiek pasi lai izdoma par to, cik nopietni grib iesaistities kluba dzive. Tie, kuri bus brauceji samaksas. To uzreiz redzesim. Neesam bernudarzs, kur visiem skraida pakal un vakjii.
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 10:34:07 | Ziņojums # 82 |
|
| Quote (ReinX) Angel, es uzskatu, ka visi ir pieaugusi cilveki un nevienam pakal nav jaskraida jautajot, bus, vai nebus. ReiniX, es tā neuzskatu. tas ir KLUBS un kluba pasākumu apmeklēšana ir kā viens no Biedra pienākumiem...
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 10:35:36 | Ziņojums # 83 |
|
| Quote (ONKYO) Lūdzu pasaki vēlreiz kaut ko tikpat smieklīgu! bus jau labi. p.s. nu re, Onkyo ir pirmais no biedriem, kam ir attaisnojošs Iemesls neierasties. 
|
| |
|
|
| Cipans | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 10:55:54 | Ziņojums # 84 |
|
| Ja kādu interesē mans viedoklis . Izskatās ka es acīmredzot nebraukšu (lai gan gribēju) . 30 Ls (ja braucu ar draudzeni - 60 Ls) + degviela + iespējams ka gultas nemaz nav :? Quote (xedgars) Pieteicies skaitās tas, kurš iemaksājis naudu. Iemksājot naudu par pasākumu tiek rezervēta arī gultas vieta (gultu skaits nav bezgalīgs) ;) Ja es tajā vakarā esmu nolēmis dzert tikai piemeeram alu pirtī (ir cilveeki kas neleito alkoholu vispār) - tad neredzu iemeslu maksāt par to kā citi pielejās . sorry preludisti , priecāšos par jums no malas . man kā interesentam 30 Ls skiet krietni par daudz.
|
| |
|
|
| ReinX | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 11:01:37 | Ziņojums # 85 |
|
| Quote (Cipans) Ja kādu interesē mans viedoklis . Izskatās ka es acīmredzot nebraukšu (lai gan gribēju) . 30 Ls (ja braucu ar draudzeni - 60 Ls) + degviela + iespējams ka gultas nemaz nav :? Nu luk, Cipan iemesls iestaties kluba un tik sveika ar 40Ls....
|
| |
|
|
| Cipans | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 11:03:15 | Ziņojums # 86 |
|
| varetu padomat ka iestashanas kluba izmaksa letak ja neesmu kluba biedrs , man jamaksa par 5 Ls vairak ja esmu - 15 Ls pusgadā . nemot vērā ka pasākumi tiek rikoti reizi pusgadā ....
Ziņojumu laboja Cipans - Otrdiena, 30.09.2008, 11:06:42 |
| |
|
|
| Angel | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 11:06:54 | Ziņojums # 87 |
|
| Quote (Cipans) varetu padomat ka iestashanas kluba izmaksa letak biggrin jā, tad 65 rubļi no tevis un brauc pa lēto
|
| |
|
|
| ReinX | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 11:27:00 | Ziņojums # 88 |
|
| Quote (Cipans) varetu padomat ka iestashanas kluba izmaksa letak Nu tas tava gadijuma drosi, ka butu individuali runajams jautajums ar Mari. Es pielauju.... Added (30.09.2008, 11:10:53) --------------------------------------------- Quote (Cipans) nemot vērā ka pasākumi tiek rikoti reizi pusgadā .... Tiri intereses pec, ka bija LHK sakuma? Cik biezi pasi taisijat? Drosi, ka sakums ari gaja ta pagrutak... Added (30.09.2008, 11:13:06) --------------------------------------------- Quote (Angel) ReiniX, es tā neuzskatu. tas ir KLUBS un kluba pasākumu apmeklēšana ir kā viens no Biedra pienākumiem... Thats my point! Tas ir kluba biedra pienakums. Ja vins to nesaprot, nu tad javeic citada runasana...
Ziņojumu laboja ReinX - Otrdiena, 30.09.2008, 11:27:22 |
| |
|
|
| iz | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 11:31:22 | Ziņojums # 89 |
|
| Quote (Cipans) Ja es tajā vakarā esmu nolēmis dzert tikai piemeeram alu pirtī (ir cilveeki kas neleito alkoholu vispār) - tad neredzu iemeslu maksāt par to kā citi pielejās un tu būtu tas, kas nedzers vai tikai alu dzers? nu, bet tak nevajag aiziet galējībās, tad pastav iespēja arī ka būs tādi, kas gaļu neēd un tādi, kas pa nakti nepaliks un tādi, kas uz toleti neies, viņiem dodiet lētāk, jo viņi neēdīs gaļu, tie neapmeklēs toleti, par to telpu viņi nemaksās utt. 
|
| |
|
|
| ONKYO | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 11:37:26 | Ziņojums # 90 |
|
| Nu runājot par alko: Parasti jau ir tā, ka ar samaksāto naudu pietiek vien dažiem aliem un pāris stiprā dzēriena pudelēm, tāpēc neiespringstam!!!
|
| |
|
|