|
Sezonas noslēguma fests (25.10.2008. - 26.10.2008)
|
|
| Rutx | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 11:39:03 | Ziņojums # 91 |
|
Grupa: Dzēstās
| Quote (iz) un tu būtu tas, kas nedzers vai tikai alu dzers? nu, bet tak nevajag aiziet galējībās, tad pastav iespēja arī ka būs tādi, kas gaļu neēd un tādi, kas pa nakti nepaliks un tādi, kas uz toleti neies, viņiem dodiet lētāk, jo viņi neēdīs gaļu, tie neapmeklēs toleti, par to telpu viņi nemaksās utt. nu jau aiziet! ja ir izlemts, tad nav ko te buntoties grib ( var ) iet/neiet i pietiek
|
| |
|
|
| iz | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 11:41:41 | Ziņojums # 92 |
|
| ar mani viss kārtībā un uz pasākumu ieradīšos
|
| |
|
|
| Cipans | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 11:51:54 | Ziņojums # 93 |
|
| Quote (iz) un tu būtu tas, kas nedzers vai tikai alu dzers? :p Es par citiem domāju un rūpējos
Ziņojumu laboja Cipans - Otrdiena, 30.09.2008, 11:52:29 |
| |
|
|
| ReinX | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 12:54:31 | Ziņojums # 94 |
|
| Quote (Cipans) Es par citiem domāju un rūpējos Gadigs.... Tas labi, tas patiik 
|
| |
|
|
| ellish | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 13:23:40 | Ziņojums # 95 |
|
| xedgars, plz, ieliec te arii tusinja vietas adresi un to, kas attiecaas uz nokljuushanu /Miss El ljoooti dzilji atvainojas, ka vispaar nav rokaas dabuunama, bet man darbs (kopaa ar izbraukumiem uz Igauniju) + studijas fiksajaa rezhiimaa (lekcijas weekendos + ik peec 2 nedeeljaam eksis un referaats - reaali briivais laiks viss aiziet maaciibaam), taa ka pat nezinu, ko varu soliit no savas puses .. laiks raadiis. [sor par spam]
|
| |
|
|
| xedgars | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 14:28:16 | Ziņojums # 96 |
|
| Quote (ellish) xedgars, plz, ieliec te arii tusinja vietas adresi un to, kas attiecaas uz nokljuushanu vakara daļas norises vieta Kā jau teicu par pasākuma norisi info būs vēlāk otrajā topikā.
|
| |
|
|
| dev_hdd | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 18:57:24 | Ziņojums # 97 |
|
| Visu pasaciena sarakstu uz galda, Lusi tu teici ka bus shaudishanas P.S.Alkaholu panemsu pats savu.
Ziņojumu laboja dev_hdd - Otrdiena, 30.09.2008, 19:16:25 |
| |
|
|
| ReinX | Datums: Otrdiena, 30.09.2008, 20:59:39 | Ziņojums # 98 |
|
| Quote (dev_hdd) P.S.Alkaholu panemsu pats savu. Kadi mes blatniji :D. Tipa kopigajam pirksim 3graudnieku :D:D:D:D:D Kstaķi, Lūsēn, iesaku moš uztaisīt ātru aptauju, kādu aļķīti gribētu mēs redzēt un tad pēc iespējām moš saorganizēt 
|
| |
|
|
| Kens | Datums: Trešdiena, 01.10.2008, 00:00:39 | Ziņojums # 99 |
|
| Ko jūs visi te cepās???? mums vēl nav pat gads un visi te grib sazin ko... Neesam jau Lucky 7 kā dažiem labiem... Nāks gadi un pieredze!!! Tagad priecājamies par to kas ir un dzīvojam laimīgi!!!! Es domāju ka pasāciens būs oki tad cenšamies ar negācijām to nebojāt un cītīgi maksāt naudiņas P.S. ... Nepatīk nevajag... P.S.s. cena gan nav dārga daži labi gan jau "esītī" par vakaru 100 ar atstāj 
|
| |
|
|
| xedgars | Datums: Trešdiena, 01.10.2008, 00:17:18 | Ziņojums # 100 |
|
| Quote (dev_hdd) Visu pasaciena sarakstu uz galda, Lusi tu teici ka bus shaudishanas buus buus, vnk vajag aptuveno cilvēku skaitu zināt... nafig tev savu alko, ja tas ir iekļauts cenā 
|
| |
|
|
| ReinX | Datums: Trešdiena, 01.10.2008, 07:44:23 | Ziņojums # 101 |
|
| Lusen tapec es saku, moshka uzcept atru aptauju, ka alko grib pa lielam redzet, un mosh tad var kaut ka noorganizet, ka tas ari ir, vai kka ta...
|
| |
|
|
| xedgars | Datums: Trešdiena, 01.10.2008, 09:14:40 | Ziņojums # 102 |
|
| Quote (ReinX) Lusen tapec es saku, moshka uzcept atru aptauju, ka alko grib pa lielam redzet, un mosh tad var kaut ka noorganizet, ka tas ari ir, vai kka ta... Uztaisīsim aptauju nākamās nedēļas sākumā, es vnk gribu redzēt, cik daudzi būs samaksājuši šīs nedēļas laikā..... moš būs tā ka esi vienīgais.....nu labi es arī, sev samaksāju un beigās 25.10 iesim vnk uz vrīgu un svinēsim mazā bariņā 
|
| |
|
|
| ReinX | Datums: Trešdiena, 01.10.2008, 09:16:58 | Ziņojums # 103 |
|
| Ko, mes 2 tikai esam samaksajusi????? Psc!!! Cilveki, ko jus domajat??? Atlikt atkal visu uz pedejo bridi? Kas ta ir par attieksmi!!! Labak atrak izdarit un miers! NEticu, ka visiem algas tikai otraja menesa puse!!!
|
| |
|
|
| Kens | Datums: Trešdiena, 01.10.2008, 10:47:14 | Ziņojums # 104 |
|
| Man alga ir ap 10 datumu, tad uzreiz aī maksāju es+2 Par vrīgu atkrīt, par viesu namu jau cash ir iemaksāts ...
|
| |
|
|
| garsh | Datums: Trešdiena, 01.10.2008, 21:07:19 | Ziņojums # 105 |
|
| Shitas labs! Biju dazas dienas arpus LV, bet shiten tik daudz texta saspaidiits, kaa visus ieprieksheejos meeneshus kopaa, tas priecee, kaut kaada kustiiba. Bet runajot pa festu. 25 Ls ir tiiri normaals cipars, ja tur viss ir jau ieklauts. Domaaju, ja savaacas arii piem 100 cilv un nauda paliek paari, tad taa nekur nepazudiis, bet naakamajaa festaa buus jaamaksaa varbuut tikai 5 ls, jo buus iekseejaas rezerves. Labaakais jau tas, ka, kad jaaliek autinos muzons, lietie 17-22" diski un muferis, kaa arii jaaveido skuunings, tad nauda netiek zheelota un atrodas, bet te cilveeki taisa, lai visiem buutu labi un pashiem neparko nebuutu jaauztraucas taa saakas.
|
| |
|
|